Nem tudom felrakni a látogató számlálót az adatlapomra! Le tudná írni nekem valaki, hogy kell? (tudásbázis)
basszus...te ilyet is tudsz???
az meg most jutott eszembe, hogy a nevem alapján rám lehet keresni az iwiw-en...no ez meg egy jó tipp volt
hahóóóó itt vagyok!! :)
azért ezt a képet választottam, mert ez az egy kép ami nem közeli, és ha még fejjel lefelé kell nézni, az a jó...így örök titok marad a pofikám...:D
én olyan hülye vagyok, hogy nekem sok tanító néni jut...:D
Neve is van ennek a tanító, de nem néninek? :)))
Bár azért megnéznék "egy magas, izmos, sötét hajú, szakállas..." nénit :))))))
Jó reggelt!
Minden tanító néninek kell egy tanító néni. Nekem is kell valaki, akinek a tanító nénije lehetek:-))))De nekem lehet egy magas, izmos, sötét hajú, szakállas...na nem néni:-))))
jááájjj...
Akkor nekem ki lesz a tanító nénim??? :)
Zsiiiinaaaa (ha egyszer előkerülsz :) ) ugye te akarod ??? :)))))))))))
Tényleg. Igazad van.
Látod-látod, tanító vagy! Én meg a buta kis diák, akit most megdorgált a tanító nénije.
Nem is igaz, mert nem priviben írtam. :)
Hanem ide a fórumra :)))
Amit priviben írtam, oda meg nem is jöttél..
Annak hát :))) Csak mások nem tudnak róla :)))
Én is akarok tanító nénit!!! Leszel a tanító nénim?? Téged már úgyi kiokosított a Fruzsiiii
Csak azt tudnám hogy az én tanító mesterem ki volt! :)
Ja... hogy én zseni vagyok és nekem olyan nem kell :))))))))
Lehet :))))))))
De majd MI megmondjuk neki ugye? :))))
Jóóóóóóó reggelt Leányok!!! Remélem, mindenkinek jól telt az éjszakája! Nekem nagyon. Olyan jót alukáltam, hogy csak most ébredtem föl.
Fruzsina kedves! Nem lehetett volna esetleg olyan képen föltenni magadról,amiben nem tekeredik ki a nyakam, ha a pofidra is kíváncsi vagyok??????
Panka nekem igaziból is jöhetne egy ilyen! jaaajjj de ennék most fagyit...
Csak egy tipp. Ha beteszed a saját naplód a kedvencei közé, akkor ha rákkattintasz a kedvenc naplóid listájára, ki fogja írni, hogy hányszor nézték meg. Oda az nem számol ha te belépsz. Így követni tudod hogy kb hányan olvasnak naponta.
Azt megsúgom hogy én tuti, mert bent vagy a kedvencekben. :)))
Na húzok, apa itthon van, oda bújok mellé...
A fincsi virtuális kaja utóhatása....gondolom, mind megetted!
Na megyek, mert fennforgás van. Pusza
köcce :D
de miért is kell szaladni??? lehet hogy lemaradtam...ma én vagyok elvarázsolva teljesen...
áááhhh, nem merem megnézni, mert akkor a számlálód is ugrik, és elhúztál mint a vadliba...:D
najó...azért beleolvasok, lyukas az oldalam...:D:D
Leírtam a naplómban, de vannak még mások is...hja.
Amúgy van Nektek valami a naplómban....hihihi
További ajánlott fórumok:
- Hogy tudok számlálót feltenni az adatlapomra? Tud valaki segíteni?
- Csak az én adatlapomon, vagy máshol sem működik a látogatószámláló?
- Létezik olyan látogató számláló, amelyik nem számolja, ha én kattintok az adatlapomra?
- Hogyan lehet látogató számlálót az adatlapra feltenni?
- Hogy tudtok látogató számlálót csinálni az adatlapra?
- Látogató számlálót nem tudom bemásolni az adatlapomra csak a kódot irja ki segitség?