Nem tudom felrakni a látogató számlálót az adatlapomra! Le tudná írni nekem valaki, hogy kell? (tudásbázis)
ugyehogyugye??? mondom én...minket nem is néz, csak saját magát!
de remélem nem haragudott meg....úgy elköszönt és eltűnt, se egy mosoly...semmi
ADDIG ELJUTOTTAM,HOGY A KIVÁLASZTOTT SZÁMLÁLÓ MEGÉRKEZETT AZ E-MAIL CÍMEMRE,DE ONNAN NEM TUDOM,HOGY KELL ÁTRAKNI AZ ADATLAPRA!
KAPTAM MÁR KÓDOKAT,DE BÉNA VAGYOK NEM TUDOM MEGCSINÁLNI!:(
Nézegetlek én téged is :)
Sőt még a naplód is elolvastam. :)
Szerintem a Mónika a legszebb név :)))
De ha csak simán megnézte volna az adatlapod a neved látta volna :))) És ebből derül ki hogy csak magát nézegeti, minket meg le se toj :)))
nincs naptár a háznál??? :)
jan. 1. fruzsina!!!! az év első napján, az egyik legszebb név...nem? :D
Mit nem tudsz?
Segítek szívesen..
Akkor üdv a csapatban!!!!:-))))
Köszi a sok infót, majd hasznosítom is holnap, ma már nem. Jó éccakát mindenkinek!!!
Tudtam,hogy béna vagyok,de hogy ennyire!nem tudom felrakni a számlálót!:(((
ÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
sorelválasztók
glitter-graphics.com
Színes betű:
<font color =....>
Ezt a sor elejére, szóköz, és írod a szöveget. A pontok helyére a kívánt szín angolul, vagy a szín 6 számjegyű kódja.
Gyorsan leírom, aztán húzok aludni.
Na, keresel egy naplól ahol van háttérkép vagy keret vagy amit akarsz (az enyémen nincs). Fent, valahol írja az oldal nevét ahonnan szedte. Általában a jobb sarkában. Arra rákattintasz. Bejön az oldal, kiválasztod amit akarsz, és a kódot beilleszted oda ahova a számlálóét.
Valaki, valaki, valaki!!!! Legyen valaki a tanítómesterem! Olyan naplót akarok, amit másoknál látok. Színes betűk...keret a naplómnak...sorelválasztók...
Mások miért tudják, én meg miért nem??????
Ha megírod a naplódat, én már ki is törölhetem a számlálót, mert senki nem lesz rám kíváncsi:-))))
Egyébként rólam beszéltünk?:-)))nem is tudtam....
További ajánlott fórumok:
- Hogy tudok számlálót feltenni az adatlapomra? Tud valaki segíteni?
- Csak az én adatlapomon, vagy máshol sem működik a látogatószámláló?
- Létezik olyan látogató számláló, amelyik nem számolja, ha én kattintok az adatlapomra?
- Hogyan lehet látogató számlálót az adatlapra feltenni?
- Hogy tudtok látogató számlálót csinálni az adatlapra?
- Látogató számlálót nem tudom bemásolni az adatlapomra csak a kódot irja ki segitség?