Nem tudom felrakni a látogató számlálót az adatlapomra! Le tudná írni nekem valaki, hogy kell? (tudásbázis)
ennyire érthetetlenül írok??? szeretnék egy naplót elkezdeni, illetve csak 1 eseményt kiírni magamból, és ha leírom és megbánom, utána kitörlöm. eddig stimm. de ha kitörlöm utána nem marad nyoma az interaktivitásomba???
menj rá nyugodtan az adatlapomra, nem baj ha nő a számlálóm...:) és ott van az interaktivitás, ott mindent vissza lehet nézni.
egyébként nekem is lett volna naplós kérdésem. hogyha írok valamit, akkor azt ki lehet törölni úgy, hogy ne maradjon nyoma???
csak azért kérdem, mert volt egy kis bánatom, (összezörrentem egy ismerőssel) és gondoltam kiírom magamból, de lehet olyat írtam volna amit később megbánok...
pffff....neeem!
de volt egy jó tanítványom, megadjam a nevét??? :)
akkor nem áll:(
nincs más megoldás, fel kell kelteni. egy kicsit ugrálsz rajta, tuti felébred:)
Én most néztem utána apának, hogy áll...hát úgy áll, hogy elaludt:-)))
Ez az én formám:-))))))
na látom, én állok a legrosszabbul...:(:(:(
sírok....hüpphüpp...
ugye-ugye???
meg is nézem ki hogy áll...
Panka te csak nyomjad... :)
Én nem azurammal hanem a gyerekekkel kűzdök, meg mindjárt a vacsorámmal. :) Nyami-nyami...
Na majd még benézek.
Ééén? Én ugyan nem... csak ez a fránya gép.. már tudja hogy kell. :)
De hát azért mégis muszály néha meglesni ki hogy áll, csakhogy tudjam mennyire szeressem magam nézegetni. :)))
Én mindenkire nyomok ész nélkül:-))))
Monidavi, értsd akkor félre nyugodtan, rajtam ne múljon a dolog!
Zsiinaa! Csak nem azuraddal küzdesz a jól megérdemelt polpozícióért a gép előtt????
:)))
Pedig én szeretem félreérteni a dolgokat :)
További ajánlott fórumok:
- Hogy tudok számlálót feltenni az adatlapomra? Tud valaki segíteni?
- Csak az én adatlapomon, vagy máshol sem működik a látogatószámláló?
- Létezik olyan látogató számláló, amelyik nem számolja, ha én kattintok az adatlapomra?
- Hogyan lehet látogató számlálót az adatlapra feltenni?
- Hogy tudtok látogató számlálót csinálni az adatlapra?
- Látogató számlálót nem tudom bemásolni az adatlapomra csak a kódot irja ki segitség?