Nem tudom felrakni a látogató számlálót az adatlapomra! Le tudná írni nekem valaki, hogy kell? (tudásbázis)
egyébként nincs bennem feszkó, pláne így hogy leírtam....
leszel még? mert el kell rakjam a fiaimat holnapra.
szép az az almás....hmmm...nyáminyámi!!!!
egyébként az én süteményeim is úgy néznek ki, minta a második világháborút is átélték volna...de csúfságát a finom íze ellensúlyozza:D
neeeeveeeedddddleeeeeee!!!!! kéremkéremkérem!!!!!!
az hogy nem érdekel mások rólam alkotott véleménye, azt úgy értettem, hogy nem fogok mindenki kénye kedve szerint viselkedni, amit épp ő elvár másoktól. érted???
osztom a véleményt!
az a baj velem, hogy túl nagy az igazságérzetem! nem bírom ha meghazudtolnak, vagy máshogy adják vissza a történést, mint ahogy volt. persze ezzel is lehetne vitatkozni, mert mindenki másképp él meg/át dolgokat, de az alapon nem lehet változtatni, mert az már hazugság. és tényleg az átlag hétköznapokban a jellemzés nem valós, mert nagyon sok ismerősöm van, szeretek emberekkel beszélgetni, szeretem az életet, és szeretem az életem!
igen, ez van az iwiwen is. nagyjából.
Hú, ez most komoly volt!
Fura, mert nem ilyennek ismerlek. De ez is jó, ez is kell. Ez is Te vagy...
Igaz, tényleg kusza picit az írásod...de ha még sokat írsz, belejössz, mint kiskutya az ugatásba:-)))
Akkor most olvasok naplót
majd írok!
bocsi:) félreírtam... hányan nézteK meg eddig?
mellesleg megírtam a naplóm első bejegyzését, baromi hosszú lett. csak azért szólok, mert te voltál kíváncsi mi is lehetett az a dolog ami miatt főtt a fejem. ha mégis elolvasnád, szólj
További ajánlott fórumok:
- Hogy tudok számlálót feltenni az adatlapomra? Tud valaki segíteni?
- Csak az én adatlapomon, vagy máshol sem működik a látogatószámláló?
- Létezik olyan látogató számláló, amelyik nem számolja, ha én kattintok az adatlapomra?
- Hogyan lehet látogató számlálót az adatlapra feltenni?
- Hogy tudtok látogató számlálót csinálni az adatlapra?
- Látogató számlálót nem tudom bemásolni az adatlapomra csak a kódot irja ki segitség?