Nem tudom felrakni a látogató számlálót az adatlapomra! Le tudná írni nekem valaki, hogy kell? (tudásbázis)
Köszi csajok! :) Most már csak a teszt miatt izgulok, mert nem nagyon jut időm tanulni, pedig kellene, nagyon kellene...
Zsina! De azt azért ugye nem gondoltad komolyan hogy lelépsz innen???
köszi Panka! miattam ne sírjon, majd felállok!!! csakazértis!!!
Móni! gratulálok!!!! ügyi vagy!
Panka, nálatok mi újság, Andris jól van?
Hello Lányok!
Mizu? Egyik szemem sír, a másik nevet.
Zsina miatt sír, Móni miatt nevet.
Zsina: hát mi történt veletek???? nem is sejtettem, hogy gondok vannak! Mondjuk, honnan is sejthettem volna!
Móni, tudtam én, hogy ügyes Csaj vagy! Csak így tovább!!!! És milyen állás van lehetséges?
De nagy a csend erre...
van itt most valaki???
köszönjük! köszönöm!!!
nálatok hogy teltek az ünnepek??? egy kis rövid beszámoló???
Lányok!
Nagyon boldog Új Évet kívánunk Nektek Andriskával!!!
+Zsina neked boldog névnapot!!!!!
jól lecsúsztam rólatok....:(((( eddig döglöttem, kicsit kivagyok....:( de remélem max 2-3 nap és jobban leszek!!!
köszi Panka!!! :)))
hogy vagytok csajok????
Én itt vagyok és nagyon gratula a fiadnak!!!!
Ügyes, mint az anyuja:-)))
Épp most sült ki az utolsó tepsivel. :)) Reggel megcsináltam a tésztát, csak délig nem találtam a formákat... Pedig már nem is vagyok szőőőőőőőőke... :)))))))))
Nagyon fini lett, most csinálom majd a mázat rá. Esetleg ha időben elolvasod, az írd még meg hogy miután ráraktam a mázat, meddig kell szárítani?
Hja. Tudom, hogy minden pillanatot ki kell élvezni és én élvezem is. Főleg a szopis időket, az nagyon jó, amikor csak mi ketten vagyunk. Nekem nagyon megható, főleg így, hogy most már egyre több tejem van szerencsére.
De azért várom már azt is, hogy nagyobb legyen, olyan mint Dávid.
Édesek nagyon a videón! Én is akarok kislányt Andris mellé:-))))
Köszi Lányok, aranyosak vagytok!
Zsina, ha eljössz, majd meglátod, hogy mennyi macim van, ha akarod, egyik a tiéd lehet:-))) Persze csak amelyik nem Andris kedvence:-)
Meg amelyik nem az enyém, ugyanis nekem is van, gyerekkorom óta vele alszom mindenhol ahová csak megyek. Hülegyerek mi???? Hihihihi
Panka!
Gyönyörű Andriska! :)) Úgy megölelgetném... irigy-irigy, nagyon irigy... :))))
Te, Zsina? neked inkább egy pici baba kellene, nem maci. :))))))))))))))
Na jóccakát, mentem aludni! :)
További ajánlott fórumok:
- Hogy tudok számlálót feltenni az adatlapomra? Tud valaki segíteni?
- Csak az én adatlapomon, vagy máshol sem működik a látogatószámláló?
- Létezik olyan látogató számláló, amelyik nem számolja, ha én kattintok az adatlapomra?
- Hogyan lehet látogató számlálót az adatlapra feltenni?
- Hogy tudtok látogató számlálót csinálni az adatlapra?
- Látogató számlálót nem tudom bemásolni az adatlapomra csak a kódot irja ki segitség?