Nem tudom felrakni a látogató számlálót az adatlapomra! Le tudná írni nekem valaki, hogy kell? (tudásbázis)
Miért? A képekre gondolsz? Dávidot ha fényképezed, és hagyja magát akkor vigyorog mint a tejbetök. :) Petrát meg csak akkor lehet, ha nyugodt, rajzfilmet néz, vagy valami nagyon lefoglalja. Egyébként mire lenyomod a gombot, már rég elszaladt a fényképező elől! :))
Szóval kis mosolygós, csak lehetetlen úgy lefényképezni. :)
Most hogy mondod! :)))
Akkor viszont lennél szíves teherbe ejteni? :))))))
Na de, jól van, legyen! Csak a te kedvedért! :)))))))))))))
Mikor randizunk? Vagy mégis honnan szedjek egy babát?? :)))))))))))))))))))))))))
Most hogy elolvastam mégegyszer, mire is vágyik Zsina?? Gólyára vagy babára?? :)))))
Szerinted Panka? :))))))))))
(mert szerintem babára, csak tagadja :)))) )
Szerintem pár nap már nem számít. Úgy értem hogy ha 1-2 nappal előbb vagy később születik mint a kiírt, ott már nincs különbség. De dokifüggő ez nagyon. Mert ugye elvileg egészségügyi ok nélkül nem indíthatná meg előbb. De mint tudjuk, van az a pénz...
És köszi a gólyát, majd szólj ha jön a közös babánk. :)))))))))))
Jó reg!
Szóval mennyivel előbb? 2 hét múlva lesz 20-a, amikor megyek hozzá UH-ra. Na, akkor leszünk 39 hetesek, szóval utána hét lenne a miénk amúgy is. Csak pár nappal hamarabb, hogy itthon lehessen.
Zsina!!! Remélem olvasod!!
Miért küldtél ide gólyát????
:)
Hogy van Andriska? A programozott szülésről meg annyit, hogy ha tudsz eleget fizetni, akkor mindent lehet... Bár az én dokim pl, a kiírt idő előtt nem igazán megy bele ilyenekbe. Mondjuk a te helyzetedben érthető, bár az is kérdés mennyivel előbb akarnátok megindíttatni.
Egy ismerősöm 38 hetesen szült így, bár neki dokija nem volt, hanem szülésznője. És az adott neki vmit, amitől beindult. Doki nem is tudott róla.
További ajánlott fórumok:
- Hogy tudok számlálót feltenni az adatlapomra? Tud valaki segíteni?
- Csak az én adatlapomon, vagy máshol sem működik a látogatószámláló?
- Létezik olyan látogató számláló, amelyik nem számolja, ha én kattintok az adatlapomra?
- Hogyan lehet látogató számlálót az adatlapra feltenni?
- Hogy tudtok látogató számlálót csinálni az adatlapra?
- Látogató számlálót nem tudom bemásolni az adatlapomra csak a kódot irja ki segitség?