Nem tudom felrakni a látogató számlálót az adatlapomra! Le tudná írni nekem valaki, hogy kell? (tudásbázis)
fogalmam sincs nálatok milyen néven árulják. de tuti van mert innen a hoxáról van a recept, csak kicsit módosítottam :)
nálunk tejszínhab helyett használják, tejjel felverve ugyan olyan mint a tejszínhab.
Gyümölcs fagyi:
3 tojás
3 ek cukor
2 tasak habpor
tej a habhoz
2 dl gyümölcshúspép
A gyümölcsöt turmixolod, vagy apróra vágod. Én csak a húsát rakom bele, a levét leszűröm amennyire lehet.
A tojássárgáját a cukorral habosra keverem. Belerakod a pépet és jól elkevered.
A tojásfehérjét és a habport is külön-külön kemény habbá vered, majd mikor mind megvan egy nagyobb tálban robotgéppel összedolgozod.
Fagyasztóba teszed.
Amikor már félig megfagyott, még egyszer jó alaposan meg kell keverni robotgéppel (én kb 1-1,5 óra múlva szoktam).
Vagy visszarakod egyben és fagyasztod, vagy szétrakod kisebb adagokba és úgy fagyasztod tovább.
Másik recept kell.
De hogy csinálod a fagyit?
Na igen a naplód írod, de ide nem írsz. Meg én se nagyon. :(
Tegnap jól befagyiztunk Dáviddal, most fáj a torkom. :(
Neeeeeem! Írom folyamatosan a naplómat....de hát gondolom olvasod! Ha nem,....:-))))
Mizu veletek?
Remélem, most senki nem beteg!
Zsinának remélem hamar lesz majd net. Felrázza a társaságunkat kicsit:-)
Panka!
Már megint nagyon eltűntél...
Szia Zsina! :)))))))
Látom ma is voltál! :)
Örülök hogy újra itt vagy, és annak is hogy újra naplót írsz! :)
(naggggggyon beteg voltam a napokban, azért csak most írtam)
hali, bekukkantottam! :)
mééég mindig naggggyon hiányoztok!!!!!
Zsiinaaaaaaaaa!!!!
Te is nagyon hiányoztál már nekünk!
Gyere minél hamarabb!!!!
Puszi
Ooooooooolvastam és tökre örültem, hogy jelentkezett:-)))
Remélem, most már ő is többször lesz velünk sé megtudunk róla valamit!
Köszi Panka, mi megvagyunk. Most szünet van az oviban, úgyhogy nem csak du van vita és veszekedés, hanem egész nap. :))) Na de most mind a kettő szép csendben ül és nézik a rajzfilmeket a minimaxon. :))
Zoli egyenlőre még annál a csajnál dolgozik akihez az ősszel is járt. Jövő héten lesz 15., amikor állítólag kezdenek Beogradban, de még semmi se biztos.
Zsináról csak annyit tudok amit ide a naplójába írt.
Szia Móni!
Jól vagyunk. Andrisom egy kis tüncimókus:-)))+ nagy zsivány.
Apa lelkébe rendesen belegázoltak, de túléli én segítem ebben, biztatom, hogy csak az számítson, amit mi gondolunk róla és az maximálisan a legjobb.
Veletek mizu? Gyerekek? Párod? Melózgat?
Zsináról tudsz valamit?
Panka!
Hogy vagytok?
Olvastam a naplód, sajnálom hogy ilyen bunkó a főnök, de hát manapság örüljön az ember ha van munkája.
További ajánlott fórumok:
- Hogy tudok számlálót feltenni az adatlapomra? Tud valaki segíteni?
- Csak az én adatlapomon, vagy máshol sem működik a látogatószámláló?
- Létezik olyan látogató számláló, amelyik nem számolja, ha én kattintok az adatlapomra?
- Hogyan lehet látogató számlálót az adatlapra feltenni?
- Hogy tudtok látogató számlálót csinálni az adatlapra?
- Látogató számlálót nem tudom bemásolni az adatlapomra csak a kódot irja ki segitség?