Nem tudom felrakni a látogató számlálót az adatlapomra! Le tudná írni nekem valaki, hogy kell? (tudásbázis)
Nem igazán. Van hogy úgy érzem, tök jól vagyok, nincs semmi bajom, aztán 5 perc múlva meg fel se bírok kelni. De az az egy szerencsém hogy lázas nem vagyok/voltam.
Petrát 37 hetesen kb ugyanennyinek mérte a doki, aztán 4003 grammal született. :)) Szóval az utolsó 2-3 hétben még jól megnőhet. :)))
3300 grammos a nagyfiú:-))) December 3 az időpontunk. Minden rendben van eddig. Már csak nst-re járunk és várakozunk ezerrel, hogy mikor jön a Drágám. A sérvem miatt sebészhez kell mennem még, hogy simán szülhetek-e, de szerintem nem lesz gond.
Te jól vagy már?
Majd hétfőn lesz a műtétje, addig kivizsgálják. Most volt nála após, de még nem ért haza, majd csak jó 2-3 óra múlva.
Igyekszem, kúrálom magam, holnap randim lenne. :)) Bár ha így megy, akkor inkább áttetetem jövő hétre...
Andriskát meg puszilom! :)
Köszi Móni a jelet!!!!!
Mizu? Anyós???? Te/Ti? Sajnálom, hogy beteg vagy!!!! Nagyon hamar gyógyulj meg!
És te Zsina?
Közben már elolvastam, csak nem volt időm írni mert telepítettem a képszerkesztő programot. :))
Jó lesz most már vigyázni vele, még a végén ki tudja mit csinál velünk! :)))))))))))))
Azt a két mondatot se önszántamból írtam, hanem Zsina kényszerített! :)))))))))
Egyébként mi nőtt ki neki?? :)))
köszi Panka, tudom hogy ügyi vagyok! :)))))))
Móni figyelnünk kellene a Zsinára. Tudtad, hogy kinőtt neki????:-)))
Ja, amúgy én is gratulálok, ügyes lány vagy te!!!
Mi lenne?? :)))
Még nincs meg a baba ne izgulj, nem azért mentem dokihoz. :))
Te kis hamis!:-)
Mónival mi van??????
További ajánlott fórumok:
- Hogy tudok számlálót feltenni az adatlapomra? Tud valaki segíteni?
- Csak az én adatlapomon, vagy máshol sem működik a látogatószámláló?
- Létezik olyan látogató számláló, amelyik nem számolja, ha én kattintok az adatlapomra?
- Hogyan lehet látogató számlálót az adatlapra feltenni?
- Hogy tudtok látogató számlálót csinálni az adatlapra?
- Látogató számlálót nem tudom bemásolni az adatlapomra csak a kódot irja ki segitség?