Nem tudom felrakni a látogató számlálót az adatlapomra! Le tudná írni nekem valaki, hogy kell? (tudásbázis)
:)) Kár hogy nem előbb szóltál, mert mikor írtad én már lehet hogy aludtam. :)))
Vagy mégsem?? De az tuti hogy már akartam aludni. :)) Egyébként meg azt mondta, hogy hagyjam békén, mert nem akar ilyen fiatalon szívrohamban meghalni. :))))))))
Oh, ezt csak most mondod! :)))
Aztán meg majd mindenkinek dicséred Andriskát hogy Ő a világ legszebb, meg legokosabb gyereke. :)))
Küldtem neked privit, remélem még látod!
Jóccakát, szép álmokat! :)
Na a végén még kedvet kapok hozzá.
Bár először ezen legyek túl. Adj egy kis időt. Most megyek is pihenni. Rápihenek a dologra....
Jóccakát!!!!!!!!!!!
Hihihihi
Most már azon nevetek, hogy milyen lenne szegény mi közös gyerekünk:-)))))
Zsina is jót fog derülni, ha elképzeli majd:-)))))
Jaja, majd ha tőlem leszel terhes, akkor megyek veled szülni. :))) Bár erre nem hiszem hogy valaha sor kerül. :)))
Vagy akarsz tőlem gyereket??? :))))))))
(ha ezt zsina olvassa, háááát.... nem tudom hogy magyarázzuk ki... )
Jössz velem?:-))))
Ha már "valamik" vagyunk egymásnak ugye mellettem a helyed:-)))
Aha! :))
Azért szóljál ha mész szülni. :))
Szép csendben igen. Vagyis most "csak" keményedések vannak, de azok durván.
És Te rendben vagy?????
az hát! politika! el kell adni a rengeteg oltóanyagot....most hallottam az egyik anyukától, hogy aki beadatja az oltást, annak fél év múlva el kell mennie kontroll vérvétel vizsgálatra...
Panka! én mindkét fiamat fogadott szülésznő nélkül szültem, hála mindkét esetben nagyon kedveset fogtam ki. ha utána adsz egy minimális pénzt neki, akkor is hálás lesz. de ha előre felfogadod, akkor lehet ő is fog mondani egy tarifát....
Volt már olyan vélemény is erről az oltásról, hogy ezzel irtják ki a magyar népet. Durva!
Amúgy jó reggelt Lányok!!!!
köszönöm a válaszaitokat, igazán fontos a véleményetek. legalább megerősítettétek az én véleményem.
Móni! én meg válaszoltam neked privibe....ha nem vetted volna észre:)))
Zsina! Nálunk ilyen gond nincs, itt nem lehet kapni ezt a védőoltást. És egyébként is csak azt adatom(nám) be ami kötelező.
Írtam neked a naplómba is.
További ajánlott fórumok:
- Hogy tudok számlálót feltenni az adatlapomra? Tud valaki segíteni?
- Csak az én adatlapomon, vagy máshol sem működik a látogatószámláló?
- Létezik olyan látogató számláló, amelyik nem számolja, ha én kattintok az adatlapomra?
- Hogyan lehet látogató számlálót az adatlapra feltenni?
- Hogy tudtok látogató számlálót csinálni az adatlapra?
- Látogató számlálót nem tudom bemásolni az adatlapomra csak a kódot irja ki segitség?