Nem tudom felrakni a látogató számlálót az adatlapomra! Le tudná írni nekem valaki, hogy kell? (tudásbázis)
most még mindketten ébren vannak és nem is úgy néznek ki mint akik álmosak... szóval nem tudom mikor alszom. :))
most még leszek egy kicsit, utána meg majd csak vasárnap esetleg mert holnap suli után megyünk anyuékhoz.
Fogalmam sincs. Komolyan.
De ma nincs alvás egyenlőre. :)) Más terveim vannak, csak Dávid még ébren van. :)))
Már nem voltam, de gondolom észre vetted... :(
Mostanában este mindig korán lefekszem és gyorsan el is alszom.
hi. most értem haza:(
itt vagy még????
Ezt én írtam...
Csak nem figyeltem hogy vagyok bejelentkezve...
A másik profilt a tesóm gépén szoktam használni, hogy nem találja meg a naplóm, ha elfelejtek kijelentkezni. :) Most csak dominózni léptem be és úgy maradt. :))
Elhiszem hogy rossz, nekem is az volt mikor először ment Zoli miután Petra megszületett. Pedig ő majd egy hónapot itthon volt.
És miért nem engedik? Elvileg kötelesek kiadni akkor amikor kéri. Persze a mai világban úgy gondolják hogy örüljön ha dolgozhat...
Most itthon van Apa, de nem engedik, hogy maradjon, 5 nap apaságin a jövő héten, mennie kell dolgozni.
Nagyon rossz, jó lett volna együtt lenni sokat most az első időkben.
Panka!
Gratulálok! Gyönyörű baba! :))))
Most egy kicsit irigykedem, hogy te babázol! :)
Panka gondolom ezerrel babázik. :))
Azt hiszem írta melyik kórházba jár, de már nem emlékszem.
Tegnap többször is láttam hogy be volt jelentkezve skype-on, de gondolom a párja lehetett nem ő.
nincs is mit olvasnom...:(((( remélem minden rendben veletek!
mi lehet Pankával? kár, hogy nem tudom a számát. vagy már arra is gondoltam, hogy visszanézem a naplóját, hátha írta melyik kórházba jár. lehet nem is írta. nem tudom...majd ha lesz egy kis időm, meglesem. vagy hülyeség lenne bemenni???
Az este kb 9kor kikapcsoltam a gépet, és bementem tv-t nézni. Ha tudtam volna hogy jössz... na de most már mindegy.
Hogy vagytok?
Zsiiiiiinaaaaaaaaaaaaaa!
Hallod?? Neked kiabálok!!
Mikor csacsogunk már??
Gyógyuljatok meg hamar!!!!
Sok pozitív energiát küldök, hátha segít valamiben:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Jól vagyunk Móni! Még egy darabig egyeben szerintem.
Te meggyógyultál már?????
További ajánlott fórumok:
- Hogy tudok számlálót feltenni az adatlapomra? Tud valaki segíteni?
- Csak az én adatlapomon, vagy máshol sem működik a látogatószámláló?
- Létezik olyan látogató számláló, amelyik nem számolja, ha én kattintok az adatlapomra?
- Hogyan lehet látogató számlálót az adatlapra feltenni?
- Hogy tudtok látogató számlálót csinálni az adatlapra?
- Látogató számlálót nem tudom bemásolni az adatlapomra csak a kódot irja ki segitség?