Nem értem őt... most akkor mit akar?! (beszélgetés)
nem erdemes talalgatni, egy 5 eves kapcsolaton is hamar tul lehet jutni, ha a vege mar rossz, nem egyik naprol a masikra lesz altalaban vege
megmondhatta volna a 3. randin is, de jobb, mintha meg talalkozgattatok volna es beleszeretsz, azutan ejt
Na, akkor még úriember is :/ Komolyan mondom, egy gondolatot nem érdemel ez az ügy.
Menj le egy boxterembe, még ma. És adj neki ;)
Lehet, hogy meleg, de a pozíciója miatt nem meri felvállalni, de kell egy a külvilág felé mutatható indok: a munkamánia.
Igaz az, hogy ha egy pasi akar valami/valakit, akkor addig megy, míg meg nem kapja. Ha nem hallasz pletykát, hogy itt csajozott, ott volt nője, akkor vicc nélkül el lehet gondolkodni a meleg-teórián. Megesik néha "fontos" emberekkel is.
hany eves vagy? mert azert par randi utan mar vilagosan lehet latni, erezni, hogyan allsz a masikkal, de azon sem kell csodalkozni, ha nem alakul semmi
szerinted most o a szemet, mert nem akar teged? szerintem nem csapott be, randiztatok, ismerkedtetek, ahogy megismertetek picit egymast, o erezte, hogy nem te vagy az, aki kell neki. rossz erzes, ha neked tetszett nagyon, de ettol meg nem lesz szemet alak
es ez szamit barmit is? ha politikus, vigyaz a maganeletere es jol tudja eloadni magat :D
ha nem laza, orulj neki, hogy megmondta egyenesen, mi a problema, es nem hulyitett. hol ismerkedtetek meg?
a bácsikám feleségéből se nézi ki senki, hogy egy pénzéhes, gonosz, manipulatív p.tsa...
nem mondom, hogy kzik a pasi, de a látszat néha csal
Nézd az o szemszögéből a dolgot: van egy csaj akinek nagyon bejon de neki megsem. Nem fogja leirni hogy hagyjál mar beken, nem kellesz mert mi van ha később unatkozik, mehetneke van vagy csak flortre...vagyik akkor teljesen elvagta magat előtted.
Ez sajnos ennyi :-(
A pletyka utan te irtal neki, o csak "udvarias" volt megbeszelejuk dumival.
Nyilvan addig a munka az elso, amig nem talalkozik egy olyan novel akit elobbre helyez.
Ebben sajnos nincs tobb. Ne vagd tonkre egy ilyen pasi miatt a szep hétvégét.
Kapcsolodj ki :-) Sok sikert!
azaz nem volt szikra, de várt 5 talit, mert...gondolom, meg akart ismerni, meg amúgy szimpi voltál neki, de nem nőként.
Engem is hívtak már haveri talira...csak jókat röhögtünk, és aztán jobban összebarátkoztunk. Szikra nélkül.
hat te kerested azutan, hogy o dobott, ahogy irtad, azt hihette, hogy egy lazaban benne vagy. csak amikor erzekelte, hogy te tobbet akarnal, visszakozott
probald elfelejteni, mert ebbol jo nem sulhet ki neked. ha nagyon eroszakoskodni akarsz, rakerdezhetsz nala, hogy mit akar, mi szeretne toled, de ha azzal szakitott ot randi utan, hogy nincs meg a szikra, akkor nem valoszinu, hogy olyan valaszt kapsz, ami tetszeni fog
jah, amúg mit mondjon? Nem volt semmi, mert nem volt szikra, és nem is dugott meg egy nőt?? akkor kiröhögi bárki...hogy szikra ide vagy oda, nem volt szex.
Inkább azt kamuzta, hogy konkrétan jártatok, hogy jobb képet fessen magáról...
De aztán tőlem nagy szerelmet is belemagyarázhatsz ebbe, amin a munka elhatalmasodik, de majd te kicsalogatod...
További ajánlott fórumok:
- Most értem el odáig, hogy....
- Akkor ha most szeretnék lakáshitelt felvenni ráfáztam a gazdasági káosz miatt?
- Most akkor mi van, át akar verni?
- Nagyon jól indult ismerkedés, most mégsem értem mit akar?
- Ha aukciós oldalon megnyertem egy licitet, akkor nekem kell rá írnom az eladóra a részletek miatt vagy várjam meg míg ő ír?
- Ha kértem a táppénzt, akkor mindenféleképpen fel is kell használni azt?