Nem értem őt... most akkor mit akar?! (beszélgetés)
és ez neked jó?
nekem se kell már a nagy szexivadállatmenőmacsó, de azéért ez is túlzás.
Jáááj!
Templomba? A szüleit? Finom a mozgása...?
Elnézést, majdnem kitört belőlem a paraszt, de az utolsó pillanatban visszafogtam.
😂
Nem vagyok feminista, stb.
Jav.
De.
Elnézést, ha bárki lelkébe belegázoltam!
Még annyit megjegyeznék, hogy sokan példálózhatnának a haverjaikkal, akikkel milyen jókat lehet beszélgetni, és soha nem akartak semmit. Nah, azoknak is megfordult már a fejükben, ha nem azon jár mindig az eszük, csak lehet, hogy tartanak a csaj pasijától, vagy várják az alkalmat, amikor rámozdulhatnak, általában a legváratlanabb pillanatokban.
Ez saját magánvélemény. Nem vagy sem feminista, sem férfigyűlölő. Inkább realista (és szentimentalista, de ez most mellékes).
Figyi, volt 4 randitok. 4 randi alatt már egy pasival, akinek bejössz, eljutottatok volna "valameddig". Csak mondom, hogy a valóságban nem igazán létezik az a romantikus elképzelés, amit lentebb egy kollegina vázolt, mármint hogy randizgatunk, mondjuk 4-szer, aztán ha nem jövünk be egymásnak, akkor szépen elköszönünk egymástól.
Ha bejössz egy pasinak, akkor meg akar dönteni, minél hamarabb. Ha nem jössz be neki, akkor azt tudják a férfiak egyből, de még akkor is bepróbálkoznak, hátha összejön "valami".
Ha ez a "munkamániás" nem smárolt le, nem tapogatott, nem akart semmi olyasmit, akkor bennem megfordulna, hogy nem-e meleg. Mert gondolom, nem te vagy Belfegor. De ha az is lennél, egy férfi meg akarna dugni.
Nem, nem vagyok romantikus. Férfiak között dolgozom, műszakira jártam (20 éve), az évfolyamon 4-en voltunk lányok. 16 éve élek párkapcsolatban. A férfiak nem lelkiznek, nem romantikáznak. Csakis egy célból képesek ideiglenesen ezekre a dolgokra figyelni: a dugásért. Ilyen egyszerű.
Az egy dolog. De annyit szerintem elvárhatnék, hogy válaszoljon a másik. Az én nézetemben a nem válaszolás se különb. Én sosem voltam az a típus, hogy randizzunk százszor, és utána döntsük el mi van. Ha tetszik valaki mind külsőre-mind belsőre, akkor miért ne. De fel kell ébrednem a Csipkerózsika álomból.
Nem válaszol, mert nem akar. Remélem nem szülinapomon akar majd megtáltosodni....
Én nem politizálok. De megsúgod, melyik újságban van? D
Csak megvenném:))
Az amúgy, de előbb már egy másik oldal fórumán lefárasztott egy nő, most ilyenebb vagyok.
("Mondta akkor, hogy már a 4. randin érezte hogy valami nem okés, de egy hétig még úgy megjátszotta magát nekem, hogy semmi gyanús nem tűnt fel. Keresett, írt, hívott, programot talált ki, utána meg kaptam a forró vizet a nyakamba.... nekem ez fájt akkor igazán, és nem a szikra hiánya, mert emberek vagyunk előfordul. Nekem a hazugság, az átejtése fájt akkor. Semmi szükség nem volt arra hogy megjátssza magát hogy minden rendben köztünk, hisz nem volt.
"
Kiszállt a kocsiból, mondom, szájrapuszit adott
:)))
Ezen is elgondolkodtam, hogy lehet inkább csak a vágy hajtott engem is, mert már tényleg szeretnék valakit, évek óta nincs senkim, vágyok a szeretetre.
A türelmem meg nekem is elfogyott. Ő sem akar engem, ez tisztán látszik.
szerintem erdekes, ha mindenki maskepp latja, tanulsagos
engem az mar vegkepp nem zavarna, hogy most a kocsiban mondja meg valaki, hogy nem akarja folytatni, vagy kiszall a kocsibol :D
bar a forumindito azt mondja, biztos nincs masik no, en ugy gondolnam, hogy vannak jeloltek, azert valtott 'nincs szikra'-ra, de nem zarta le vegleg
Akkor nem mindegy, hogy mit akar veled kapcsolatban?
Gondolom, nem egy munkamániás pártkatona polgármester mellett szeretnél, másod-, harmadhegedűs lenni.
Nem is kell. Elég kiábrándító.
De aki esetleg tapasztalatlanabb vagy álmodozóbb, az türelmes.
nem hiszti, de ezt cserélgethetjük reggelig oda-vissza csak...
De ne hívjon el randira, hogy ezt közölje. Ne szervezzen semmit, ne kérdezgessen. Álljon meg a ház előtt, szálljon ki, mondja meg, menjen el. De ennél tényleg az is jobb - pont, mivel nem volt semmi- ha nem személyes csevegés alatt épít le.
Minek hagyta beszállni?? Remélem, kiszállt előtte azért ő is, nem csak csajt várta beszállni bunkó módon...
További ajánlott fórumok:
- Most értem el odáig, hogy....
- Akkor ha most szeretnék lakáshitelt felvenni ráfáztam a gazdasági káosz miatt?
- Most akkor mi van, át akar verni?
- Nagyon jól indult ismerkedés, most mégsem értem mit akar?
- Ha aukciós oldalon megnyertem egy licitet, akkor nekem kell rá írnom az eladóra a részletek miatt vagy várjam meg míg ő ír?
- Ha kértem a táppénzt, akkor mindenféleképpen fel is kell használni azt?