Nem értem őt... most akkor mit akar?! (beszélgetés)
kezdem megerteni a ferfiakat, miert szakitanak bunkon vagy lepnek le szo nelkul sokszor :D
a vegen meg kiderul, hogy az anyakonyvvezeto elott kellett volna megmondania, hogy megse erez semmit, majd egy csapat fizetett pasival hazakisertetni a not, nehogy egyedul kelljen elviselnie a csapast es egyedul hazamenni
Lehet ezt csűrni, csavarni, de tény, hogy a pali egy tapló. Ha lett volna gyerekszobája, és már leszervezte ezt a randit, vagy előtte kellett volna megmondania, vagy elvinni vacsorázni, és közben, nyugodtan elmondani, hogy nem fog menni.
Vállalhatatlan faragatlanság, hogy valaki egy mondatban a ház előtt az autójában mondja el, aztán hagyja, hogy egyedül visszakullogja a lakásba.
Szarul esett, elhiszem. De ne érezd magad rosszul, neki kellene elásnia magát.
gyakran mondjak ezt a ferfiak a noknek, ha szexet akarnak, nem ezert ternek a lenyegre sokan hamar :D
mindig nehez elengedni, aki tetszik, probalj addig ne kapcsolatkent gondolni egy ferfira, mig nem vagytok egyutt intenziven par honapja, nem komolyodik a kapcsolat. akkor nem fogod nehezen megelni, ha nem sikerul
Nem vagyok egyéjszakás típusú nő. nem vágyom erre, lelkileg én nem vagyok alkalmas erre. viszont minden pasi megjegyzi, milyen erős szexuális kisugárzásom van, pedig nem öltözök ribisen, sőt én inkább az elegánsabb vonalat szeretem, csak jogász vagyok. De a pasikból ezt váltom ki.
Mikor megismerkedtem vele, tetszett hogy ő nem ilyen, nyugis volt, udvarias és vicces. Szerettem vele lenni, beszélgetni, és hogy nem volt idegen, ismertük egymást a jog miatt, nem a nulláról kezdtük. Talán ezért is nehéz "elengednem"...
szerintem tulzasba esel 4 randi utan. az erzesek kialakulasahoz is tobb ido kell, azt hamar tudni, hogy megse megy
4 randi az semmi, foleg 3 honap alatt, ket randi kozott el is lehet felejteni a masikat
sajnalom, hogy nem jott ossze, mert neked tetszett, de van mas ferfi is a vilagon, talalsz jobbat
sok munkamanias ferfi es no van, ok is megtalaljak a hozzajuk illo part. de egy politikus nem az a kategoria, kotve hiszem, hogy napi 16 orat dolgozik a het minden napjan :D
az megoldás volt hogy előtte 1 héttel kábított a programokkal, keresett, hívott? szájrapuszival üdvözöl, beülök a kocsiba és zúdítja rám a pofonzsákot? hát köpni-nyelni nem tudtam, úgy kullogtam vissza a lakásba.... megírhatta volna messengeren hogy bocs nem.
itt nem arról volt szó hogy nem akart volna látni, és azért nem taliztunk sokat. neki tényleg a posztja és a párt az első. meg is mondta nekem a kocsiban, hogy őt az sem érdekli ha 1 évig nem lesz senkije.
akkor meg minek "biztatott?" hogy ne játsszam meg magam, zöld utam volt eddig is hozzá? és hogy "támadjak"?
lehet, hogy en latom rosszul, de ugy gondolom, az inkabb egy plusz, hogy vette a faradtsagot es szemelyesen mondta el. nem veletlen, lehet, hogy kozbejott elotte neki mas, aki miatt teged lemondott. mit kellett volna tennie ebben a helyzetben, telefonon megmondania, hogy azert megy oda, hogy szakitson? azt sehogy nem lehet jol csinalni, megbantas nelkul, ha a masik nem akar, ez van
de legkozelebb, ha egy ferfi ilyen ritkan akar latni es nem tortenik semmi, akkor gyanakodjal arra, hogy nincs annyira oda es nem kell beleelni magad
szerintem az is lehet, hogy a szakitas utan hezitalt, hogy talan megis meg kellett volna probalni, vagy nem jott be neki a masik no, csak aztan nem tetszett neki, amit mondtal vagy akartal. de nem kar erte, az a minimum, hogy barmit mond egy ferfi, a tettei beszelnek, egy ismerkedes elejen ha le sem tudnad vakarni, az a jo :D
szerintem ne így éld meg. ha minden randibol szerelem, hazassag lenne, nem lennenek szinglik. nem rugott beled azzal, hogy nem huzta a dolgot tovabb, lehet, hogy nehany randi utan te tetted volna ugyanezt, amiket irtal rola, nem o az eseted
ha nem kerested volna a pletyka utan, o sem hiszem, hogy keresett volna. de ha neked ugy konnyebb tovabb lepni, hogy szidod, az is szived joga, kiadod magadbol :D
hát ezzel válaszolt.
Írna neki a facom amúgy. Sőt, tiltanám, vagy minimum törölném.
mit uzentel neki, amire nem valaszolt?
szerintem az utan, hogy megmondta, nem erzi azt, amit kellene, nem kene irogatnod neki, keresgelned, mert az mar ciki, mikor egy ferfi inkabb nem valaszol, csak kopjon le a no
ha mas oka lenne a lepattintasnak es ugy erezne, megprobalna megis veled, ugyis keresne, normalisan
További ajánlott fórumok:
- Most értem el odáig, hogy....
- Akkor ha most szeretnék lakáshitelt felvenni ráfáztam a gazdasági káosz miatt?
- Most akkor mi van, át akar verni?
- Nagyon jól indult ismerkedés, most mégsem értem mit akar?
- Ha aukciós oldalon megnyertem egy licitet, akkor nekem kell rá írnom az eladóra a részletek miatt vagy várjam meg míg ő ír?
- Ha kértem a táppénzt, akkor mindenféleképpen fel is kell használni azt?