Neera léböjtkúra (beszélgetés)
Nincs mit, örülök, hogy tudtam egy kis erőt adni így, az éteren keresztül is! :)
Én 13 év dohányzásról szoktam le a Neera segítségével. Egyszerűen megundorodtam a cigitől utána...
Szerintem fontos időről-időre megismételni. Megéri!
A gabona alapú tisztításról mesélsz egy kicsit privátban, hogy ne öljük meg a fórumot? :)
Igen, már csináltam egy párszor és nagyon jó a hatása. Az első 3-4 nap nehéz, mert akkor indul be a méregtelenítés. Ez erős fejfájással, levertséggel, émelygéssel is járhat, nagyon legyengültnek is érezheti magát az ember. Ilyenkor szoktak sokan megijedni és abbahagyni, pedig aki ezen a ponton abbahagyja az tulajdonképpen többet ártott, mint használt, hiszen még csak odáig jutott el a méregtelenítés, hogy a sejtekből elkezdenek kilökődni a nyirokrendszerbe a méreganyagok, de ha nem "vezetjük ki" őket megfelelően sok folyadékkal, akkor pangásnak indulnak, és ún. visszamérgeződés történik.
A cayenne bors mennyiségét próbáld meg csökkenteni. A limót meg kísérletezd ki, hogy hogy ízlik jobban, több sziruppal, kevesebb citrommal, vagy éppen fordítva?
Még fontosnak tartom megemlíteni a "lelki ráhangolódást" is. Mint írtam, az első 3-4 nap a kritikusabb, de én úgy éreztem eddig minden egyes alkalommal, mint ha egy új dimenzió nyílt volna meg előttem. Az érzékszerveim jobban működtek, mint ha valami alagútból jöttem volna ki a fényre... :) Szó szerint. :)
Kitartást neked és írj, ha gondolod!
Szia!Ma ráhangoló napom lett volna elvileg, de elcsábultam egy étteremben. Még a szarvasból készült erőleves nem is lett volna akkora gond, de a vadpörköltnek galuskával és a túrótortának már nem tudtam ellenállni. :)
Na, most vagy keményen belevágok "büntetésképpen", vagy holnap még ráhangolódok. :) Reggel meglátjuk!
Megtaláltam! Indus sót írtak, én Himalája sót találtam a Herbáriában, és igazad van, a keserűsó még jobb :).Csak az nem megy le a torkomon...Hhrrr :(... Nna mind1, holnap még eszem, aztán elmúlik...
Yyoóóó lesz :)
Sziasztok!
Holnapután kezdem a kúrát, akkor szállítják ki elvileg, ma rendeltem. Valahol olvastam, hogy mit kell előző nap inni a hashajtás miatt, de már nem találom...Tudnátok segíteni?
Nálunk is zajlanak az ügyek.. Úgy látszik ez nem a legjobb igőszaka volt ennek a böjtnek. Én azért tervezem, hogy a nagyböjt folyamán még egyszer elkezdem! :)
Talán április 5-re gondoltam...
Sok a beteg mostanság. Fontos, hogy pihenj, szedd a gyógyszereket. Ha kell.. Én is azt vettem őszre, hogy oly erős méregtelenítő ez a Neera, hogy gyógyszerrel együtt nem megy!
Jobbulást Neked! :) Mielőbb gyógyulj meg, s ha elkezded, vagy gondolkodol rajta írj!
Puszi
Ittam narancslét. Kissé éhes lettem tőle:)
Szedem az antibiotikumot..
Még visszatérek a kúrára, ha kuty bajom.
Te hogy vagy?