Neera léböjtkúra (beszélgetés)
Szisztok :) Én ma mezdtem a nèra kurát ugy hogy már az előtte lèvő napokon sem ettem szinte semmit csak pépes viz alapu turmixokat ittam és sok vizet ittam ugyhogy kiváncsi leszek hogy fogom birni :) Az ize nekem hànyingerkeltő ! Èhes tőle ahogy ittam belőle nem vagyok remélem az izét is megszokom....Méregtenités miatt vàgtam bele de ha leolvadna pár kg annak nagyon örülnék!Sajnos ma pont rossz idő van ez kicsit lehangol meg álmosit !A pocakom morog :)
Ételeket fuu nagyon kivánok olyanokat pl amik nem is tartoznak a nagy kedvenceim közé :D üditőre egyáltalán nem vágyom hálisten!
Mindennap irni fogok hogy mik a tapasztalataim :)
Sziasztok
Sziasztok,
En vennek neera-t ha van elado viszont Székesfehérváron lakom. Szombatra kellene mert csak 1 uveggel vettem.
ide is irhattok: fentfoto@gmail.com
Hhaó!
Nekem van 1 bontott 1 literesem, amből hiányzik 1,5 dl. Így adnám 7500ért.
Sziasztok!
Neerat vásárolnék!
06706232060
Sziasztok!
1000ml bontatlan Neera szirup eladó GYőrben.
Sziasztok!
Látom, hogy senki sehol, de azért leírom a tapasztalataim, hátha valakinek hasznos lesz azért. :)
Ez a 7. napom...és azt hiszem, hogy az utolsó is, és holnaptól elkezdek lassan visszaállni a normál (diétás)kajára. A neera szerint sok narancslé és zöldségleves az első 2 levezető napban.
Azért hagyom abba most, mert attól félek ha folytatom, egyszer csak nem fogom tudni megállni, hogy ne egyek meg bármit, amit találok. :)
nekem 4,2 kg ment le a 7 nap alatt, de persze ez főleg víz illetve mert üres a gyomrom. Valószínű pár kiló visszajön, de remélem sokkal kevesebb.
A szervezetem maga még mindig nem éhezik, csak nagyon kívánom a szilárd ételt és lassan bármit megennék, csak ehessek. Szerdán járna le a 10 nap, de még utána le kellene vezetni ami még 3-4 nap és nem hiszem, hogy ennyi ideig még "rendes" tudnék lenni.
Minden esetre nem bántam meg, hogy elkezdtem, érdekes volt érezni, hogy mennyivel kevesebb energiával és szilárd kaja nélkül milyen jól elvagyok. És belegondolni, hogy mennyi felesleges kaját tömünk magunkba, mert szokássá, unaloműzéssé vált.
Aki belevág sok sikert kívánok és kitartást!
Sziasztok!
Ez a 4-ik napom, hogy Neerázom, és azt kell mondjam éhesnek nem vagyok éhes, de ehetnékem az van, NAGYON.:( Elég nehéz megállni, főleg, hogy körülöttem mindenki eszik finomabbnál finomabbakat...:( Igaz a csokité s egyéb édességeket nem kívánok, inkább valami jó kis salátát vagy zöldséges cuccot, pedig én sosem voltam oda értük.
A szirup első nap egészen ízlett, mostanra már komoly feladat meginni, kezdek undorodni tőle.
Az első két napban fájt a fejem és gyengének is éreztem magam, de tegnap és ma fejfájásom egyáltalán nincs és több az energiám, jobb a kedvem is.
Az arcom érdessé vált, olyan mintha tele lennék pattanással, méregtelenítés folyamatban.
A nyelvem nekem is fehér, de nem vészes.
Holnap félidő...megfordult a fejemben párszor, hogy hagyom az egészet, de ha már eddig kitartottam....azt írják a 3-4 nap a legrosszabb...elvileg akkor a nehezén túl vagyok.
Majdm ég jelentkezem.
Üdv.
Sziasztok!
Én holnap kezdem el a kúrát. 10 naposra tervezem. Ha nagyon jól menne, és könnyen bírnám tartani, akkor lehet kitolnám 14 napra.
Izgulok, hogy mennyire lesz nehéz megállni az evészetet és hogy milyen hatással lesz rám.
Remélem fogyok vele és a szervezetemre is jó hatással lesz.
Aki csinálja, annak kitartást kívánok!
Ma kezdtem:)
Valaki velem tart??