Ne szomorkodj, hamarosan jönni fog a pocaklakó! :) (beszélgetés)
Én még itt vagyok!!!!
már tökre vártam mikor jársz erre!!!
Sziaaa Mia!!!
jahjjj itt vagy még????
Huu, na akkor ez a plüss figura nagy kincs lesz, 1. mert ritkaság, 2. mert tőled kapja! :DDD
Aham.. hát.. én nem szeretem a japán kaját sem...
a sushit meg azért nem, mert hal..
nem szeretem a halat.
Az én párom meg a pizzáért van megőrülve... én már unom,,, :D de ő mindíg tudna legalább 3-4 szeletet enni! :DD Én meg tudod mit veszek a névnapjára! :) Zöld leguánt! :D mert már régóta szeretne olyan állatkát tartani! :))
A kínait én sem szeretem...
Aham! s mit rendeltél neki! :D én azt mondom várd ki az alkalmat... de áhhh .. :D én sem bírnám ki! :DDDD
huuu de jó nektek! :) s hova mentek vacsizni?
mi ma bográcsoztunk, chilis babot! :D
én is kutyáztam.
:D
Szia! :)
milyen volt a napod? mit csináltál? :)
Helló csajszik! :D én is most értem ide vissza! :D
mostan, főztem, takarítottam! :))
és én is el vagyok fáradva... :(
Judit! mi csak 4 hónapja próbálkozunk, még nem olyan régóta.
De már nagyon nagyon várom a kis manót...
nincs olyan nap, hogy ne gondolnék rá... :)
sziasztok
Mi újság?Én kicsit kivagyok fárdva,egész nap csak takarítok,pakolok,meg mosok itthon,most kicsit leültem már pihenni,és gondoltam felnézek ide:)
Sziasztok!
Nekem van már két gyerköcöm. Most van tervezésbe a harmadik baba, de már fél éve sikertelen a probálkozásunk.
A két gyerköcre is sokat kellett várnunk amig a pocakomba költözött.
De remélem nem sokára költözni fog a babóca.
Sok sikert mindenkinek.
igen iszom! :) hát.. már nem is tudom... vagy két éve! csak most abba hagytam, mert 15 napja késik.. s azt hittem baba van, s nem mertem inni... de csináltam tesztet... az első nagyon halvány két csíkos lett,, a másodk, az meg negatív.
most nem tudom ilyenkor mi a fene van. jövő héten megyek dokihoz... valami nem jó.... :S s még mindíg nem jött meg...
Naa ! :D én itt vagyok! csak tettem vettem, főzök, mosok! meg ilyenke! :D
de figyelek! :D
Sziasztok!
Orsi itt vagy még?
Jó reggelt Csajszikáim! :)))
Huuu Bcicus! :D Jó későn vagy... inkább korán írtál ide! :DDDD
Judit ne szomorkodj! Jönni fog az a baba!!! :)
Miaa merre vagy?? :(
na látjátok erre gondoltam, hogy az én esetem nehogy ezt hozza ki belőletek, ne féljetek, én leszek ezen a fórumon az egyetlen akinek nem lesz babója, nektek össez fog jönni. Egyébként nekem amíg nem derült ki a bajom egyszer em felmerült fel benne, hogy nem lehet. Azán tessék.
Bocsi, hogy így eltűntem, megvacsiztam, mondom a hálóban nézem ma a tévét elnyúlva és el is aludtam azzal a lendülettel.
Neee ne legyél! nem lesz veled semmi baj!!!
Egyébként... hogy őszinte legyek... nekem is ez a fóbiám... hogy lehet nem is lehet gyerekem!
de nem szabad ilyeneken gondolkodnunk!!!
mert bevonzuk az életünkbe a rosszat!
s azt nem szabad!!!
Felejtsd el!
Legyetek együtt a pároddal felhőtlenül, s ne gondolj olyanokra, hogy ,,, most sem sikerült.. stb...
tudom, hogy nehéz.. nekem is az! de nem lehet ilyeneket gondolni!!!! de nem ám! :)))
Ti mióta próbálkoztok? :)