Ne szomorkodj, hamarosan jönni fog a pocaklakó! :) (beszélgetés)
Egyet értek Veled! Mi is így gondoljuk! :)
biztos lehet babád és lesz is csak még várat magára hogy biztos legyen benne hogy teljes szíveddel és lelkeddel neki élsz majd, én is ezzel nyutatom magam, hogy az isten nem úgy gondolja, nem vagyok még 100%-osan felkészülve, és minnél többet vérok annál erősebb leszek
Sziasztok!
Nekem csak hónap végén kéne nem-megjönnie. :)
@Orsi
Ne idegeskedj, mert az tényleg csak árt. Hallottam már olyat, aki sok negatív tesztet csinált, de mégis a végére kiderült, terhes. :)
én 1 évig szedtem a fogi gátlót és 2 évembe telett mire újra 28 napos lett a menszim, mikor abbahagytam voltak 50 napos ciklusaim.
az is lehet hogy volt baba, csak nem maradt meg, alég sok menszi végzódik abortálódéssal anélkül hogy tudnánk róla
most én is így jártam csak én 3 poz tesztet csináltam és még a doki is megerősítette csak szegénykém nem maradt meg
Nyugi. De ha nincs baba, mindenképpen aragszkodj egy teljeskörű kivizsgáláshoz, uh-hoz és hromon vérképhez.
igen... mindenképen doki. csak mond valami okosat nekem...
köszi a bíztatást Bcicus!!! :)
lehet túl stersszelem már a dologot aztán azért sem jön meg... tényleg.. ezzel fekszem, ezzel álmodok ezzel ébredek..
wáááááááááááááá
Ilyenre ne si gondolj, de mindenképpen vizsgáltasd magad ki alaposan. Legtöbb esetben hormon gyógyszerekkel simán rendbe lehet hozni. Nyugi. Lesz babád, de egy kivizsgálás nem árt.
Jahjjj de jó! egyre jobb...
mindjárt besírok... :(((
a fogamzásgátló előtt sem volt teljesen jó a mensim...
de azt gondoltam a fogamzásgátlótól beállt... de ezek szerint... a fenéket... egyre többet késik...
s ilyenkor mi van? lehet nem is lehet gyerekem...??
Viszont ha 4 hónapja hagytad abba, és nincs baba, akkor lehet, hoyg hormonális gond van mert kb ennyi idő alatt ürül ki a gyógyszer és ilyenkor jönnek elő a tünetek.
Szerintem ilyíenek ne gondolkodj, emrt ha netán ott a baba a stressz nem tesz jót neki. Minnél hamarabb menny dokihoz és kérj vrévételt, abból minden kiderül.
nem nem szedek semmilyen gyógyszert. 4 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót ( Yasminelle ) semmi mást nem szedek.
hmm várj csak.. mikor is... ha jól emlékszem akkor a 35. napon.
Wáááááá lehet hogy volt baba csak meghalt bennem... s áááááááááá Atya ég... erre nem is gondoltam... vagy akkor fájna valamim?
hanyadik napon csináltad az elsőt?
nem szedsz valami progis gyógyszert
Az első teszten volt egy halvány csík... a másodikon nem... tök negatív lett.
Másodszor Gabrielle tesztet csináltam. elsőre ha jól emlékszem... akkor Lilliane...
és semmi tünet.. ezért gondolom, hogy nincs baba...
akkor viszont valami nagy gubanc lehet odabent... :(
és csutka negatív lett a teszted, vagy halvány csík nem volt?
Az az igazság nem tudom. Egyszerűen nem emlkszem, hogy fiatal koromban volt e rendszeresen, mert nem foglalkoztam vele. AZtán sokáig fogamzásgtlót szedtem, mikor azt abbahagytam jöttek a gondok, hogy nem jön, meg pattanásos lettem akko újra elkezdtem fogamzásgátlót szedni és mikor 3 éve abbahagytam mert babát szerettünk volna, akkor eleinte még meg jött, aztán meg ne, mikor kiürült a gyógyszer belőlem. Aztán kiderült a pcos. Tavaly megoperáltak, utána egy darabig működött, aztán tavaly augusztus óta megint nem.
a mensi első napjától számítva... a 43. napon... legrosszabb esetben is 10 napja késik már.
hmmm..
semmi tünet.. éhes vagyok mindíg. de nem undorodom semmitől, nincs hányingerem, nem szédülök... semmi... a hasam kicsit szurkálódik néha... de ennyi...
a ciklusod hanyadik napján jársz?
vannak már tuneteid
Bcicus.. s neked ez mikor jött elő? minden okés volt veled, és egyszer csak valami elromlott?
Nekem már megjöhetne, de nem fog. Tavaly augusztusban volt spontán menstim utoljára
Szia! :)
hát... nekem már rég nem kell megjönnie...
vagyis.. nem tudom mi van... mert a tesztek negatívat mutatnak.... viszont már rég meg kellett volna jönnie...
jövő héten megyek dokihoz... nem tudom.. lehet valami hormon probléma van...
helló csajok itt vagyok
kinek mikor kell nem megjönnije?
Én sem szeretem a japánt se, de hát ez van. Végül is japánban voltunk, mert a kínai ahova készültünk rendezvény miatt nem volt nyitva. Ettünk egy cosmó sushit, meg én hülye a pincér kínálásra kipróbáltam a kagylót, na majdnem odahánytam az asztalra (bocsi), szörnyű volt. A sushit sem szeretem, de a kedvéért megeszem.
jajj nem,dehogy!!! csak ittvan sógornőm kislánya, és rászólt Tomira,hogy Tomika ne rakd rám a lábad, Tomika szállj le a takarómról, na és ezt zokon vette kicsikém,és elkezdett sírni. Nagyon rosszul esett neki...
Balhé?? :-O összevesztetek a pároddal?
jajj már megint elkerüljük egymást:-((((((((((
mesélj,mi van veled? teszt?
További ajánlott fórumok: