Ne szomorkodj, hamarosan jönni fog a pocaklakó! :) (beszélgetés)
sziasztok! megjöttem!:-)
Orsi vagy?
Ja igen, hát sajna sulikban nem adnak ilyeneket.
Hát én nem vagyok feleség, így nem is lehetnék minta feleség sem. De én abszolult nem vagyok házias. Persze amit muszáj azt megcsinálom. Mosok (rengeteget), meg takarítok, de nagyjából ennyi. Főzni soha nem szoktam. Vásárolni szinte mindig együtt megyünk.
mit tüsténkedik?
ha az én férjem tüsténkedik akkor olyan kupit csinál, de legalább eltakarítja, csak lassú még a konyhában
nem akarom fényezni magam de igen házias vagyok!
na jó csak vicceltem, nem vagyok egy mesterszakács és nem vagyok minta feleség, de azért nagyon igyekszem
a hugom az orvosira jár és a laborba meg ilyen helyekre kell nekik a köpeny, meg kémia órára
kutató orvos lesz, ha sikerül, lehet hogy ő segít majd egyszer majd rajtam is ha addig nem lesz gyerekem, kikutatja az ellenszert, najó csak vicc volt
megyek kicsit mosogatok meg akarok csinálni valami töltött muffint
muszáj valamivel elfoglalni magam, ja meg varrnom kell a húgomnak egy fehér köpenyt, nem értem hogy miért nem adnak nekik, meg lehet venni de nagyon drága
A kikapcsolódás biztos jót tesz mindenféleképpen. :D
A medve-tavat én is hallottam, hogy nagyon szép, de hogy ilyen rejtett tulajdonságai is vannak! :D
googliba üsd be
annyira szép, nagyon
a táj meg minden
szerintem megéri, mindenképpen, ha voltál Erdélybe akkor azért, ha nem akkor meg azért
igen! :D Üröm Bp mellett van, a mi utcán vége már 3. kerület! :)
nem baj!!! én elszeretnék jutni a medve tóhoz! biztos nagyon szép... :)
akkor onnan még messzebb van Románia
én nem lakom messze a határtól és még tőlünk is 300km
valahol Erdélyben van
huuuu!! erről még nem hallottam!!!
De érdekes! :) Én is akarok a medve tóhoz menni!!!! szólok is a férjemnek! :D
nincs?
én úgy tudom hogy van
most a férjem azt találta ki hogy elmegyünk Romániába a Medve-tóhoz, mert azt állítják hogyha egy meddő nő megfürdik benne, utána teherbe esik, szerintem mi még az idén meglátogatjuk, csak nagyon messze van
nagyon magas azt mondják hogy 10X nagyobb a sótartalma mint a tengervíznek
jó, majd figyelgetem! :D
nemm nem vagyok vega! :)
de a zöldségeket meg a gyümit előnybe részesítem! :D
Jajj lányok. Annyira nem tudom mit csináljak, mi lesz velünk. Annyira szeretnénk babát és tényleg felkészültünk rá teljesen lelkileg és anyagilag és midnen meg van hozzá. Azthiszem mindenképpen fogunk még lombikot cisnálni, szinte biztos vagyok benne, de az agyam azt mondja, hogy nem lenne szabad. Most azt intézem, hogy keresünk valami híres kínai klinikát, hogy mit mondanak a leleteinkre, mert ott sokkal fejletebbek ezek a dolgok. A sógornőm kint él, tehát a kapcsolat meg van. DE most először legyek túl a kivizsgáláson, meg a páromnak kell eg yújabb andrólugushoz mennie, de már előre rosszul van tőle. Nem akarok lemondani a babáról, de nem tudom mit tehetnék még.
Bocsi a kirohanásért, csak most előtört belőlem, ne haragudjatok.