Ne az abortuszt válaszd... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Ne az abortuszt válaszd...
Na, szinte mindenki mindenkivel kibékült :) Helyes :)
A fórumindító meg lehet, hogy egyetlen sort sem olvas el a reakciókból :)
Akkor hamarosan megjelenik majd az új szösszenete. Vajon mi lesz a téma? :)
Valoszinu igazad van :-)
Sajnos mennem kell. Altatasido van :-)
Szep estet mindenkinek!
A korán jött gyerek szerintem egy kapcsolatnak se tesz jót.
Mások vagyunk, én is ismerek vegyes párt. Barátok közt van hívő, lelkész, hitoktató, kedvelem őket. De a párkapcsolat más, legalábbis nekem.
Dehogyisnem menne :-)
Persze,vannak dolgok amiben nem ertunk egyet a gyermeknevelesben is de mindig sikerul kompromiszumot kotni ami jo mindket felnek. Szerintem ez mindenhol ivy van :-)
A kisfiunk egyenlore nem kereszteny. Azt beszeltuk,hogy majd ha o felno eldonti melyik vallast szeretne.
Elhiszem, nekem nem menne.
Túl sok lenne a konfliktusforrás egy vallásos emberrel, pl. a gyerekek nevelésében, kezdve attól, meg legyenek-e keresztelve.
Az ertekrend ugyanaz :-) csak annyi,hogy o vallasos es tartja is. En nem.
Ettol meg mukodik a kapcsolat evek ota mar :-)
Ha férjednek választottad persze, hogy elfogadod. Én sose tudnék olyan emberrel élni akivel nem egyeznek az alapvető nézeteink.
Nem kell mindenben egyetérteni, kellenek a viták, de az értékrendünknek egyeznie kell.
Ha majd felno a lanya akkor donthet amirol O akar. Addig azanyja dont helyette. Ha nem akarja ezt akkor valtoztat.
Volt egy Jehova Tanui osztalytarsam az altalanos suliban. Neki nem tetszett de uvy eltek. Ahogy felnott valtoztatott rajta. Ennyi az egesz...
Kösz, én jól szórakozom.
Bosszantalak? Ez van. Te akarod megszabni, miről írjunk, és észre sem veszed. Olvasd vissza magadat, mintha mást olvasnál.
Oh, Anyam.....
Szoval sem mondtam,hogy nem tetszik a tema...
En utasitgatlak? olvass mar vissza! Te irogatod itt,hogy regeljek ki,menjek mashova.stb.. Bocs de nem megyek. Marcsak azert se. Csak szet ne robbanj az idegtol...
Mindenkinek jobb lesz, ha kiszállsz. Úgy látszik, megszoktad, hogy utasítgatsz mindenkit. Itt nem fog bejönni.
Nem tetszik a téma? Keress másikat. zavarnak a hozzászólások? ne olvasd.
Ő leírta, én meg véleményt mondok. Te is ezt teszed. Nem szabhatod meg, ki miről ír egy nyílt fórumon. Szokd meg: egy vagy a sok közül.
Azokat nem velemenyezem aki egy hozzaszolasban leirja, hogy ez meg ez van. Nem velemenyt kert hanem csak leirta. Ennyi.
Te nem veszed eszre? Miert erolkodsz?
Szamomra vege ennek a temanak es nem vagyok hajlando tobbet valaszolni ra.
Lepj mar tul rajta!
Tehát te véleményezhetsz másokat, akkor is ha nem kérdezett senki. Meg persze azok akik veled értenek egyet.
Tényleg nem veszed észre magad?
Ha nem tetszik akkor nem tetszik. Menj panaszkodni az emberi jogok birosagahoz. Hatha ott igazat adnak neked.
Reszemrol a tema lezarva
Miert ne kellene elfogadnod? Hat ki vagy te? Ismered ot egyatalan? Kerdezte, hogy te mit gondolsz errol? Nem,akkor meg?Ugorjunk mar at ezen a teman.
Miert regelnek ki? Mert te azt javaslod? Hagyjuk mar...
Neki joga volt választani, a gyerekének vajon lesz? Miért kéne elfogadnom? Nekem nincs jogom véleményt mondani arról amit megoszt egy nyílt fórumon?
ha szerinted nincs, akkor te miért véleményezed mások hozzászólásait? Mutass példát, regelj ki :)
Csak nem kerte a velemenyed. Leirta es ennyi. El kell fogadd ha nem megy akkor igy jartal.
Ugorjunk mar at ezen a teman,olyan unalmas mar ugyanazt szajkozni...
További ajánlott fórumok:
- Mit szólsz ahhoz, hogy a kormány szigorítani akarja az abortuszt?
- Megbántam az abortuszt! Merjek szülni még 41 évesen?
- Hogy 'éltétek' túl az abortuszt?
- Nem akarok abortuszt, de
- Magán nőgyógyász kb. mennyiért vállal abortuszt, mindennel együtt?
- Ma tudtam meg, hogy állapotos vagyok ez már biztos, mindenki az abortuszt emlegeti körülöttem, mit tegyek?