Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Ne az abortuszt válaszd... fórum

Ne az abortuszt válaszd... (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Ne az abortuszt válaszd...

30. f36e266467 (válaszként erre: 26. - Yaweb)
2013. aug. 4. 11:17

Hát ha te ezt bevetted:) Gondolom, hogy így volt: Tartsuk meg, tartsuk meg, ja ne, ne tartsuk meg, ne tartsuk meg.

Ne legyél már te is naív :)

A lánynak kellett volna egy kicsit jobban megismerni a pasiját mielőtt elkezdett nem védekezni. Érted már?

29. Yaweb (válaszként erre: 25. - F36e266467)
2013. aug. 4. 11:16

Azt irtam, hogy en boldog vagyok.

Az nem igazan erdekel,hogy ti azok vagytok-e, mar bocs.

Ne haragudj, most mennem kell. Jobb dolgom van minthogy itt "vitatkozzak" idegenekkel.

Tovabbi szep napot!

28. f36e266467 (válaszként erre: 18. - Yaweb)
2013. aug. 4. 11:15

Igen, felelőtlen és önajnározó és nem fekszik a földön, de a gyerek helyett már eldöntötte, hogy nem kell neki majd az apja.

Nem az a lényeg, hogy együtt kellene maradni a pasival, de azt kijelenteni, hogy a gyerekemnek sem kell az apja, ez butaság. Ha az anya felelősen és okosan gondolkozik, akkor megtesz mindent, hogy az apa és gyerek majd minél többet tudjanak találkozni. Ha már ő választott ilyen ügyesen apát, akkor ez az ő felelősséges is.

Ez a gyerek érdeke.

27. 569a7df0cf (válaszként erre: 24. - Yaweb)
2013. aug. 4. 11:14
Mi vagy te itt? Onkentesrendor?
26. Yaweb (válaszként erre: 23. - F36e266467)
2013. aug. 4. 11:13
Hol van megirva,hogy nem vallalhat gyereket? Az volt,hogy a ficko akarta. Kesobb gondolta meg magat
25. f36e266467 (válaszként erre: 19. - Yaweb)
2013. aug. 4. 11:13

Hát klassz, hogy te ilyen jól meg tudod ítélni, hogy ki a boldog :)))

Szólok, hogy alaposan mellé lősz, bár nem hiszem, hogy érdekel a visszajelzés, mert csak te tudod, hogy mi is van :) És mi meg csak szánalomra méltóak vagyunk a szemedben :)

Valóban boldogságot sugárzol :)

24. Yaweb (válaszként erre: 20. - 569a7df0cf)
2013. aug. 4. 11:12
Olvasd mar el a cikket megint. Aztan gyere vissza...
23. f36e266467 (válaszként erre: 16. - Yaweb)
2013. aug. 4. 11:11
Nem a megtartás a felelőtlenség, hanem a vállalás, amikor ilyen a pasi. Ezt valószínűleg látta ő is, mert az emberek nem lesznek egyik pillanatól a másikra felelőtlenek ilyen témában. Csak a cikkiró még tinédzserként szemlél. Ezért nézte be a pasit ennyire.
22. Yaweb
2013. aug. 4. 11:11
Meg valaki, pozitivanlato hoxas (be)szolok?
21. andi6020 (válaszként erre: 18. - Yaweb)
2013. aug. 4. 11:10

Földön fekvő?

Tök boldog, nem?

20. 569a7df0cf (válaszként erre: 16. - Yaweb)
2013. aug. 4. 11:09
Attol nem kell egyutt elni, hogy feszt vehessen a gyereke eleteben..... Micsoda arnyalt latasmod!
19. Yaweb (válaszként erre: 17. - 569a7df0cf)
2013. aug. 4. 11:09
Igen, az eletem szep. Boldog vagyok, nem ugy mint itt egyesek...
18. Yaweb
2013. aug. 4. 11:08

Az az intelligens hozzaallas, ami a tied. Rugjunk meg bele egyet a foldonfekvobe,ugye?

Pl.felelotlen, onajnarozo,stb...

2013. aug. 4. 11:08

Aki meg Koran reggel itt frocsog masokra, az a pozitiv... Neked tenyleg csak annyi orom jut, hogy masokon szanakozhatsz?

Ettol szebbnek latod a sajat eletedet?

16. Yaweb
2013. aug. 4. 11:07

Nem mindig olyan jo dolog, ha a szulok egyutt maradnak. Vagy jobb vegignezni netalantan apuka csalja fuvel-faval anyukat vagy iszik vagy netalantan veri?

En is azt mondom,hogy egy gyereknek apa es anya kell de az elet nem mindig igazsagos.

Viszont! Ha en kerultem volna ilyen helyzetbe, en is megtartottam volna a babat. A cikkiro 23 eves. Nem tinedzser...

15. f36e266467 (válaszként erre: 13. - Yaweb)
2013. aug. 4. 11:06

Írd le még tízszer, hogy milyen szánalmas, aki másképp látja a dolgot mint te:)

Ez nagyon intelligens hozzáállás ám :)

14. f36e266467 (válaszként erre: 10. - Yaweb)
2013. aug. 4. 11:04

Egy anya, aki büszke arra, hogy márpedig megtartom a gyereket és nem kell neki apa, valójában csak önajnároz és nem a gyerek érdekeit nézi. A gyereknek nem az az érdeke, hogy apa nélkül nőjön fel, hanem családban. Ha valaki rá gondol, akkor azt nézi, hogy neki mi a fontos és nem arra, hogy akkor is bebizonyítom, hogy én vagyok a frankó és most már , mert a gyerek kompenzálja a kudarcérzésemet, amit a pasival elszenvedtem.

A gyereknek nem szabadna arra születnie, hogy a szülő hiányos érzelmeit pótolja. Ez a gyerek számára teher. Neki kellene kapnia a szüleitől és nem fordítva.

Ezért nem annyira pozitív ez a dolog. Arról nem is beszélve, hogy a lány enyhén szólva felelőtlenül elkapkodta ezt a gyerekvállalás témát.

Nem látok benne semmi pozitívat, csak naivitást és pasi hibáztatást. Ehhez nem kell nagy ész.

13. Yaweb
2013. aug. 4. 11:03

Szegyeld magad cikkiro, hogy mersz pozitiv lenni. Megis hogy gondolod, hogy kizarod az apat, aki nem is akarta a gyerekedet?!

Mennyi szanalmas hoxas van itt vasarnap reggel (IS)...

12. holdem (válaszként erre: 7. - Yaweb)
2013. aug. 4. 11:02
Szerintem ez nem megkeseredés, csak reális gondolkodás. Mindig felháborítanak az abortusszal kapcsolatos cikkek...
11. holdem (válaszként erre: 8. - F36e266467)
2013. aug. 4. 11:01
Hasonló meglátás. Örülök, hogy valakinek ilyen szépen rendeződik az élete. De aki abortuszon gondolkozik, azoknak a nagy többsége olyan élethelyzetben van, hogy nem engedheti meg magának a gyermeket. Kiszúr magával és a gyermekével is egy egész életre. Mindenkinek mérlegelnie kell a lehetőségeit, a saját döntése, hogy megtartja-e.
10. Yaweb (válaszként erre: 8. - F36e266467)
2013. aug. 4. 11:00
Koszi ;-)
2013. aug. 4. 10:57

Ez egy cikk? Szerintem egy SMS a baratnodnek...

Az apat meg kizarom a gyerek eletebol, mert CSAK, meg egyenesen bicskanyitogato!

8. f36e266467 (válaszként erre: 7. - Yaweb)
2013. aug. 4. 10:51

Igen, szuper pozitív a cikk. Az apukára nem lesz szüksége a gyereknek a cikkíró szerint, és a gyerek oldotta meg a párkapcsolati depresszióját. Azaz jól kompenzál vele.

Szuper pozitív :) Én meg neked gratulálok az éleslátásodhoz:)

2013. aug. 4. 10:40

Uristen! Mindig ugyanaz a mehgkeseredett hoxas banda. Semmiben nem latjatok a jot es semminek nem tudtok orulni. Sajnallak es szanlak titeket...

A cikkironak. Koszi a pozitiv cikket. Holott en nem jartam igy, de jo volt olvasni, hogy ilyen pozitiv vagy. Sok szerencset es kivanom talalj valakit, aki melletted all es jo apukaja lesz a kicsikednek!

2013. aug. 4. 10:13
Gratulálok :) Úgy tűnik kettőnk sztorija elég hasonló :) én is nem rég írtam róla. Sok sikert Élethez :)
2013. aug. 4. 09:56

Az "ahová a Jóisten báránykát ad, oda legelőt is ad" gondolatmenettől hülyét kapok.

Döntöttél ahogy döntöttél, senkinek semmi köze hozzá, mint ahogy ahhoz sincs közöd, hogy más hogy dönt.

Felesleges kérés nélkül "terelgetni" a népet, ami jegyzem meg, a legkönnyebb dolog.

Gondolom felelősséget nem vállalsz azokért, akik a te sugallatodra tartják meg a nem kívánt gyereket. Vagy támogatod őket a továbbiakban is? Mert az szuper!

Vagy most is az lesz, hogy "Nem is olvasom el az egész fórumot, mert cikket akartam irni", meg "Többet nem fogom megnézni a hoxát, mert amit akartam én elmondtam"?

Köszönjük.

Mondjuk az érdekes gondolat, hogy "dugó faszkalapok a jövőben elkerülnek, mert berezelnek egy gyerektől." :DD

2013. aug. 4. 09:23

" de már nekünk végre kimondhatom, nem kell soha többé. "

Azért ezt a gyerek nevében ne döntsd el helyette. Neki majd szüksége lesz az édesapjára. Azért mert te nem jössz ki vele, attól a gyereked még majd kijöhet vele. Ne légy önző. A gyerek nem a tulajdonod és az apukát te választottad.

2013. aug. 4. 09:22

Hát igen, vannak anya tipusok! Most még a tomboló hormonok is segítenek, tolnak előre az úton. De azért nem feledném, hogy egy gyermeknek két szülőre van szüksége - már csak a biztonság miatt is!

Kívánom, hogy legyen mindig melletted valaki aki segíteni fog a felmerülő gondokban, és sose keseredj odáig, hogy hibának érezd, aminek moost örülsz!

2013. aug. 4. 09:10
Gratulálok, neked ez volt a jó döntés. A körülményeidet figyelembe véve, persze. Mert ha egyedülálló lennél akkor nem járhatnál egyetemre, gyesből-gyedből kéne élned. Akkor is minden ilyen szép lenne?
2013. aug. 4. 09:08
Elsősorban, azoknak írok, akik „felelőtlenül", „fejvesztve", vagy csak átadva magukat egy szenvedélyes pillanatnak akaratlanul is teherbe estek, és most mégis valami belső hang azt sugallja nekik, hogy ez nem is olyan nagy „átok".

Ugrás a teljes írásra: Ne az abortuszt válaszd...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook