Ne az abortuszt válaszd... (beszélgetés)
Ha az apuka annyira nem akar gyereket,miert nem Omaga gondoskodik arrol,hogy a ceruzaja vegen legyen valami??? Miert csak a no dolga a fogamzasgatlas? Ja,mert zokniban nem jo csinalni, ugye...
Persze,nem ertek egyet az olyanokkal akik tudatosan teherbeesnek de egy szexhez ket ember kell. Tudtommal...
Ez így van....Érdekes én soha nem esek véletlenül teherbe,de itt a hoxán ez annyi asszonykának sikerül.Mennyi story volt már itt véletlen teherbe esésről már harmadjára,és a férj volt a szemétláda mert már nem akarta,mert nem akart már harmadállást is bevállalni,csak mert anyuka inkább otthon maradna.
Ezt nem értem. Ha Csaba dokinak válaszolsz, akkor eltér a véleményed a világ erkölcsi alakulásáról attól, mint akkor, ha mondjuk rémlény2 nickkel? Vagy csak szimplán letoltál, hogy nem is velem beszélgetsz.
Frankon ugy ahogy mondod.
De valakinek èget is a hàza mert azota nyomaveszet
:-))Szànalmas az ilyen.
Igen,konnyebb masokon gunyolodni mint sajat maga korul sepregetni
Agustinàèknal pont ez a tènyfelàlàs szerintem.
Ezèrt nem akar veled Yeweb beszèlgetni.
Pedig kivàncsi lennèk rà.
Nem akartam hozzàszolni mert tegnap ota le maradtam sok mindenrol.De mar nem tudtam szonelkul hagyni.:))
Belegondolni is rossz, hogy mi vár egy ilyen családban egy lányra. A szabad iskola választás úszott, mert messze nem lesz aki télen hozza-vigye. Szakkörről, nyelvóráról, edzésről csak az apuka időbeosztása szerint merjen álmodni :/
Nem láttad a szemüket. Lehet, hogy közben rebbent :)))
Itt be is fejezem,meddő vita ami itt kialakult.Elborzaszt,hogy egyesek szemrebbenés nélkül pocskondiáznak másokat.Aki ennyire unatkozik,hogy itt bánt idegen embereket,menjen fusson inkább néhány háztömböt,ha az sem elég söpörje a mocskot a saját háza tájékán.Aki itt cikket ír,vagy fórumot indít nem hiszem ,hogy arra vágyik,belerúgjanak néhányan.Inkább biztatást,segítséget vár. ENNYI,JÖHETNEK A CINIKUS BESZÓLÁSOK,REAGÁLNI TUTI EGYIKRE SEM FOGOK.
Értem, és ma is így gondolom. A férfiak akarata ellenére úgy születik sok gyerek, hogy anyuka minden áron megszüli, és sok nő van, aki a férfi bizalmával visszaélve direkt esik teherbe arra számítva, hogy apuka szíve majd meglágyul.
A szapulást ti kezdtétek drága :) Tudom könnyen elfelejtitek, amiben ti vagytok a ludasak :) Persze rajtatok kívül mindenki sekélyes :)))
Yaweb, Timike és 60kg veregessétek egymás vállát, hogy ti milyen jószívűek vagytok :))
Sugárzik belőletek :)
Az a szerencse, hogy te nem szapulsz mást és a cikkről írsz éppen most is :))))
Szálka gerenda összeköt hármotokat :)
Szerintem amit most írtál,te sem érted.Kicsit elhamarkodtad.
Most jól beszóltál!!!!! Csak gratulálni tudok.Az ilyen sekélyes érzelemvilágú emberek nagyon szeretik kihasználni ezt az oldalt.Elképesztő,hogy már a cikkről senki nem ír,csak egymás szapulása megy.Meg a cinikus beszólások.Csodának kell ahhoz történni,hogy a hozzád hasonlók beismerjék,tévedtünk,esetleg nem kellett volna a cikkíróba belerúgni.
csaba doki reakciójára ment a válaszom,néz utána.
Azert nem,mert mar itt regen nem a cikkrol szol. Itt most mar elemzik Hanimt a sotetseg miatt. Mondjuk senkinek semmi koze hozza. Vagy mert eppen Dk Azsiarol irt.
Az a szerencse,hogy nem arab orszagrol,mert itt mar biztos a Lanyom nelkul soha filmet is elemeznenk meg azt,hogy azarabok terroristak...
Azért kissé furcsa nekem, hogy nekiestek 60_kg-nak meg Yaweb-nek, de az senkinek nem szúrja a szemét, hogy a 49.hsz-ben egy igen ronda labdát feldobva eléggé gusztustalanul csapták le az 54. és az 57. hsz-ben. )mondjuk az 57-ben annyira nem vagyok biztos)
Ebben most egyetértek Veled.
Jo reggelt!
Huha, itt vannak olyanok akiknek meg alvas sem kell, csakhogy bele tudjon kotni egy emberbe
Hanim:nem kell itt magyarazkodni "kedves" Agostinanak , neki ez a vedjegye. Aki itt torz lelelkuletu az o. Mar nem egyszer sajnos sikerult egymasba futnunk es cdak a sotetseg arad belole. Ugysem erti meg amit mondani akarsz. Ezert felesleges neki magyarazkodnod!
Ezen az égövön felnőve és itt élve ilyen súlyos irreális félelem a sötéttől és ez a fokú önállótlanság szerintem egyértelműen egészségtelen lelkületre vall.
para mim não é apenas o senso comum, estupidez ou até mesmo a doença psychioczna pessoas que fazem isso!
Nem is tudtam, hogy ott ilyen keményen szabályozva van az abortusz.
Nem talalom azt a cikket, de a not, aki a kormanybol partolta az abortuszt, ki is vagtak, mint a macskat...
Nagyon szomorúak az ilyen esetek.
Én is inkább vállalnék be elég sok kockázatot, mint egy nem kívánt gyereket.
Ezt most jól értem, hogy Írországban van?
Talan eletmentes eseteben engedelyezni fogjak ezentul, egyebkent bortonbuntetes a dokinak....
A nok atjarnak angliaba abortuszra, par hete halt meg egy szerencsetlen, aki elverzett a taxiban...
Azért hihetetlen, hogy mennyire ostobák tudnak lenni az emberek. Mármint arra gondolok, hogy a józan ész miért nem tudja ilyenkor felülírni a vallási rögeszméket?
ez esztelenség..szegény nő:(
További ajánlott fórumok: