Ne az abortuszt válaszd... (beszélgetés)
Rendben, ezek szerint a Te értékrendeddel passzol Btk. Szerintem meg nem ilyen rohadék világban élnénk, ha ez valóban így lenne.
Szerintem pl. a Btk. eléggé rendesen meghatározza, hogy mi a bűncselekmény és mi nem. Sokkal többet használ a társadalmi együttélés kereteinek meghatározásában, mint amennyi tévedés van benne.
Na persze, a jogszabályok a többségi akaratot, szándékot tükrözik... ilyen témába inkább nem kéne belemenni.
Értem én. De ugye a jogszabályok a társadalom egészét szolgálják ki. Mondhatni a többségi szándékot,akaratot. Tehát ha eltér a véleményed, és ennek élesen hangot is adsz azzal, hogy legyilkosozod az abortuszt választókat, akkor ne csodálkozz, ha szembe mennek veled és hasonló kellemes jelzőkkel illetnek.
Csak a véleményemet írtam le. A jogrend más kérdés.
Tegyük hozzá: szerencsére már nem.
Mindenesetre a jogrend egyenlőre nem veled ért egyet. Talán nem véletlenül.
Az is gyilkosság részemről, de azt a valakit jobban megértem, aki nemi erőszak áldozata volt. Nem hiszem, hogy könnyű feldolgozni magát az erőszakot, hát még, ha esetleg abból fogant a magzat. Persze, mindenki maga tudja, hogy képes-e együtt élni ezzel. Azt írtam "talán jobb", nem azt, hogy nem tartom gyilkosságnak.
Oké, de ha így nézed, akkor a megerőszakolás miért más? Ott kérte a gyerek, hogy így foganjon? Nem és mégis őt ölik meg. Az miért van akkor rendben, ha a többi dolognál úgy gondolkozol, hogy hogyan sikolt, amikor megy az orvosi eszköz felé? Nekem ez nem túl következetes eszmefuttatás.
"Nem véletlen, hogy az Isten/természet nem akarja, hogy egyesek ne szaporodjanak."
Nem véletlen, hogy az Isten/természet nem akarja, hogy egyesek szaporodjanak. Gondolom ezt akartad írni.
Én is gratulálok neked! Hol olvastál itt ilyesmiről? Az abortuszról beszéltünk nem? Így van, mindenki maga dönt a saját sorsa felől. De arra van esze, hogy széttegye a lábát védekezés nélkül ugye? Na és a magzat hogyan dönthet a saját sorsa felől? Kérte ő az anyját meg azt a pasit, hogy feküdjenek össze?
Én a védekezésre helyezném a hangsúlyt. Nem kell eljutni az abortuszig!
Nos igen, erre céloztam. Dugni... azt igen.
Amúgy valóban van olyan, amikor az ember lánya talán jobb, ha nem tartja meg. A nemi erőszak áldozataira gondolok. De akkor is tartom, hogy nemi életet élni ésszel is lehetne!
Jaaaaaj, köszönöm, de van gyerekem! Viszont sokakat olvasva, a természet meggondoltabban is kiválasztódhatna.
Köszi a minősítést! :)))))
Szerintem meg az ilyen szöveg mutatja, hogy jobb lett volna az abortusz!
Jaaaaa...., olvass, és reagálj. Hol is írtam, hogy 12 hetes magzatról szól a dokumentumfilm?
Bizony a medvédet! Semmi gondom a teherbeeséssel :). Egy 11 hónapos kislányt ölelhetek át nap, mint nap. Ha utána olvastál a dolgaimnak, akkor elég felületesen tetted.
Ilyen szavakat ne használj,mert nem érti a jó nép :) Ez már sok nekik,amikor cikket írnak miközben szoptatnak :)
Ezekből a "kivi vagyok" visz mindent, azt nem bírtam nem megpörgetni a saját klaviatúrámon, de én már W-vel soroltam be a stilisztikailag megfelelő helyre.
:) puszcsi lávcsi szivcsi :)uhh :)
Hú, azt én sem szeretem, de egy csomó ember használja, akiket meg szeretek, úgyhogy tiszta kettős helyzet :)))
dehát milyért? az ojjan alpárijass.?
!
HE?
He-he, miattam ne tépd a halyad ;)
SMS-szlenget én is szoktam itt használni.
Halyaly, dehogynem! A hüje is tudja.
:) A legjobb még a vagyok helyet a "vok" :)
Én is arra gondoltam,én is megkaptam már ezt a posztot ! "nem tudsz helyesen írni" blablabla de azt nem veszi észre hogy a helyesen-t pontos j-vel írja! :)
Inkább az ügyeletes rendfenntartóra gondoltam, aki oldalakon keresztül képes egy direk betű csere miatt hepciáskodni, ha valaki nem ért vele egyet.
ÓÓÓÓÓ mindjárt rendet tesznek :)
Ilyenkor hol vannak a nyelvtannácik?
További ajánlott fórumok: