Most megint feleslegesen áltattam magam, vagy mi lehetett a baj? (beszélgetés)
Encsike! Olvaslak, olvaslak és csak ámulok, meg bámulok. Ha így leírod önmagad, akkor mit gondolsz, kifelé mit sugárzol? Nem szabad elégedetlennek lenned önmagaddal szemben! Mindenkiben van valami szép, ami megfogja a másikat. Lehet, a szemed nagyon szép! (Azon éppen nem akartál semmit sem csináltatni! :P)
Egy kicsit meg kellene erőltetned magad ahhoz, hogy mások is észrevegyenek. Nyitott szemmel kellene járnod és mosolyogva.
Miben leled örömödet?
Encsike! AZ hogy lehet, hogy tök vadidegen emberekkel órákat el tudok beszélgetni és hiszed vagy sem nem szexes témákról beszélgetünk és nem a semmiről. Minden értelmes embert foglalkoztatja valami. Az otthoni életed, a munkád, a szüleid, a tesód, a sport, a zene, a hobbid, a háziállatok, az a hely, ahol éppen vagytok, szórakozó helyek, melyik a legjobb tablet, milyen ásványvizet, pizzát, kólát, röviditalt szeretsz, volt iskoláid, osztálytársak, cipő vagy ruhamárka, ékszerek, mozifilmek, színházi előadások, üdülés, mit tud a víztisztítókról (:D bocsi, de itt van oldalt egy reklámjuk), milyen nők tetszenek neki, melyik a kedvenc étele, stb...
Ne mond, hogy ezekről nem tudnál senkivel sem beszélgetni, csak kukán hallgatni...
Te tényleg inkább pszicholgushoz menj és ne plasztikai sebészhez!
Szerintem talán kevesebbe is kerül, és lehet, hogy többet használ!!
Ha még azt sem hiszed el, ha valaki azt mondja, hogy csinos vagy, hogy azt komolyan gondolja, akkor komoly baj van a fejedben! Azt kell rendbe tenned, vagy szépen leéled így egyedül az életed! Ezzel a hozzáállással senki nem fog hirtelen beléd szeretni, mert erre senki nem lesz kíváncsi,hogyha azt mondja Neked, hogy szép vagy, vagy szeret, akkor Te azonnal megkérdőjelezed a mondatait!
Ezzel sokan vagyunk így.
Ha gúnynak veszed a bókokat, kinek lesz türelme harcolni veled hogy igenis tetszel és csinos vagy?? Ez a te hülyeséged. Ezt egyik pasi se szereti. Így nem jutsz el a kapcsolatig. Ha azt mondja csinos vagy,akkor az vagy. A gimis dolgokat,meg más csajokat felejts el.
Nekem nem is kell bizonygatni. Én el sem várom hogy valaki azt mondja hogy "Jajj de szép és gyönyörű vagy" el sem hiszem, meg nem is kell. Csak szeressen már valaki. Mert ha valaki szeretne, és ezt érezném és tudnám és látnám rajta, nem kell a duma. Sőt, ha valaki azt mondja rám hogy csinos vagy, vagy szép, én azt gúnynak veszem. Volt már rá példa. Én az ilyet nem hiszem el, meg tudom is hogy kamu, gúny, poén. Ilyet nem is szoktak sztem kimondani azok akik így gondolják.
A viszonyításra: soha sem felejtem el, 2. osztályos voltam. És volt egy barátnőm. Az anyjáékkal jóban voltunk, összejártak az én szüleimmel. Osztálytársak voltunk. És kaptam egy 4-est, mikor itthon elmondtam anyumnak az volt a kérdése hogy "És a Briginek hányas lett?" és mondtam hogy neki 5-ös. Na és akkor onnantól kezdve mindig a Brigivel akartam versenyezni. Ha neki jobb lett alul maradtam, ha nekem lett jobb, akkor meg semmi extra érzésem nem lett. A gimiben is a barátnőimmel versenyeztem így a jegyekkel. Mindig hasonlítottam magam hogy legalább egy szinten legyen velük a jegyem. Ez így alakult ki bennem.
Pfffffff...
Ez komoly??? Te is egy agymosott kiscsaj vagy,aki csak a külsőségeket nézni és nyávog. Pedig azt hittem értelmes vagy,csak még nem tudod mihez kezdj magaddal..Menj műtétre,akkor sem leszel jobban.
Pedig én megpróbáltam.
Igen, hosszú folyamat, de az ember tudja magát erősíteni és ezáltal megszeretni.
Külsőségeken lehet változtatni, ne hasonlítsd magad mindig másokhoz, mert akkor sose fogod magad jól érezni, mivel mindenki más, másért szép stb. Belső tul. szedd össze a jókat, mindig erre kell összpontosítani + kezdj el mozogni, foglakozni olyan dolgokkal, amit szeretsz ( ha nincs ilyen, keress)..
Ilyen "semmilyen" önképpel és önbizalomhiánnyal tényleg ne várj pasit, mert senkinek nincs türelme bizonygatni, amit úgysem hiszel el. Vannak barátaid??
és mégis mit várnál, hogy mitől lesz, lehet neked jobb?
ne haragudj, de pont az ilyen emberekre szokták mondani, hogy hagyni kell őket a csudába, és elkerülni, mert csak elveszik más életkedvét is a folytonos siránkozással és negatív hozzáállással. ha ennyire szar minden körülötted, és semmin nem akarsz változtatni, semminek nem tudsz örülni, és csak a mások irigylésében és saját magad sajnálásában találsz elfoglaltságot, akkor így jártál. ha semmit nem akarsz tenni, maradj ilyen
sajnos te túl körülményes és merev vagy, bármennyire is laza, flörtölős akarnál lenni, nem fog menni. szerintem ne is erőltesd, mert akkor ugyanilyen sztorik lesznek, hogy te nyilvánvalóvá teszed egy idegennek, hogy bejön neked, miközben semmit sem tud róla, az pedig kerülni fog, és legfeljebb udvariassági szinten leállni, ha muszáj
megint nem lehet mást írni neked, minthogy ne görcsölj rá a pasivadászatra, se a külsődre, vesd bele magad olyan programokba, hobbiba, amikben jól érzed magad, akkor könnyebben fogsz beszélgetni emberekkel, megismerni őket, és nagyobb esélyed lesz találkozni valakivel, aki szintén vonzónak tart, mint így, hogy eléd kerül egy kicsit is jobb pasi, akire ráfókuszálsz és még ha nem is történik semmi sem, akkor is hónapokig foglalkoztat
De most miért azzal a lánnyal foglalkozol még mindig? Kit érdekel az ő hülyesége?
Azért magadtól kitalálhatsz egy pár témát, amiről lehetne beszélgetni.
Pl. jár-e a másik szórakozni, mi a hobbyja, sportol-e valamit, mit olvasott mostanában, volt-e színházban, látta-e az XY filmet v. színdarabot, stb.
Ja hogy ez a csaj hozta fel egyik alkalommal a fülem hallatára. Azt hittem dobok egy hátast. Akkor már igaz hogy 7-8 alkalommal találkoztak mert hozta a cuccot a srác, de elkezdtek beszélgetni hogy mennyire fáj a lány torka mert meg volt fázva. Mire mondta a srác hogy ő is mennyire utál beteg lenni. És erre mondta a lány, hogy "Hát igen nem is csodálom, mert a pasik nem bírják a fájdalmat. A nők fájdalomküszöbe magasabb, elég ha belegondolsz a menstruációs görcsökbe. Nekem is annyira szokott fájni mindig. Vagy a gyerekszülésbe. Azt a fájdalmat is csak a nők tudják kibírni" meg még mondott ezzel kapcsolatban valamit. Erre mondta a srác hogy "Na jól van, hagyjuk az ilyen témát inkább".
Én ilyeneket nem hoznék fel egy kb idegennek. De nem zavarta mondjuk...
További ajánlott fórumok:
- Miért kell segítenünk azoknak a deviza hiteleseknek, akik teljesen feleslegesen vettek fel hitelt?
- Hasznos és haszontalan babadolgok, avagy mit érdemes és mit felesleges megvenni a babának?
- Junior tejital - tényleg felesleges?
- Mi az amire rájöttetek, hogy felesleges pénzkidobás volt az életetekben?
- Milyen felesleges ajándékot kaptál már karácsonyra?
- 10 éves gyerekkel hogy beszéljem meg, ne felesleges játékra költse a zsebpénzt? Egyáltalán mire gyűjtse?