Most megint feleslegesen áltattam magam, vagy mi lehetett a baj? (beszélgetés)
Milyen barátnőid vannak neked?
Ha találkoztok, nincs frizura -vagy smink készítés?
Ha kicsit dekoratívabb lennél, magaddal is jobban meg lennél elégedve és akkor talán változna a személyiséged is.
De amúgy ha hiszed ha nem, életemben 1-szer voltam kisminkelve, haj belőve stb. az a szalagavatómkor volt. És most nem azért, de nagyon jól néztem ki. Oké mondjuk jól is éreztem magam, nagyon jó képek készültek rólam.
Azelőtt sem, és azóta sem :D ...
Akkor épp itt az ideje...menj el egy nővarázsló műhelybe , full smink, séró belőve, miniszoknya, feltolt mellek, már nem is leszel szürke egér és talán az önbizalmad is megjön.
Az esküvőig nem is kell fotóshoz menned :)
Lehet ezért akart rólam képet látni. Mert rossz a szeme és nem emlékezett az arcomra.
Na de tényleg nem tudom miért akart rólam képet. Mert azt hiányolta hogy miért nincs rólam facebookra kép feltöltve.
Medveanyám! (jól mondom?) (remélem, nincs levédve!!)
Szerintem járj el valahová szituációs gyakorlatokra! Vagy indítok egy fórumot szituációs gyakorlatok címmel! :D
akkor most azonossá váltál velem?
azt hiszem, lassan offolunk!
Na ez az hogy én soha sem érzem azt hogy mikor tetszem valakinek.Lehet hogy soha nem is tetszem.
Mondjuk ennél a srácnál sem éreztem, azért is volt hihetetlen mikor a kolléganők elkezdtek keríteni és mondták hogy tetszem a srácnak. Aztán ugye bejött a képbe, hogy a másik lánnyal összekevert. Ami megint ellentmondás, mert rögtön rávágta hogy tudja hol vagyok újabban, pedig vagy 1 hónapja mondta neki a kolléganőm hogy hova leszek áthelyezve, tehát tudta hogy én vagyok az a bizonyos aki át lett helyezve, és mondta hogy mennyire meglepődött hogy a régi helyemen voltam, mikor beszélgettünk pár mondatot.
De tuti nem fog elhívni, nem találkozom már vele soha.
További ajánlott fórumok:
- Miért kell segítenünk azoknak a deviza hiteleseknek, akik teljesen feleslegesen vettek fel hitelt?
- Hasznos és haszontalan babadolgok, avagy mit érdemes és mit felesleges megvenni a babának?
- Junior tejital - tényleg felesleges?
- Mi az amire rájöttetek, hogy felesleges pénzkidobás volt az életetekben?
- Milyen felesleges ajándékot kaptál már karácsonyra?
- 10 éves gyerekkel hogy beszéljem meg, ne felesleges játékra költse a zsebpénzt? Egyáltalán mire gyűjtse?