Most megint feleslegesen áltattam magam, vagy mi lehetett a baj? (beszélgetés)
Csak már most olyan kellemetlen...
A kolléganők kavarása, az hogy tudja hogy tetszik nekem, az hogy én írtam neki múltkor is. Találkozni nem tudok vele már kb soha (max mikor szabadnapos leszek "véletlenül" arra járok ahol ő, de milyen gáz már pasi után járkálni :D ) és tudom ne hozzam fel a másik lányt, de neki kezdett előbb "udvarolni" vagy nevezzük ahogy akarjuk a dolgot.
Mindenki meg van róla győződve hogy a másik lány az aki igazán érdekelte, aki tetszett neki, de mivel neki van pasija, így kosarat kapott. Emiatt akart engem hülyíteni vagy nem is tudom mit csinálni...
Mondjuk azt hogy leveleztünk facebookon azt nem mondtam el senkinek. Csak azt hogy bejelölt meg váltottunk pár mondatot. És ebből az jött le nekik hogy csak hülyíteni akar. Hát még ha tudnák milyen kis kedves dolgokat írt nekem.
Nem, nem beszéltünk, nem jelentkezett.
Ugye nem is azon a helyen vagyok már ahová ő jár, így esélytelen. Igaz facen fent vagyok ugye, de nem írt nekem. Hát ennyi akkor.
Pedig annyira tetszik.... :)
Na, van valami fejlemény azzal a kivételes hímmel? :)
Beszéltél vele azóta? Jelentkezett?
Szerintetek miért van az hogy az idősebb férfiak próbálnak csak udvarolni nekem?
Most tegnap is elkezdett nekem bókolgatni egy, hogy milyen csinos vagyok stb. a munkahelyemen is az az idősebb pasas, hát az ahogy néz rám, és egyre többször célozgat is...
De ennek mi az oka? Aki meg nekem tetszene, fiatal stb azok meg észre sem vesznek.
Hol van Encsike?
Talán elment sminkelni???
:D
megnéznék róla egy képet, hogy mit lehet kihozni belőle. Az is lehet hogy egy nagyon szép természetes lány, csak "odabent" hibádzik nála valami.
További ajánlott fórumok:
- Miért kell segítenünk azoknak a deviza hiteleseknek, akik teljesen feleslegesen vettek fel hitelt?
- Hasznos és haszontalan babadolgok, avagy mit érdemes és mit felesleges megvenni a babának?
- Junior tejital - tényleg felesleges?
- Mi az amire rájöttetek, hogy felesleges pénzkidobás volt az életetekben?
- Milyen felesleges ajándékot kaptál már karácsonyra?
- 10 éves gyerekkel hogy beszéljem meg, ne felesleges játékra költse a zsebpénzt? Egyáltalán mire gyűjtse?