Most már elég (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Most már elég
:D
Ha válaszol a biztósító itt leszek,és majd nem hagylaom hogy nagyon kibukj,csak kicsit!:)Lassan se mgy az a -20 kg-szerintem én már nem leszek 75 kg sosem:)
Hát próbálnék én...kicsit beletörődtem a biztosítós dologba is,várok a levélre,gondolom majd olyat válaszolnak amit...és akkor megint kibukok...nem tudom.Most elvagyok mint a befőtt.Szeretnék már végre egy nagyon jót aludni!
Azt a 20 kg-ot ne drasztikusan add le!!!
Fogalmam sincs mitől fájnak!Végülis 32 éve dolgozom már...lehet sok volt a strapa nekik:)Lehet drasztikusan kéne leadni még 20 kg-t?!
Látod,megvan az őszi nagytakarítás!Lassan próbálj megnyugodni!
Szia!Miért fájnak az izületeid?halálra hajtottad őket?Vigyázz magadra!Az a lényeg hogy most tartod a súlyod!
Igen,szépek lettünk,lenne már fenn a függöny is :-) Remélem tényleg nem fog eltörni alattam :-D
Sziasztok!Én is vagyok!Tartom a súlyom,de az izületeim nagyon fájnak mostanában, főleg reggel.
Mancicica!A gép javítását én is kifizetettném,mint Java írja!:)
Java!Úgye mondtam hogy szépek lesztek!A padló miatt ne aggódj!Nem törik el alattad!:D
Helló! Rossz a gépem! hétvégén vendégeink voltak,a pasi gépmániás és a gyereke is, valamiket jól elállítottak,vihetem szervízbe. Most a gyerekem gépén írok,de ő meg ált. hordja magával..
én eszem, a súlyom 100.
Sziasztok!Én is megvagyok!Ma délután dolgozom,és ma fehérje nap:)
A hiányzóknak lassan igazolást kell hozniuk!
Szia!
Megvagyok,munka,aztán itthon munka,és pihenés.Ma délutános vagyok.Sajnos én is össze-vissza eszem,de nem mérem még meg magam:) betratom,amit a 90 napos után kell,de még nem volt erőm újra teljesen átállni,majd szép lassan!
Mancicica elfogyott!:P
Az történt,hogy a felettünk lakó nagymosást csinált,és a mosógépe folyik:(
Persze egy hete,hogy minden csövet a lakásban kicseréltek,mindent felújjítottak,és azt gondolta nincs semmi gáz.Ez történt:)
Sziasztok!Mindenki ennyire dolgozik?Én délutánra megyek.
Java!Képzeld!Tegnap este leáztunk,a konyha, fürdő,és a vécénk totál festésre vár!Így jártam!Mancicica!Ennyire ne vonulj el a teendőkbe!A naplód is vár!!!
Szia Mancicica!Örülök,hogy néha vissza-visszatérsz hozzánk is!:) Remélem rendeződtek az iskolások,és te is többet leszel itt:)
Szép napot nektek,ma egész nap dolgozom!
Sziasztok!
Nagyon szép napot mára mindenkinek,ne rohanjatok,csak annyit tegyetek ami a napba belefér,és legyen lazulás is!Ma tiramisut akarok:)Gombapöri is lesz.
Java olvastam nagyon dolgoztok,de szép lesz nagyon,meglátod,és nem kell mindig arra gondolni,hogy mikor lesz már megint baj!
Mancica!Ne hajtsd magad agyon,csak módjával!Hétfőtől folytatom a 90 napost,mert úgy jobb a pocakomnak!
Sziasztok!Tegnap egy fokkal ügyesebb voltam.Vacsira virslit ettem kenyér nélkül,igaz volt hozzá egy kis majonéz meg ketchup de kellett az íze kedvéért!Tegnap képzeljétek:én is gletteltem,igaz nem sokat de javítgattam.Ma csiszolással fogjuk tölteni az estét,az ablakokat fogjuk lecsiszolni.Holnap már festünk,falat is meg ablakokat is,nem tudom,hogy fog összejönni.
Ma rossz érzés volt elindulni otthonról...mindig félek,hogy megint valami rossz fog történni,tudom nem kéne ezekre gondolnom de akkor is gondolok!
A melóhelyemről ált 1-2 percet szoktam késni,ma sikerül 5 percet de már szóvátettték,pedig napközbe én pl meg se állok kávézgatni.De nem baj,tudomásúl veszem,ha annyira fáj ez a pár perc akkor majd bejövök másodpercre pontosan...
Szia Mancica!Azért néha pihizz is,akkor meg írhatnál a naplódba...csak úgy mondom:)
Ma csak délelőtt dolgozom.
Ügyesek legyetek,és szép napot!
További ajánlott fórumok:
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- Itt az idő...újra DE most az egyszer nem adjuk fel!Elég elszánt vagy?
- 18 éves vagyok és mostanában elég gyakran ki szoktam verni, van úgy, hogy naponta 2-3 alkalommal is, ez normális vagy túlzásba viszem?
- Milyen vitaminokat szedtek most a nyáron?Csak zöldek s gyümölcs fogyasztással elég a bevitel?
- Még nincs babám, és még terhes sem vagyok, de már most vásárolgatok bébiholmikat!Ez már túlzás igaz?Vagy nem lehet elég korán felkészülni rá
- Most lett elegem!