Most már elég (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Most már elég
Vendégeink voltak (vannak) emiatt nem voltam..
Ma tonhalsalit ettem délután, olyan finom volt!....
Szia!Örülök,hogy anyukád jól van!Örülök neked is ,hogy újra itt vagy!Holnap szép idő lesz a diószedéshez:)Gondolj arra milyen finomságok lesznek belőle!Drága nagyon a dió!
Holnap ágyneműt mosok:)Azért leszek itt is!
Halihó lányok! Remélem jól megy nektek a fogyi4!VÉGRE visszatértem, és mostmár anyuval is minden rendben! Juppííí! Holnap nálunk diószedés, szenvedhetek!
Jó munkát
Sziasztok!
Sziasztok!
Itt vagyok,itt vagyok csak délelőtt kellett mennem dolgozni,holnap délután.Na, most megkívántam a lecsót.Pedig nekem túróm van itthon,és fel kell dolgoznom!Már látom lesz túrós-meggyes muffin,de kicsit alszom előtte,mert hajnal 5-kor keltem.:)
amikor megvan, én is többet eszem, sőt már napokkal előtte is. (sajnos).
Milyen az amerikai pita??
Zimmi, merre vagy?
Igen, már van egy kis szabadidőm. Amíg a gyerekek suliban vannak kicsit jobban ráérek. Bár ma is kellene a férjemnek segítenem, de technikai okok miatt nem tudjuk csinálni a dolgunkat.
Nálunk rakott krumpli készül, meg padlizsánkrém.
Még várakozó állásponton vagyok.Több helyről gyűjtök,gyüjtöttem infókat.Majd ha ezer százalék lesz a jó oldal mellett akkor oltatok:)de ha nem akkor neeem:)
Köszi,lesz munkám délután,sok a kisműtét,és a kontrollos is:)De ez egy dolog,legalább gyorsan megy a délután!
Te hogy vagy,így suli indulás után?Már több időd van?
Reggel 99,1 voltam. hát ez is valami.. este bűnöztem, ettem lecsót kenyérrel..
üdv, Tilda!
Zimmi, jó munkát délutánra. végül is hogy döntöttél oltás ügyben?
Mancica!Örülök,hogy bírod az almát,így nagyon gyorsan le tudsz majd adni pár kilót!Nyugodtan edd csak az almát ha neked jólesik,én így voltam a barackkal!Sokszor csak azt ettem vacsira.
Szép napot nektek,ma délután vagyok!
Sziiiiiiaaaaaaa Csibe!:D De jó kedvet csináltál nekem!Régen nevettem ennyire jót,és szívből!:D Nem is mondtad,hogy regisztráltál,te kis huncut!!!Te is függő lettél,vagy még csak lájtosan Hoxázol?
elolvasom a cikket,de már oltás ügyileg nagyon jól informált vagyok,amire nekem szükségem van,azt már tudom:)
Anya :) Lehet, hogy igazad van, és nem is annyira fontos ez a beoltatás..de itt van egy cikk az egészről, bár ezeket biztos tudod már :)
A védőoltásokról: a kötelezőn kívül 2x oltattam be a gyerekeimet. egyszer valami agyvelőgyulladásra, másodszor meg nem is tudom, mire. Mi nem oltatjuk be magunkat. valamiben úgy is meg kell halni. Tavaly vagy azelőtt nagy hír volt, hogy nem fogytak el az influenza oltóanyagok, mert nem oltatták be magukat az emberek. aztán tavaly már jó előre beharangozták, hogy úgy típus, valamiben más mint az eddigi, siessetek beadatni. idén meg ez a sertés-új influenza. azt olvastam, rendesen nem is volt idő foglalkozni vele, mert kevés volt az idő. lehet, sokkal nagyobb bajod leszu, ha beadatod, mert éppen te leszel az a bizonyos 1000, vagy nem tudom, hanyadik, aki allergiás lesz rá, és a szervezeted nem úgy reagál, ahogy elvárják. de az "okosok" szerint ez belefér.
Nekem egy ismerősömnek a gyereke attól az oltástól lett problémás, amit én is beadattam az enyémeknek. nekünk szerencsénk volt, nekik nem. allergiás lett az oltóanyagra, nagyon magas láz, stb, későn gondolták, hogy mitől is, a gyerek fogyatékos lett. szóval erről ennyit.
Szia!Influenza ellen is egyszer oltottak,és olyan beteg lettem,mint még soha!Az orvosok is változó véleményen vannak.Még ott tartok,hogy nem oltatom magam.
Ma szabadnapos vagyok:)
Ezt hogy csinálod?Mármint hogy almát vacsizol?Én attól a gyümölcstől annyira éhes tudok lenni!
Mit szóltok az influenza elleni védőoltáshoz?Nem akarom magam beoltatni,a lányom nagyon szeretné,ha mégis beadatnám az oltást.Nagyon aggódik értem.Ti mit gondoltok róla?
kell valami, hogy az ember lánya azt érezze, tökéletes, vagy legalábbis majdnam.. mivel az alakunk még nem az, ígya frizuránkra kell ügyelnünk..
olyan álmos voltam egész nap.!!!!!
Finom rántott halat és rizst csináltam ma. este almát ettem, már kb hat napja ez a vacsim.
Valami szépnek kell lennie rajtam:) :P
Ez az egy amit minden héten egyszer megengedek magamnak:)
További ajánlott fórumok:
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- Itt az idő...újra DE most az egyszer nem adjuk fel!Elég elszánt vagy?
- 18 éves vagyok és mostanában elég gyakran ki szoktam verni, van úgy, hogy naponta 2-3 alkalommal is, ez normális vagy túlzásba viszem?
- Milyen vitaminokat szedtek most a nyáron?Csak zöldek s gyümölcs fogyasztással elég a bevitel?
- Még nincs babám, és még terhes sem vagyok, de már most vásárolgatok bébiholmikat!Ez már túlzás igaz?Vagy nem lehet elég korán felkészülni rá
- Most lett elegem!