Most már elég (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Most már elég
Most jól érzem magam,mindig van egy időszak,amikor rájövök,hogy mégsem,és akkor kell változtatnom!:D
Szép napot mára nektek!
Megyek fürödni, késő van, holnap reggel kelés, gyerekeket suliba vinni, stb..
holnap igyekszem jönni,írni!
Persze,mentünk mindkét mamival temetőbe.Holnap meg egész nap dolgozom,annak örömére,hogy egy hét kényszer szabin voltam:)
Ha már egy nap nem írsz,már találgatom mizujs nálad!:D
Amiatt, hogy 2 napig nem írtam??? Csak az volt a helyzet, hogy szombaton főztem egész nap, meg mosogattam, de hát gondolom, te előtted is ismerős ez a dolog.. 11-en voltunk. szeretem, ha összegyűlünk, eszünk-iszunk, beszélgetünk, és pláne akkor szeretem ezt, ha olyan emberekkel vagyok együtt, akik fontosak nekem, akiket szeretek! Most ez egy ilyen alkalom volt!
Ma ti is temetőzetetek?
Szia!Régebben így kezdődőtt,majd állandósult.Jobbulást! Remélem kis pihenés után rendbejön a derekad!
Én is azért szeretem az ünnepeket,mert akkor együtt van a család:D
Már nem tudtam mire gondolni,hogy mit is csinálsz!?:D
Képzeld Zimmi, Tegnap vendégeink voltak( Még mindíg a köszöntések..) Egész délelőtt főztem, sütöttem, du.5-re be is állt a derekem. Ez nálam azt jelenti, hogy ha valahogy mozdulok, hajolok, stb, úgy maradok abban a pózban a fájdalomtól. még ülés közben is előfordult. Hát nagyon sz@r egy érzés. nálad is ilyen???
Ma temetőztünk, mint szinte mindenki más is. A csajok jól érezték magukat, "tüzeskedte" az unokatesókkal, mi meg beszélgettünk, aztán anyunál folytattuk. Szeretem az ilyen napokat!!! Jó, ha együtt van a család!
Na ma is gazdagabb lettem kis figurákkal! De aranyosak! :)
Nagyin féradt vagyok,a naplómban leírtam miért.Tessék olvasni! Jó napot mára és holnapra nektek! :)
Szép napot kedveseim!Itt gyönyőrűen süt a nap,küldök oda ahol még nem!:) Ma kicsit úton leszek,de itt leszek!
Ügyesek,szépek,és kedvesek legyetek!Jók magatokhoz!:) :P (már gyógyulok!-látszik!)
További ajánlott fórumok:
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- Itt az idő...újra DE most az egyszer nem adjuk fel!Elég elszánt vagy?
- 18 éves vagyok és mostanában elég gyakran ki szoktam verni, van úgy, hogy naponta 2-3 alkalommal is, ez normális vagy túlzásba viszem?
- Milyen vitaminokat szedtek most a nyáron?Csak zöldek s gyümölcs fogyasztással elég a bevitel?
- Még nincs babám, és még terhes sem vagyok, de már most vásárolgatok bébiholmikat!Ez már túlzás igaz?Vagy nem lehet elég korán felkészülni rá
- Most lett elegem!