Most már elég (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Most már elég
Jaaahj. Tegnap egésze mélyponton voltam, de ma annyira feldobódtam! :D A legszebb férfiú a világon tegnap felvett msnre (Ma kihagytam egy órámat, hogy vele beszélgessek) xD. Elég gáz, de ez van. AMugy sem nagyon vágytam.
Kicsit émelygek most a level diétától, de nem is vagyok éhes, mert elég jól elosztottam a kaját. Végülis olyan, mintha egész nap zabálnék! :D Tetszik nekem ez a diéta.
Java én a multkor nagyon finom pennés kaját csináltam. A penne tésztát megfőtem, megpároltam cukkinit és padlizsán, megsütöttem darálthúst,majd tovább pároltam paradicsomszószban, jó fűszeresen. Tűzálló tálban összekevertem az egészet. Sajt a tetejére. Isteni! A csajok itt az albiban megőrültek érte, na meg a szomszéd srácoknak is jutott! :)
Na,igen.
Ja nekem esetleg készülődnöm kéne,azt itt csacsogok:)
"jók"legyetek:DDDDD !
További ajánlott fórumok:
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- Itt az idő...újra DE most az egyszer nem adjuk fel!Elég elszánt vagy?
- 18 éves vagyok és mostanában elég gyakran ki szoktam verni, van úgy, hogy naponta 2-3 alkalommal is, ez normális vagy túlzásba viszem?
- Milyen vitaminokat szedtek most a nyáron?Csak zöldek s gyümölcs fogyasztással elég a bevitel?
- Még nincs babám, és még terhes sem vagyok, de már most vásárolgatok bébiholmikat!Ez már túlzás igaz?Vagy nem lehet elég korán felkészülni rá
- Most lett elegem!