Most már elég (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Most már elég
Helló csajok! Bocs a tegnapi hiányzásért, de csajos-shoppingolós napom volt. Nem élveztem annyira, de ez van. ma meg szaladgálós-ügyintézős. Nem is tudom, melyik a jobb....
Jó munkát nektek, majd este még benézek. Java nem írígyellek.....
Ügyes lány vagy te Java!:D :P
Még meddig kell kibírnod?
Sziasztok!Szegény Java!Reméljük megmaradsz!Szorítok!Nekem is kezdődik a hét,tegnap nagyon laza napom volt.De nagyon jó,a naplómban írtam:)
Szép napot Mindenkinek!Mancicica,neked is szép n apot!:)
A Képletet nem láttam, most néztem meg, miről szól és nem rémlik semmi. Azzal kevertem, amikor bérgyilkost játszik, valahol a távol keleten, és persze összejön egy ottani süketnéma csajjal. .. hát persze a címére nem emlékszem.
Nekem a kedvenc filmjeim:
Mamma mia (ezek a zenék a gyerekkoromat idézik, mert akkor nekem szinte az összes Abba lemez megvolt, szerettem is őket. a történet annyira nem jött be, csak a zenék miatt tetszett. Persze azért volt pár igen jó jelenet.
Forest Gump.(.....)
Angol beteg (...hihetetlenül szép szerelem...)
Amerikai szépség (elgondolkoztat)
Gyűrűk ura (hát nagyon jól néz ki benne a király, most nem jut eszembe a neve.. de tényleg jó a történet, és ami a furcsa, itt sokkal jobb a film, mint a könyv!
IGAZÁBÓL SZERELEM... ez mindenekfölött. bármikor megnézem,..... imádom..... tetszik benne a porugál lány-angol író kapcsolata, meg a két gyerekes anya- főnök férje esete, meg persze a beosztott csaj-tervező jópasi története, (bár azt sajnálom, h igazából nem jönnek össze, vagy mi..) meg persze a fehér csaj, akinek fekete a férje, és szerelmes belé a férj barátja. na, amikor ez kiderül és a srác elmegy a lakásából, akkor az olyan jó, a zene is tökéletes hozzá..ez a legkedvesebb filmem, mindíg sírok, amikor látom, nagyon szeretem a zenéit is.. By by baby (a temetésnél) meg a too lost in you karácsonyi hangulatban, meg a bulin, ahol végre táncol a beosztott meg a tervező jópasi, meg Didó száma (címét nem tudom hirtelen) amikor a galériatulajdonos elmegy a lakásából, mert ott van az a nő, akit szeret és a csaj meg közben a legjobb barátjának a felesége.
na, lőjjetek már le.
A kÉPLETBEN ki játszik, miről szól kb? Annyi filmet láttam, h már keverem őket teljesen, soknak már a címére sem emlékszem, csak amikor látom a tv-ben, akkor jövök rá: már láttam.
Köszi Zimmi, de van valami könyvem nekem is, meg receptek is, csak arra voltam kiváncsi, hogy TI mit szóltok hozzá.
További ajánlott fórumok:
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- Itt az idő...újra DE most az egyszer nem adjuk fel!Elég elszánt vagy?
- 18 éves vagyok és mostanában elég gyakran ki szoktam verni, van úgy, hogy naponta 2-3 alkalommal is, ez normális vagy túlzásba viszem?
- Milyen vitaminokat szedtek most a nyáron?Csak zöldek s gyümölcs fogyasztással elég a bevitel?
- Még nincs babám, és még terhes sem vagyok, de már most vásárolgatok bébiholmikat!Ez már túlzás igaz?Vagy nem lehet elég korán felkészülni rá
- Most lett elegem!