Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Sziasztok!
2 hete derült ki,h PCOS-em van.Nagyon elvagyok keseredve,lehetek így édesanya?
Igi, én is annyira sajnálom... :(
Hátha jobbra fordul a helyzet, és mégsem kell leállítani... :(
írni akart ki gyógyszert de mondtam hogy még ne, míg nem beszéltem a kaálival.
De ő abszorult azon van hogy le kell állítani a lombikot.
Jézusom Igi!!Sajnálom!!Most olvasom,mi történt..
Hihetetlen,hogy miért kell már ennyi rosssssznak történnie?!!!!
Háziorvostól kaptál valami krémet,vagy gyógyszert?Vagy majd holnap a Kaáliba biztos mondanak valami okosat..
Elhiszem,hogy el vagy keseredve..Nincs rá szó,hogy mennyire sajnálom..:-(
Sziasztok!
Leszakad a derekam, görcsöl a hasam, ez vmi jele?? peteérés?
Volt egy egész pipi,abból husilevest főztem,megsütöm,mellé rizs,és barackkonzerv.Mindjárt elkészül:-)
Te mit főzöl?:-)
Viszont kívánom !
Mi jót főztetek ma ?
Köszi szépen, remélem jó lesz. :-)
Igen van elfoly.írva: normál
Kaptunk gyógyszert antibiotikum 10 napig kell szednünk.
Sziasztok csajszik!
Csak csatlakozni tudok: A csírák tök egészségesek, és salátába, szendvicsekre isteni! Kósoljátok meg a retekcsírát az kifejezetten fínom. Annyira friss, élénk retek íze van. De én a lucernacsírát, zabcsírát is imádom szendvicsre vagy saliba. :)
Szia Orsa! :)
Én is ugyanígy értelmezem. :)
Ezért is írtam, hogyha nem kapnék Bromót, ilyen infok birtokában biztosan szednék barátcserjét. :)
Én már régóta figyelgetem a boltok polcain a különböző csírákat,de még nem vitt rá a lélek,hogy megkóstoljam.A jótékony hatásáról hallotam,de nekem olyan...hogy is írjam...furi:-)
De lehet,hogy épp itt az ideje elkezdeni:-)
Köszi szépen Neked is, Gery.
A csíra jó ötlet, majd beszerzek. :)
Lányok, én is a megelőzés mellett vagyok. Ajánlom nektek, egyedek mostantól csírákat, borzasztó sok vitamin, ásványi anyag, és egyéb pozitív élettani hatásuk van! Segít megelőzni a betegségeket.
Holcsillag, jobbulást neked!!
Orsa, most olvastam, amit a barátcserjéről írtál.
Na, sztem pontosan ezért vannak olyan meddőséggel foglalkozó szakemberek, akik a Bromót adják, mert ott is ilyen előnyök mutatkoznak a pácienseknél akkor is, ha nem kimutathatóan magas a PRL-szintjük.
Az a kár csak, hogy a Bromónak súlyos mellékhatásai vannak.
Ha nem lettek volna, lehet, már évek óta szedném... :(
Ha nem Bromót szednék, akkor én se hagynám ki a barátcserjét.
Köszi a véleményt Neked is. :)
Én is hasonlóan gondolkodtam, csak munka kapcsán fel kellett mennem az ÁNTSZ és az Eü. Min. honlapjára, ott nézelődni egy kicsit H1N1-ügyben és rám tört a para. :)
Sziasztok!
Holdcsillag,én sem adatom be a szurit.Meg se fordult a fejemben..
Pedig állítólag le van gyengülve az immunrendszerem:-/
De én is kerülöm az embereket.Nem buszozok(ott a sok ember összezsúvolva),nem járok olyan helyre,ahol sok ember lenne.A kozmetikába nem jönnek betegen,itthon meg remélem biztonságban vagyok:-)
Meg lehet,hogy könnyelmű vagyok,de én nem félek az új influenzától.Nem érzem veszélyesebbnek,mint a sima influenzát.Abba is bele lehet halni,ha valaki nem törődik vele,pl a magas láz nem kedvez a szívbetegeknek,szövődményekről ne is beszéljünk.
A megelőzésben hiszek,ahogy Igi is írta:-)
Teljesen megértelek, Igi, és nagyon jól csinálod!
Az a legfontosabb, hogy teljesen meggyógyulj, és véletlenül se kapj el lehetőleg semmit (ami most, hogy a hideg beköszöntött, és az emberek betegek, elég nehéz)...
Azt mondhatom hogy igen, de nagyon vigyázok magamra, mondhatni igyekszem nem menni emberek közzé. Nagyon sok beteg van.Folyamatosan teázok, citrom és méz minden nap.
A körzeti dokimat is felhívtam hogy elkezdtük a lombikot vegyen engem táppénzre, de én nem megyek be a rendelőbe !!! A válasz : ne is jöjjön ide Ildikó, megoldjuk .-) Imádom.
Ma kénytelen voltam elmenni a henteshez,mindentől és mindenkitől olyan távol álltam amennyire csak lehet. És a kilincset is a könyökömmel nyomtam le :-)) biztos nagyon vicces lehettem, de fosok .. nem lehetek ismét beteg.
Értem, köszi szépen. :)
Neked is szép napot. :)
szép napot!
nekem a gasztrodoki azt mondta, teljesen felesleges. ha minden évben be szoktam adatni, akkor nem lesz tőle semmi bajom, de ha nem szoktam oltatni magam, és influenzás sem szoktam lenni, akkor nem kell, mert bizonytalan.
Köszi, Igi. Te meggyógyultál teljesen?
Ani, szorítunk, hogy jól sikerüljön a ciklus. :) Azon gondolkoztam a spvizsgálat eredménye kapcsán, milyen érdekes, hogy a kül. kórházak ennyire eltérő nyelvezettel adják ki ugyanazt a leletet.
Párodnak mondott vmit az andrológus, milyen az eredménye, mi a teendő a Streptococcus-szal?
És tényleg, elfolyósodási idő van a leleten?
Igyál nagyon sok folyadékot, és egyél sok fehérjét.
Aztán lazíts és bíz a dokiban:-)
Ma voltam dokinál 2db 12mm és 1db 15mm-es foll. Azt mondta a 15mm-ből lesz vmi.
A mnyh: 4,5mm , nem tudta megmondani mért , még van idő ennyit mondott.
Szia drága, én személy szerit: NEM !
Jobbulást neked.
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!