Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
az is jó, ha már főzhetek én is fogok rántani, nagyon szeretjük.
Miért van tőlük hányingered ?
Én meg úgy döntöttem,hogy fasírt holnap lesz:-) ma rántott karfiol:-)
Iszonyú leveses lettem.De csak husileves jöhet,más nem.Ettől legalább nincs hányingerem:)
Ja és köszi jól vagyok :-)
Nálunk fasírt lesz:-)anyuc készíti délután, és nemsoká jön a leves amit még nem tudom hogy milyen leves. :-)
Zeusz is többet eszik, és mindent megeszik még a sárgarépát is :-) Majd ki csattan. Ő is itt ül az erkélyajtóba, és figyel engem, napok óta nem "érintkeztünk" ugyebár hétfő óta, na tegnap beosont, Sanyit majd fellökte,és hiába szólt rá, rá sem hederített. Szépen bejött a nappaliba, ahogy itt feküdtem szinte mellém ült, iszonyúan örült, csóválta az egész testét és közben óvatosan nyalogatta kezemet, a szemével pedig szinte kérdezte hogy mi a fene van veled ?
Ha nem velem történik el sem hiszem, rém okos imádjuk.
Szia!
Igen,magasnak kellene lennie.
Sziasztok!
Tegnap kezdődött a bal oldalon szurkálás, keddre nem várom. A hőnek mindenféleképp magasnak kell lenni?
Köszi Igi jól van Borisz:-) hihetetlen étvágya van,amióta vége a nyárnak.És aranyom szinte egész nap az erkélyajtóban ül,háttal az ajtónak dőlve,és úgy figyel:-) egyszer megzabálom,az tuti.Végre nincs melege.Gondolom Zeusz is élvezi a hűvösebb időt:-)
Igen,husileves már rotyog,de nem tudok dönteni,mi legyen mellé.Rántott karfiol,vagy fasírt..Tanácstalan vagyok:-) de ezt úgyis frissen csinálom,mielőtt Pisti hazaérne a munkából.NEkünk anyával meg elég a leveske.
Hogy vagy egyébként?Olvastam a szédülésről a gyógyszer miatt.Igen kellemetlen lehet,de megéri,hidd el!:)
Ez jó. :)
Igen, Orsa, pálinkáztam, és milyen jólesett... :) Akkora volt a "buli" (Grace Klinikát néztem közben), hogy a Bromót is elfelejtettem bevenni, így most kiválóan érzem magam. :)
Más: Mártus, nagyon sajnálom, amit Anyukádról írtál tegnap. :(
Szia! te kis szorgos vagy tudom én, azóta rotyog a fincsi ebéd.
De rég beszélgettünk itt, ugye ? valahogy mindig elkerüljük egymást.
Borisz hogy van olyan rég írtál róla?
Sziasztok,szép hétvégét!
Igi én már a konyhában is szorgoskodtam,meg be is vásároltam,jól írtad:-)
Neked pedig pont az a dolgod,hogy feküdjél,és fel ne merj kelni!:-))
Holdcsillag pálinkáztál?!:-) még nem olvastam naplókat,így nem tudom,kivel mi történt..De a lényeg:jól tetted!Néha kell lazítani!Én nagyon ritkán iszom,így nagyon kevéstől is egyből szuper hangulatom lesz:-D
Sziasztok!
A pálinkat jótékony hatásairól csak annyit,hogy januárban bálban voltunk,az egyik ismerős csaj+a férje úgy berúgtak mint a csacsi,hát rá 9hónapra megszületett a gyönyörű kislányuk:)
Hát, igen, a másnap az brutális... Pláne annak, aki nem masszív ivó...
Én is bevettem ma reggel minden bogyót, hogy ne legyen semmi bajom (nyilván a pálinka is eredeti volt, máskülönben most nem írogatnék itt)...
Úgy gondoltam, kijutott az elmúlt 2 hónapban a xar élményekből és hírekből rendesen, ezt most megérdemlem... :)
:-DDD az tény hogy a pálesz hamarabb teszi a dolgát.
A nyáron voltunk szabadtéri koncerten, sz.asszony hozott előtte mézes páleszt,nagyon finom volt hát mondanom nem kell hogy az első sorban csápoltunk.
Jól éreztük magunkat :-) na persze semmi igénytelen viselkedés vagy ilyesmi, csak úgy lightosan.
Na de másnap :-OOOO iszonyú betegek voltunk, ekkor megfogadtuk hogy csak sörözünk.
Na de ennek is vége. Mert várt rám a nagy feladat anyának lenni :-)
óóóóóó a 11 az csak a reggeli, délben van 6, este pedig megint úgy 8 körül.
így van ezeket azért kell szedni hogy az én bébibogyómnak könnyebb legyen a dolga, ezért szívesen eszegetem őket :-)
Nagyon örülök, hogy megoldódott a probléma, ne haragudj, hogy tegnap már nem írtam választ a levélre...
11 gyógyszer.. az brutál... jópofa, amit Apukád mondott róla :)
A lényeg, hogy Te és a babó is jól legyetek. :)
Hát, nem vagyok rá büszke, de ez a pálinkázás most jólesett... :)
Mára letisztultak a gondolataim, olyasmi volt, mint amikor valaki kiereszti a gőzt... :)
Sztem még az esti Bromómat is elfelejtettem bevenni, mert ha bevettem volna, most borzasztó beteg lennék - de nem vagyok... :)
Én személy szerint örülök hogy kezdesz tisztán látni, és hogy ezt pálinkába fojtottad az a lehető legjobb ötlet volt :-))
Hát fura, de azt mondják ugye hogy a remény hal meg utoljára, de vajon megéri e abban reménykednünk, hónapokig évekig ami úgysem hozhat számunkra eredményt !!
Néha muszáj a józan eszünkre hallgatni.
Sziasztok, Lányok!
Igi, Neked most ez a dolgod, legalább egy kis pihenőt tartasz... :)
Férjem dolgozik, én sertepertélek, közben emésztgetem a lombikot. Lehet, könnyebb is így, mint reménykedni még évekig, aztán a végeredmény csak a nagy semmi - és közben az ember még jobban megkeseredik.
jó reggelt, és kellemes hétvégét !
Gondolom mindenki a konyhában szorgoskodik, vagy bevásárol vagy ilyenek, csak én henyélek és lustizom :-))
SZiasztok!
Hát én most nagyon szenvedek ezzel a diétával. Nem bírom megenni, nincs étvágyam, az ebédet meg a vacsit is erős hányinger közepette gyűrtem le.
Egyedül az uzsonna az amit szívesen eszek, akkor lehet csak gyümit enni, persze nem sokat.
Köszönöm drága!! Nagyon jól esik!
Látom idegeskedtél, de örülök, hogy túl vagy rajta és megoldódott!
Gery jobbulást a kis drágádnak, nagyon ügyi volt :-)
és te is egy hős vagy :-)))szeretünk
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!