Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
sziasztok!
akkor küldjétek nekem erre a balkánra a havat!
én ceretem :)
Halihó
Én sem szeretem a havat, sem a telet, utálok fázni.
nem akaroooooom!
Szeretem a telet, de még most neeee!
Ide csak esőt mond holnaptól. Na, az is izgalmas lesz, ha lefagy! Akkor inkább néhány hópihe.....
Halihó!
Én ha lehet nem kérnék a hóból! Tartsd meg magadnak :-) Borisz mit szólt hozzá?
Sziasztok!
Küldöm "keletre" a havazást!:-))
Itt most állt el,de ne izguljatok,nem maradt meg a havacska:-)
Gery..este kipróbáltam a Salvus-t..azt hittem,kemény vagyok,mit nekem a sós íz,majd simán meg tudom inni..Aha,gondoltam én:-D
fél dl-t(!!!!) kb negyed óráig "kortyolgattam",mire elfogyott.Ez nagyon durva!:-D
Hígítva szerinted lehet inni?:-D
:)
Mi mindenképpen Szegedre akartunk menni, azt a várost ismerjük mi és a családtagjaink is, a közlekedés lényegesen egyszerűbb a budapestinél, ezért fel sem merült más.
Jaj, semmi gond, mi is úgy hívjuk egymást, a dokinak is azt mondta rám, hogy felesége vagyok :) Csak az esemény nem történt még meg!
Úgy értem, hogy beszéltük, mi merre fogunk nekiindulni. Látom ti már a Kaáli fele indultok, csak érdekelt, hogy ti miért mellettük döntöttetek. Mi még nem döntöttünk, de inkább a BMC fele hajlok egyenlőre.
Hú, Igi, kitartás. :)
Gery, bocsi a "férjecskéd" kifejezésért akkor. :) Hátha Nálatok is történik ilyen csoda. :)
Hogy érted, miért döntöttem a Kaáli mellett?
Fogjuk rá, megvagyok. Most épp hat a gyógyi és teljes a káosz, úgy szédülök és forog minden mintha jól bepálinkáztam volna.
Nem tart sokáig,de aztán jön a déli adag és kezdődik minden elölről :-)))
A tavasz az pont megfelelő időpont :-)) érzem hogy jó lesz .
Szia Holdcsillag! Köszi, férjecském -aki még nem az :)))- rohamosan erősödött, javult, este már azt mondta, ő akar elmosogatni. Kisebb szócsata után hagytam, végülis már egy fél órát tud állni, bár a köhögés, nevetés fáj még neki. Holnap megy varratszedésre. Épp most kaptam egy jó hírt, egy kedves hoxásnak a férjét is műtötték okt-ben, és teljesen jó lett a spermaképe mostanra!!! Igaz ez egy kisebb csoda, dehát mért ne történhetne velünk is ilyen, nemde??
Ti miért döntöttetek a Kaáli mellett?
Hahó, Lányok!
Igi, hogy vagy?
És Gery, férjecskéd hogy van?
Én végre megnyugodtam. Mert tudom, nagyjából mi következik, és elfogadtam.
A Kaáliba január előtt el sem jutunk, úgyhogy a tavaszi lombik teljesen megfelelő lesz (ahogy az orvosunk tanácsolta).
Jó reggelt !
Innen az ablakból úgy tűnik, nagyon hideg van kint :-)
Hahó, Szamó!
Örülök, hogy írtál, és relatíve jól vagy. :)
Remélem, a többiekkel is minden rendben. :)
ÓÓÓóóóóóóóóóó, de jó lenne! Jöhetne!
Az a szar ügy, hogy tök jól dolgozik, pontosan, kretívan, nem iszik, baromira meg voltunk vele elégedve. Tudunk másik festőt, de azt nem csípem annyira. Hát, ha nem jön, nem lesz más választásunk, hívunk mást.
Nálad mizu? Jól vagy? Meló?
Hát ez tényleg nagyon bosszantó tud lenni.Főleg hogy Bence hamarosan érkezik.
Remélem nem ilyen bunkó,és tényleg beteg.De akkor is szólhatott volna csüt reggel,hogy ne várjátok..
Már én is láttam a képeket,hogy hamarosan végeztek,azért kérdeztem.
Lehet jobb lesz,ha kerestek valakit..
Ha közelebb lennénk,Pisti megcsinálná:-)
Szióka!
Sokszor örülök, ha a naplókig eljutok....
Tetőtér? Ne is bosszancs! Múlt héten szerdán kifizettük a szakit, aki a gipszkartonozást csinálta, nagyon meg voltunk vele elégedve. Megbeszéltük, hogy a glettelést, festést is bevállalja, jön csütörtök reggel 8-ra, csinálja egész nap, meg péntek-szombat is, lehet, hogy végez is vele. Annyira örültem! Már látjuk a végét! Baromira unom a felfordulást, szeretnék már szép tiszta, rendezett lakásban pihikézni, várni Bencémet.
Erre szakikám eltünt, mint Petőfi a ködben. Se szó, se beszéd. Péntek délután párom felhívta, azt mondta, hogy beteg. Naja. Vagy ki tudja. Azóta sincs hír róla. Azt mondtam, ha tényleg beteg, akkor ne is jöjjön, nem akarok semmit összeszedni. De ha nem az, csak nem akar jönni, akkor meg szóljon, kerítünk valaki mást. Szorít az idő! Én már nem tudok hetekig várni rá! Bosszantó!
Kíváncsi leszek ma jelentkezik-e! Ha nem, akkor holnap keresünk mást, nem várunk tovább.......
Szia Szamó!Hiányzol ám,de biztosan van jobb dolgod is:)
Tetőtér mikor lesz kész?Olyan aranyos pocid van,hogy csak na!:-)
Remélem....
Sajna császárral. Bár mindent megtettünk a sima szülésért, nem sikerült. Várhatóan most is császár lesz. Szerdán megyek UH-ra, akkor akarok beszélni a dokimmal, ő hogy gondolja.
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!