Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Gery örülök,hogy minden rendben ment a műtétnél!!
Nitka szívesen:-)))
Youlcsi én jól vagyok,szépen süt a napocska is:-))
Ti hogy vagytok?
jó reggelt!
hogy, s mint?
De nagy itt a csend de. óta, Lányok.
Remélem, mindenki jól van.
:)
végülis bárhonnan nézem, ez jó. van 2 olyan orvosom, akik annyira biztos pontot jelentenek nekem, hogy az életemet is rájuk bíznám.
ezért is van az, hogy amit ők felírnak, azt viszont bármit fejetlenül képes vagyok beszedni :Đ
tudom, hogy nem reklámozni akarsz :)
az igazság az, hogy soha nem vennék be semmit, amire az orvosom nem bólint rá, vagy nem ő javasolja. még a norcolutról is megkérdeztem anno, mert hogy attól állandóan belázasodom (nődokim szerint: kizárt, annak nincs ilyen mellékhatása)
Akkor jól emlékeztem... Azért maradt meg bennem, mert anyukámnak is az van.
Sikerült szereznem neki egy tök jó homeopátiás szert, nem tudom, ismered-e: VIRONAL. Nem olcsó, de neki sokat enyhültek a tünetei, mióta szedi.
elhiszem :)
de mint írtam, nálam igen nehéz bármiféle diéta...
ovu-kor fel kell mennie a hőnek, és fent is kell maradnia. mensikor leesik... szerencsés esetben nem esik le :)
de a hébe-hóba méréssel nem mész sokra.
Én megértem Nitkát. Ennél több kcal vagy rendes kajánál a többségünk max. súlyt tart vagy hízik. :(
Az endóm anno 900 kcal CH-szegény diétát írt elő 3000 mg met mellett. Sztetek be tudtam tartani?
Mindenesetre nekem most nincs lelkierőm hozzá... Pedig nagyon kellene...
Tisztában vagyok vele hogy nem ugyanaz. :)
De egyáltalán nem szenvedés ez nekem. Tök jól érzem magam, mióta diétázom. Nem vagyok éhes, nem eszem degeszre magam, és röpülnek le a kilók. Megjegyzem mindez úgy, hogy nem terhelem meg magam a "fogyókúrával" Nézz bele a naplómba ha van kedved, ott látod, miket eszem egy nap... azért ez egyáltalán nem kevés... Eszem mindent, de mértékkel.
max 1200 kcal? az nagyon kevés!
pont az kellene, hogy legyen a lényeg, hogy itt nem fogyókúráról van szó, hanem diétáról... nem ugyanaz.
sajnos a bébeteg diétán nincs mit szépíteni... kerülni kell a rostos dolgokat, meg mindent, ami bántja a belet.
igazság szerint amúgy minden mehet, amit az ember bír, de azért eléggé leszűkíti a választékot.
a baj az, hogy ha pcos-diétát tartanék, és a bélésem meg aktivizálná magát, akkor úgyis oda minden, hiszen hasmenéskor met azonnal leáll, illetve aktív szakaszban nem ajánlott a babásodás sem... így is mérsékelten aktív, de ezt még elnézi a nőgyógyász, viszont ha rosszabb lenne, ő lenne az első, aki megvétózná a baba-projectet.
jó reggelt!
az esti hőt nem tudom értelmezni, de sztem a reggeli alacsony egy jó lut.szakaszkoz... persze kérdés, hogy mennyi szokott lenni.
görbéd nincs?
Sziasztok!
Ovu után 8 nappal vok, rajtam van "mindjárt megjön" érzés, derékfájás.
Tegnap este a hőm: 36,7
ma reggel: 36,4
Hétvégén tesztelhetek?
Uh ez nem hagzik jól.Így nehéz lesz rendbe jönnöd.
Én a helyedben beszélnk másik dietetikussal is, hátha tud valami ajánlani.
bélbetegség miatt nekem nem ajánlottak a teljes kiörlésű cuccok, de ajánlott a fehérkenyér. diéta címen ajánlott még: burgonya, rizs (fehér), péksütemények, piskóták, kekszek, minden tésztaféle, fehér húsok, savanyított tejtermékek. nem ajánlottak viszont a rostos ételek, így hát a zöldségek és gyümölcsök nagy része.
lehetne jobban részletezni, de már ennyiből is látható, hogy a fehér húson kívül szöges ellentéte a pcos-diétának.
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!