Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Az biztos egy áldás nekem ő, főz mos, takarít egész nap velem van.
nem is voltam még az udvaron sem hétfő óta :-)
Szia! Jól van, köszönöm :) Mostmár járkált kicsit, bár feszül, húzódik neki a varratainál.
Ma új szobatársat kapott, a srácnak 0 a spermája, ezért herediopsziát csináltak nála, hogy megnézzék, hátha lombikra még alkalmas lesz....Hát elnéztem őket, szegénykéim tényleg van akinek annyire meg kell küzdeni a babáért. (többek között nekünk is ugye)
Még jó,hogy anyukád ott van,és az ágyba parancsol:-))
Én biztos ki se engedtelek volna az ágyból,max a mosdóba!:-D
Érzem,hogy most sikerülni fog!!!
Igen érzéketlen tuskó(bocsi) lehet ez a volt osztálytársad anyukája..
Még akkor se érteném meg,ha mondjuk 45éves lennél.Hogy lehet ilyet szólni?Nem tudhatja,hogy mi van a háttérben.
Sajnos nagyon meg tudunk érteni.
Engem is nagyon megvisel a sógornőm terhessége,aki ráadásul a férjem születésnapjára van kiírva.De ezt dobta a gép..El kell fogadni.És erősnak kell lenni
szegénykém, ismerjük mind ezt az érzést.
Valahogy próbálj megnyugodni, bár tudom hogy könnyű mondani, ha elkap a gépszíj akkor nekünk annyi......
jaaaa igen :-S
jól vagyok, ma még "feküdtem" vagyis anya többször rám szólt hogy feküdjek már le.:-))
Némi hasszurkán kívül mást nem érzek,tegnap még volt némi légszomj de mára az is rendeződött. A hasam még puffadt de ez így is marad, ez így volt az elsőnél is.
Sziasztok csajok!
Csak egy kicsit ma bekukkantottam,totál kivagyok,nincs is kedvem semmihez..2 barátnőm lett boldog anyuka, a harmadik meg 6 hónapos,én ezt nem bírom,tudom,hogy egy szar alak vagyok, de nem tudok sírás nélkül felhőtlenül örülni nekik.Ráadásul,ma bementem egy boltba,ahol egy volt osztálytársam anyja dolgozik,az is nekem esett,h mért nincs már nálunk baba,mert az ő menye januárban szül,és ne nagyon sokáig várjunk vele,mert már baromira nem vagyunk fiatalok.Pfff,na kösz ez jól esett:((((
Sziasztok! Én most értem meg Budapestről majdnem Kecskemétre :))
Hogy vagytok?
Helló, Csajok!
Én az előbb értem haza Bp-ről Kecsk-re. :)
Igi, hogy vagy?
hol vagytok lányok
de nagy a pangás ma !!
Helló, Csajok!
Örülök, hogy vidámak vagytok, én is próbálok az lenni. :)
Orsa, igazad van, így lesz jobb. Valójában az orvosunk is ezt próbálta érzékeltetni, azért is beszélt többször a lombikról, csak ezt a műtét utáni biztatást hibázta el, nem kellett volna...
A Kaálival a kötött munkaidők, a távolság és a pénz a legnagyobb problémák (egyelőre), de remélem, majd belejövünk és vhogy megoldjuk, hogy át tudjunk a megfelelő időben menni...
Még azért szokom a gondolatot...
Pedig én is megfogadtam,hogy újra mérni fogom reggelente,de mivel mindig más időpontban kelek fel,ezért nem mutatna valós eredményt.
Így jártam:-)
nekem egészen eddig olyan görbéim voltak, mint egy ekg :)
de majd most...! :Đ
Nekem mindenkim messze van... már temetőügyileg...
Youlcsi, mekkora királyság! Remélem minden jól fog alakulni!!
(Az én görbém még egyszer nem ment fel...) :)
Fogalmam sincs,mi lesz hétvégén..Majd alakul valahogy:-)
Temetőbe csak egy helyre megyünk,férjem nagypapájához.Az én rokonaim messze vannak,már rég nem utazunk oda.
itt is süt a nap, szép idő van.
a szép időt pedig még szebbé teszi, hogy a görbém gyönyörűségesen indult :) jövő héten tuti el is megyek uh-ra...
Istenkirály idő van!! Boldogság, jóság, szépség!! :))
Élevezem az életet! Rég óta először igazán! :) Jót tesz a sport és a diéta...és már a metformintól sincs semmi bajom :)
Ti hogy vagytok? Mit csináltok a hétvégén?
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!