Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Szia!
Fúúúúú, már 18 hét! Hogy rohan az idŐ! Örülök, hogy jól vagytok!
Sziasztok!
Tegnap voltam 18 hetes genetikai UH-on, képet tettem fel, minden rendben van a babákkal, de megismétlik az UH-ot két hét mulva mert magas lett az AFP-m. Ikreknél mindig magasabb szokott lenni, csak így nem igazán lehet szűrni vele...
Tegnap az egyik babát fiúnak látták de nem volt azért meggyőző, másik végig hason feküdt és nem látszott:)
Szamó, kitartást még az utolsó pár héthez!!! :)
igi, remélem megmarad a babó, szorítok értetek és sokat gondolok rád!
:))))))))))
tényleg nagyon ceretnék már ilyenek miatt panaszkodni :))))))))))
Tényleg nincs sok, de annál nehezebb.... Nem baj, kibírjuk!
Remélem Ti is hamarosan panaszkodtok a babás tünetek miatt!!!!! Erősen szorítok mindenkiért!!!
hú, kitartást!
már nincs sok hátra :Đ
nem szedem már a bromót.
egy hét hányinger után azt mondta a doki, hogy ha csinált valamit, akkor azt ennyi idő alatt is megtette, nem kell tovább elviselni a mellékhatásokat :)
Óó, én nem is néztem, hogy van babanaplód!
Bejelöltem, pótolom a lemaradásom :)
Jobbulást neked, remélem ez az izomnyúlás hamar enyhül.
Szia!
Drukkolok nagyon neked is!!!
Most nem vagyok túl jól.... Tegnap begörcsölt a hasam jobb oldalon, kb. fél óráig meg sem tudtam moccanni. Ha minden igaz, akkor csak nyúlnak az izmok és azt érzem.....
35 hetes vagyok. Tegnap voltam UH-n.(Babuka naplóban részletesen)
Szia! Már hiányoltalak :) De jó, hogy működsz!!!! A gyógyszert továbbra is jól birod?
Remélem látjátok a domináns tüszőt!!
Sziasztok!
Nem mindig írok, de azért kukkolok,h mi van veletek:)Mindenkinek üzenem, kitartás-és bízzatok!
Helló, Lányok!
Én is sajnálom, Gery... Hátha a mai nap szebb lesz...
Igi, nagyon-nagyon megy a drukk a babóhoz! :)
jó reggelt!
tegnap sz@rakodott a net, így nem tudtam jönni.
dél körül megyek tüsző-kukucskára... annyira várom, de úgy izgulok... 15 cn-on hőm még mindig gyönyörűen egyenes a görbe helyett, tehát elvileg a hormonok működnek... remélem, látni is ezt fogjuk :)
Sziasztok!!! Tényleg nagyon vacak idő van!
Szamó, köszönöm :)
Te hogy érzed magad, hanyadik hétben jársz most?
Sziasztok!
Itt vacak az idő, esik az eső. De legalább nincs fagy!
Gery! Sajnálom..... Majdcsak túl lesztek rajta.... Lelkileg most mindkettőtöknek nehéz.....
Igikém! Annyira drukkolok, hogy a tüneteid a babó miatt legyenek!!! Lassan eltelik ez a pár nap....
érzések vannak, némi mensi szerű görcs, hasfeszülés mellfeszülés, de ezek a jelek még nem biztosítanak semmi felől.
A méh készül vagy terhességre vagy mensire, és a gyógyszerek is produkálnak mellékhatásokat,
igyekszem ezekre a jelekre nem figyelni.
De bízom benne hogy bébibogyó növöget :-)
Engem nehéz igazán megbántani, tolerálok mindent, amit csak lehet, de van ami mélyen betalál..na és ezt sokáig emésztem, mégha már nincs jele akkor is.
Érzel már esetleg valamit?
Jól vagyok , és tényleg baromira lassan vánszorog az idő, na de csak türelem.
Én is ilyen vagyok ha megbántanak akkor azt egy ideig nem igazán tudom elfelejteni.
Sziamia! Hogy vagy? Lassan telik az idő, igaz?
Hát nem tudom, hogy megérti-e majd, vagy csak inkább rámondja, hogy érti csak mert hamarabb szabadul. Dehát ez van, nem tudom nem megtörténté tenni.
Sziasztok
Gery, értem amit írsz és sajnálom :-(
Lehet még kicsit nyűgös meg egyebek de azért bízom benne hogy, megérti mi is volt a probléma.
Most olvastam,hogy miért nem tűnt fel..
Szegénykém..Meg tudlak ám érteni nagyon!!Sajnálom..
Sziasztok!
Most meg gyönyörűen süt a napocska:-)
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!