Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Szorítok neked, hogy hamar és kíméletesen túl legyél rajta!!! Altatnak, vagy bódítanak?
Elhiszem, hogy izgulsz, izgulok én is veled!!!
én meg azt értem, hogy parázol...
de mást nem tehetsz, mint hogy megpróbálsz megnyugodni, és voodoozni magadba, hogy minden rendben lesz :)
Nem semmi... :( Furcsa, hogy semmi egyéb tüneted nincs csak a láz... (mondjuk bőven elég az is).
Remélem kiokoskodik valamit a dokid.
úy eszem a paracetamolt, mint a cukorkát :)
tegnap 38,5 volt a max... holnap megyek vissza háziorvoshoz.
itt csak szállingózik.
sikerült beszélni a dokimmal. dél körül megyek hozzá :)
jó reggelt lányok!
gyors bejelentkezem, még mielőtt elkezdősik a meló, oszt.értekezlet, kávészünet és hasonlók :)
Hahó!
Gondolom, csak akkor vizsgált volna meg, ha lenne konkrét panaszod.
Kedden megyek hsg-re, és olvasgattam, h ha kismedence gyulladás, fertőzés... stb áll fen akkor nem lehet.
Na szóval tőlem megkérdezte az orvos, h van e gyulladás, gomba .... stb , én mondtam h nincs , de én olyan sűrűn vok/voltam felfázva, h nem tudom. De meg sem vizsgált, nem vett mintát, semmit.
ezt nem értem?
1. honnan tudod, hogy fertőzés, ha a doki nem vizsgálta?
2. ha van fertőzés, és a doki nem foglalkozik vele, akkor ahhoz a dokihoz nem kellene többet menni :s
Szia Ani!
Passsssz...
Sziasztok!
Mi van olyankor ha hsg vizsgálatot csinálnak, és vmi fertőzés van amit a doki nem vizsgált ki?!
Sziasztok!
Gery hogy csinálod a csíráztatást?:-)
Igi igen el vagy tűnve...
Köszi lányok, cukik vagytok... azt hiszem, a véleménykülönbségek ellenére picit erősödött a korábbi elhatározásom... Görcsösen nem akarom a babát, és egyelőre vannak dolgok, amiket bevállalok érte, és van, amit még nem érzek szükségesnek. Egyelőre bízom nőgyógyászomban + cuki endo dokimban. Ha idén nincs eredmény, jövőre jöhet a meddőségi.
Lehet, hogy 1 évet így elhalasztok, de 30 vagyok, van egy gyönyörű fiam, és egy imádnivaló párom... nem sűrget az idő... Nemrég még azt gondoltam, versenyt futok az idővel, és mindent azonnal akartam... most úgy érzem, a sors tudja mit szán nekem. (AZtán lehet, hogy csak a sors tesz próbára, hogy mi mindent vállalnék be egy gyermekért, és most buktam el a próbát...)
Ki tudja...
Szép napot lányok...húzok vásárolni, főzni, tornázni, vasalni... hosszú nap lesz a mai is :)
Helló, Lányok!
Lina, nagyon sajnálom, hogy ez a helyzet otthon Nálatok... :-(
Nitka, én azt mondanám, meddőségi központ, mert ott tényleg erre vannak szakosodva. Hiába nem az első babád lenne, elzáródás sajnos kialakulhat pár év alatt, többnyire nem is tudják az okát.
Youlcsival viszont egyetértek abban, hogy ott tényleg tömik az embert hormonokkal nagy valószínűséggel, de hiszek abban, hogy a fokozatosság érvényesül, és nem lőnek ágyúval verébre (tehát csak azt adják, ami fontos).
nem elég egy "jó nőgyógyász". olyan kell, akiben megbízol.
az én dokim nekem azt mondta, hogy ne aggódjak, lesz babám. én elhittem neki :) most már csak a mikor-on van a hangsúly :D
egyébként én a meddőségitől tartanék, mert ott azért elsősorban hormonokkal tömik az embert...
ez így megy?
gondolkodtam már egyébként endomókin, de mindig úgy voltam vele, hogy a szükséges vizsgálatokat, laborokat megcsináltattam, metet szereztem... talán az egyetlen, amiben segíteni tudna, az a met megfelelő dózisának beállítása.
bár gyanítom, ha endomókin múlna a dolog, metet sem kaptam volna soha 19es terhelt insulinnal :S
Sziasztok!
Lina! Ne add fel és kérlek ne idegeskedj! Azzal csak magadnak és a babuciknak ártassz. Szerintem várj pár napot, hátha leülepszik a dolog és aztán beszéljétek meg újra. Addigra az idő is telik picit, te is megnyugszol és a párod is. Anyóst próbáld elkerülni............
Nitka!
Én simán nődokihoz jártam. Megcsinált minden vizsgálatot nálam is, páromat is vizsgálták. Endo dokinál nem jártam soha. Mikor a dokim kimondta, hogy nem lehet simán gyerekem, menjünk a Kaáliba, csodák csodájára abban a hónapban terhes lettem! (15 hónap után) Aztán a következő babára (Bencémre) már csak 3 hónapot vártunk :-)))
De nincs 2 egyforma eset, mindekinek más a gondja, mások az eredményei. Azzal senkinek nem ártassz, ha több helyre is elmész, Te viszont megnyugszol, hogy mindent megtettél!
Éppen ez az... hogy van... ugyan nem fontos a cél érdekében, de a munkám mellett most nem tudom bevállalni, hogy havonta akár 2-3 napot ne menjek be dolgozni a vizsgálatok miatt. Tudom, ez most nagyon lemondóan hangzik... és igazából nem is érzem késznek rá magam, hogy önmagam és a családom kitegyem egy újabb vizsgálat és kezelés sorozatnak.
Ezért kérdeztelek Titeket.... hogy szerintetek van-e egy pcos-osnak esélye pusztán nőgyógyász segítségével teherbe esni... (illetve nem pusztán a nőgyógy közreműködéséve) :))
Nitka!
engem még endokrinológus sem látott soha. simán a kórházba járok nőgyógyászhoz.
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!