Monogám, hűséges férfiak -de meddig (beszélgetés)
A válasz nem ennyire egyszerű. Valójában a nőknek ugyanez a szerepük (ti. a génállományuk továbbadása), de náluk a "kicsapongó" szexuális élet kevéssé megengedhető, mivel az utóddal foglalkozni is kell (bár ez manapság veszített a jelentőségéből, mivel a különböző gyermekotthonok elvégzik ezt a feladatot, bár).
A hűtlenségre valójában a válasz a következő: Egy nő mindig biztos lehet abban, hogy a gyermek az övé (hiszen ő maga szülte), így abban is bizonyos lehet, hogy a gyermek az ő génállomámyát viszi tovább. Egy férfi viszont soha (szinte soha) nem lehet teljesen biztos ebben, emiatt van az a hatásfoknövelő tényező, hogy minél több helyen próbálkozik. Mert ha nem a saját gyermekét neveli, eteti stb., az evolúciós értelemben gyakorlatilag öngyilkosság. Amelyik egyed ezt "megtanulja", az életképes; amelyik nem, az elhullik.
Akkor a nők intelligensebbek a nőknél?
Lehet, hogy szerinted intelligencia kérdése, ettől még nem az. Én nem értékítéletet mondtam, ahogyan (kicsit pongyolán megfogalmazva) az evolúcióban sincs a mai értelemben vett értékítélet. Az evolúciónak egyetlen "szerepe" az, hogy az erősebb-életképesebb elszaporodik, a kevésbé életképes meg kipusztul. Ez mind egyéni, mind populációs szinten érvényes.
:oDDDDDDDDDDDDD
Nocsak ..... Te is hessegeted a gólyát? :o)))))
jó esetben.
:)
Nem tudom ki a véresen komoly.. Pff. Szánalom:)
Na jóéjt!
hátha lassan gólyákat is kapni fogsz.
Ajjjjjjjjj...:SSS
A "hülye" szó idézőjeles!!!
Bár a maga módján egészen humoros ahogy itt komolyan veszik a hsz-eidet.
Úgy látom itt nem nagyon tudják értelmezni a humorodat.
De értem, persze, végtelenségig nem lehet hatékonyan csinálni, max háromszor. :)
75 éves korban már el kell fogadni, hogy az utolsó 25 éves következik. :)
Na szép, gyönyörű gondolat. Remélem hogy a fiam soha ilyet a száján nem fog kiejteni. Ha mégis akkor úgy vágom pofon hogy a fal adja a másikat.
Bár van egy olyan érzésem hogy csak itt olyan nagy a szád és otthon egy édes kis papucs vagy.
Szevasztok!
Látom már megint a nemek harca folyik....
látom nem értetted meg te ezzel nem túléled hanem megszí.atod magad.te magad készíted elő a terepet az utánad jővő szaporítógépnek.
láttál már egeret aki egérfogót épített és belefeküdt?
nos hát ennyi a különség az állatvilág és tiköztetek.
ők nem tudják magukról hogy ösztönlények.Ti pedig még hangoztatjátok is.
Mondtam már neked,de nem érted:
NORMÁLIS VAGYOK -> A HANGOK IS EZT MONDJÁK!!!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
;)
Na ja.Na persze...
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"És az is gond, hogy ezzel a stílussal egy normális nő nem áll le.. "
Így igaz.:)
További ajánlott fórumok:
- Híres férfiak ABC-ben
- Híres férfiak fordított ABC sorrendbe
- Miért hűtlenek a férfiak? Mi az ami leállítja őket erről?
- Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak?
- Mit gondolsz a nőket lenéző, magukat feljebbvalónak tartó férfiakról?
- FIÚK! Maximum meddig tudtatok hűségesek maradni egy kapcsolatban?