Mit választanál: a pénzt vagy a szerelmet? (beszélgetés)
te "nagyon férfi"
ha kicsit művelt lennél,nem írnál ilyet,mert talán tisztában lennél azzal,hogy van,aki alkatilag vékony
de mivel a műveltség apró szikráját sem látni benned...
egyébként ha magad elé tudod képzelni pl.Zimány Lindát,vagy Dukai Reginát...Nekik pontosan ezek a paramétereik
Az,hogy neked nem tetszik,engem hol érdekel szerinted?
Gratulálok.
Mint alább is írtam, ilyen ritka kivétel is van.
Én 19 év után már nem "lobogok", viszont nagyon szeretem. Ha nincs velem, hiányzik, ha veszélyes helyen jár megőrülök az aggodalomtól, és boldog vagyok, ha mellettem van, ha boldoggá tehetem.
De ez nem szerelem. Ez mélyebb érzés!
Az ismerősömre visszatérve: ha rá is jön, hogy "eltékozolta" az életét, akkor is a saját élete, és senkinek nincs joga beleszólni!
Neki így jó.
Persze,hogy nem gond!
Ha valaki így boldog...joga van hozzá
A 34 éves barátnőd később biztosan ha nem is vallja be másoknak, de nagyon fogja sajnálni az eltékozolt életét... egy nőnek megadatott a legcsodásabb dolog a földön, életet adni... és ez benne van a létezésében, ha elfogadj ha nem... de egyszer rájön magától lehet későn..
Én szerelemből vagyok 15 éve párommal a nulláról küzdöttük fel magunk, mindent ketten teremtettünk meg... a szerelem csak megújjult a gyermekünk világrajöttével, és egyre csak erősebb... nem ez nem szeretet, szeretetet a barátaim iránt érzek, ez sokkal több...
Nem tudom hogy fajult ez a téma személyeskedésbe, lusta vagyok visszaolvasni.
Viszont nem értem, miért nem lehet elfogadni, hogy én más értékrend szerint élek, mint más.
Van egy ismerősöm, soha nem akar saját gyereket (34 éves nő). Eszembe nem jutna agitálni a gyerekvállalás mellett. Az ő élete, úgy éli, ahogy neki tetszik.
A témával kapcsolatban annyi a véleményem, hogy pusztán a szerelemből nem lehet megélni. Nem árt, ha van egy kis pénzmag is. Én szerelemből mentem férjhez (holnap lesz 19 éve) és igen sok konfliktusunk volt a pénztelenség miatt.
Azoknak, akik XX éve házasok és még mindig szerelmesek a párjukba gratulálok, ők a ritka kivételek. A szerelem is fontos, de az a mély és tartós érzelem, ami hosszú évek alatt alakul ki, és úgy hívják, hogy szeretet, szerintem sokkal fontosabb.
Jesszus!
most nézem az adatlapod...
175cm
53 kg
Ne haragudj, de te egy pálcika vagy két nagy műanyag tasakkal a melleid helyén... Viszont valóban igazad lehet, legalább van valami puha rajtad...
Mellesleg nem tudom ilyen paraméterekkel a 82-es mellbőség miért nem volt elég az is igencsak kellmes méret
@Mindenki!
Lehet itt győzködni egymást, meg ámítani önmagunkat, de élőlények vagyunk, és ezért a végén az ösztönök győznek, márpedig az érzelmek, a mély érzelmek öszönösek, így ha 60 évesen de rá fogtok jönni, hogy elcsesztétek, és az egész életetek egy kapal szart sem ér... Biztosan legyintetek, és nem hisztek nekem, de az idő nem nektek dolgozik... Lehet karier, meg pénzes faszi, lóvés nej, az emberi élet alapja a szaporodási ösztön, az érzelmek, a kötődés... Amihez ti most kötődtök azok csak tárgyak, és az értékük amikor oda kerül a sor, hogy számot vetsz magaddal... hát a nullával lesznek egyenértékűek... és hiányolni fogjátok az őszinteséget, az önzetlenséget...
ugyanez van mikor egy nő azt mondja huszonx évesen, hogy nem akar gyereket, és nem is fog stb... Mosolygok... és reménykedek még időben kapcsol, és észreveszi az élet hívó szavát, és nam fog üresen meghalni...
te kezdted csibike,tehát az egyszerűség nálad kezdődik,de megfogadom az egyik tag tanácsát,miszerint"Ne vitatkozz idiótákkal,mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal"
Off
...nem értem mért kell egymást győzködni arról,ki hogyan és miként találta meg a boldogságát,és ,hogy neki az úgy jó....
...nem az a lényeg,hogy mindketten jól érzitek magatokat a kapcsolatotokban?
További ajánlott fórumok:
- 36 év házasság vagy egy új, 1 éves szerelem? Te melyiket választanád?
- Mit gondoltok, keresni kell a szerelmet vagy jön az magától?
- Te mit választanál egy kisgyermekkel az oldaladon?Biztonság=megalkuvás avagy a lángoló szerelem, meglátjuk mi lesz belőle alapon..?
- Külföld. Mit választanátok? Benzinkút vagy takarítás?
- Hitelt vagy a szülőkkel való együttélést választanád?
- 7éve vagyok a párommal, két kislányunk van, de már nem érzem azt a szerelmet mint az elején, mit régen. Mit tegyek?