Mit választanál: a pénzt vagy a szerelmet? (beszélgetés)
Mert te szerelmes vagy a párodba.
Ez a különbség.
Bár kezdem azt hinni ,hogy csak bizonygatod,hogy minden szuper,de mégis többre vágynál.
Abból gondolom,hogy indulatos vagy ,és negatív.
Miért?
Ha igazán boldog lennél,nevetnél egy nagyot és közben tudnád,hogy te sokkal gazdagabb vagy a pénzben ,egzisztenciában gazdagoknál.
....szóval valami nem stimmel.....
a csajoknak is megy, megvan a lóvés pasi szerti is őket és biztosak abban hogy ez így is marad és nem unja meg a pasi a dolgot.
Ja amúgy évek óta nem hozzok haza pénzt, gyesen vagyok, hát szép lenne ha a párom lelépne.
ne haragudj de nagyon remélem nem így van.Nem szeretném ha a gyerekem ilyen villágban nőne fel, ahol ez az általános dolog.
Én láttam a nagyimékat meg a szüleimet bizony sok mindent megéltek és együtt!!!a szüleim mai napig kéz-a kézben alszanak el, pedig volt sok nehézségük is.és remélem tényleg nincs így, általánoságban hogy megöli a szegénység a szerelmet!
itt azért az volt a téma hogy vagy az egyik vagy a másikat választja valaki.
:DDDDDDDDDDDDD
Hagyd már az a hideg ,sziklás,havas hülye csúcsot!:DDDDDDDDDDD
Ne mondj ilyet:))
Amíg erkélyem volt,az is így nézett ki csak kicsiben ,és azt is naponta többször "bejártam",a különbség,az ,hogy most elfáradok:)))
Szóval ,mindig az adott helyzetből kell kihozni azt ,amire vágysz és örömet okoz.
Semmi nem elérhetetlen:D
Nem is tudom!
Pénz nélkül a szerelem is elmúlik előbb,utóbb.
Majd még gondolkodom és vissza jövök!
A szerelmet(KÖLCSÖNÖS)nem oltja el semmi,csak a változás.
Semmi köze az anyagiakhoz.
Eddig úgy gondoltam, hogy téged figyelmen kívül hagylak.
Meggondoltam, bár sok reményt nem fűzök hozzá, hogy megérts.
Ki mondta, hogy elhagynak, ha nincs pénzed???
Azt írtam: megkeseríti az életet és kihűl a szerelem.
Comprende??
Nem ,nem a pénzre gondoltam.
Az álmokra:))
Te meg a szegénységeddel ,de jóságoddal!
BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
???Dettó??:))
MIért?:))
én voltam így egy ideig se meló se munka, de nem azt mondta a drágám hogy na helló!
Segített és bíztatot végig,utánna meg mentünk tovább!
Persze,ez így van.
Megmondom az őszintét,most már bátran mernék ,igazán gazdag lenni ,és tudom,hogy nem rontana el a pénz:))))
További ajánlott fórumok:
- 36 év házasság vagy egy új, 1 éves szerelem? Te melyiket választanád?
- Mit gondoltok, keresni kell a szerelmet vagy jön az magától?
- Te mit választanál egy kisgyermekkel az oldaladon?Biztonság=megalkuvás avagy a lángoló szerelem, meglátjuk mi lesz belőle alapon..?
- Külföld. Mit választanátok? Benzinkút vagy takarítás?
- Hitelt vagy a szülőkkel való együttélést választanád?
- 7éve vagyok a párommal, két kislányunk van, de már nem érzem azt a szerelmet mint az elején, mit régen. Mit tegyek?