Mit szóltok Stohl András balesetéhez? (beszélgetés)
Stohl elcseszte az egészet, de már nem először.
Valójában nem az számít mi mit mondunk, gondolunk vagy írunk, mégcsak az sem, lesz-e még állása a színházban vagy a képernyőn, hanem az, hogy vajon a Jóisten (a SORS) ad-e még neki esélyt... mert számomra pont olyan, mint egy öngyilkos, aki addig próbálkozik, míg nem sikerül... lehet ez és kicsit erős, de remélem értitek mire gondolok.
Őszintén remélem, senkinek nem kell az utakon miatta - azaz az ittas vezetései- miatt meghalnia.
Szerintem viszont fog még szerepelni, ha leül a por majd kürülötte. Ő nem tud figyelem és szereplés nélkül élni.
Csakhogy ez a f@sz RENDSZERESEN piál és drogozik. Akkor ezek szerint sose gondol a családjára?
Én még a lányait sajnálom, mit kell nekik hallgatniuk a felelőtlen seggfej apjuk miatt.
Így van, és stól már sok esélyt eljátszott.
A legutóbbi riport végén is csak a vállát vonogatta. Még ígérni se tudta, hogy többet nem lesz ilyen. Addig nem is ültetik le míg valakit ki nem nyír. De még lehet akkor se. Na ezért van tele a hócipője az embereknek vele, mert ő megkülönböztetett. Mellényzsebből kipenget majd X összeget és megússza. De a karrierjének remélem tényleg vége.
Én tőkéletesen egyet értek veled.A fórumokon szinte már kőtél általi halált kiáltanak rá.
Sajnos nem gondolják hogy akár a lányai is olvashatják...Az hogy anyagilag.erkőlcsileg ellehetlenítik rossz megoldásnak tartom.
Majd a bíróság eldőnti.Sok embernek magába kellene szállnia , vajon ők mindenkor vétlenek, senki soha nem csinált olyat amit később megbánt?
Arról nem beszélve hogy ebben a céltalanságba valószínű hogy egyenes út a tényleges alkoholizmus felé.
Tudom most jn az hogy miért nem gondolt akkor a családjára? Miután tők részeg volt, a realitás érzéke nyilván már nem műkődőtt.
A Nemzetiben ő maga mondta, hogy hobbiból játszott, vezető színészként sem kapott még 150 ezret sem.
Neki az RTL volt a nagy summa, de oda kétlem, hogy visszaveszik. A Reggeliből kilépett, az X Faktort elbukta, új műsort meg nem fognak vele reklámozni.
Igen, Valaki mindig helyet kap jó időre a címlapokon...
A média hangos mások botrányától, és mindig van új teríték az asztalon...
Főleg, hogy Alföldi Róberttel nagy barátok, ezt meg is írta a sajtó, és szerintem sem bánna el a barátjával, de most Tőle is ezt várja el a nép, és biztos, úgy lesz, ahogy írod, hogy Alföldi Róbert is megvárja, hogy elüljön majd a vihar...
Ha másképp tenne, akkor Őt lincselnék meg az emberek...
Sziasztok!
Én nem hiszem hogy több szót érdemel egy baleset attól hogy "sztár" okozza. Az is emberből van...
Azt sem jelentik be amikor mit tudom én Kis Béla halálra gázol valakit,hogy most őt ezért ki rúgják e vagy sem...Nagy port kavart,hamar leül...majd jön Kiszel Tündike és bedob új csámcsogni valót :P
Az ehhez kapcsolódó cikk:
Mi lesz a Stohl-balesetben megsérült bácsival?
2010. május 12., szerda 11:00
Stohl András szombat hajnali balesete nagy port kavart, most a fél ország azt találgatja, mi vár a színészre. Bár számára az a legnagyobb büntetés, hogy sem a képernyőn, sem a színpadon nem tartanak rá igényt, a jogi igazságszolgáltatás elől sem bújhat el. Kevesebben gondolnak azonban a karambol vétlen, idős áldozatára, Pali bácsira, aki az ütközéskor combnyaktörést szenvedett, és kétséges, hogy felépül-e valaha teljesen.
Az idős embernek nem csupán sérülésével kell megbirkóznia, de az újságírók is egymásnak adják a kilincset az ágya mellett. Pali bácsi bízik benne, hogy most nem hagyják, hogy a színész ügyét eltussolják, és Stohl megbűnhődik azért, amit tett.
"Remélem, hogy a sajtó meghurcolja Stohlt, a bíróság pedig a megfelelő ítéletet hozza majd meg az ügyben" - jelentette ki a stop.hu-nak Pali bácsi.
Az idős ember a megélhetéséért aggódik, hiszen többnyire abból volt pénze, hogy a terményeit vitte a piacra. Most sem dolgozni nem tud, vezetésről egy ideig nem is álmodhat, és nincs is mit, mert a csaknem új autója ripityára tört.
Részlet:
A pszichológusok szerint a műsorvezető viselkedése tipikus és azt, hogy ebből végre tanult-e, nem lehet megmondani.
A szakember úgy véli, a hasonló esetekben mindenféleképpen segítségre van szükségük az áldozatoknak, de a balesetek okozóinak is, hiszen mindentől függetlenül lelkileg őket is megviselik a történtek. Arról már nem is beszélve, hogy sokan egyedül nem tudják leküzdeni problémájukat, amelyet az alkohol okoz számukra.
A pszichológusok szerint azt kellene megérteni és szem előtt tartani mindenkinek, attól függetlenül, hogy valaki bízik magában, az alkohol erősen befolyásolja az ítélőképességünket. Ilyen állapotban pedig tilos autóba ülni, és nem csak azért, mert tiltja a törvény.
További ajánlott fórumok:
- Stohl András és a Való Világ 4
- Járt e már valaki Kovács Magyar András táltosnál gyógyítás céljából?
- Melyik nevet választanád az alábbiak közül, ha csak egyet-egyet lehetne? (Andor, András, Nándor, Simon, Emma, Janka, Júlia, Kinga)
- Mivel fogyott le Batiz András 10 kilót?
- Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház vélemények
- Stohl Andrással álmodtam. 😄🫢