Mit szóltok Stohl András balesetéhez? (beszélgetés)
És mennyi kisebb dolgát eltusolták...
Szegény 17 éves lányának lehet a legrosszabb, így járni iskolába nap mint nap!
Mondjuk én, aki életemben nem ittam még alkoholt, és nem is innék, még a szagától is undorodom, azt nem tudom, hogy mi van abban olyan, amiről nem lehet lemondani??
És mi a jó érzés az agy lezsibbasztásában??
egyetértek.
azt hiszem, hogy + azzal, hogy kirúgták mindenhonnan, még alaposabb lecke lesz számára, az egész élete egy csőd lesz ezekután, sajnálom, hogy nem tanult az előzőekből.
MIntha azt írtam volna, hogy nem ám engem támadni!!!!
Mostantól nem reagálok Senkire!!
Viszont ahogy a színésztársai írják, a neten, nem kellene összekeverni sokaknak a magánéletet a hivatásával, hogy most mindenhonnan kirúgták...
Azért ha belegondolunk, van mennyi is?? - 3(?) gyermeke, Akiket el kell tartania, és fel kell nevelnie...
Aztán nem ám engem is támadni, mert leírtam, amit a neten olvastam, és a 2. bekezdéssel egyetértek én is...
Az a helyzet, hogy pénz beszél! Ha van pénzed megúszhatsz egy emberölést is.
Ha meg egy egyszerű munkás ember vagy milliók nélkül akkor kissebb vétségekért is jól meghurcolnak.
"Ami Császár Elődöt illeti: a bíróság megállapította, hogy kábítószert fogyasztott. Ennek a Btk-beli tényállása akkor ez volt: "aki vezetési képességre hátrányosan ható szer befolyása alatt gépi meghajtású járművet... vezet". Rendkívül jó védője volt, aki bebizonyította, hogy a szóban forgó narkotikum a fogyasztását közvetlenül követő időben - amikor ugye a balesetet okozta - a vezetési képességre, így az érzékelésre, a figyelemre stb... nemhogy hátrányosan hatott, de kifejezetten felpörgette. Hát ez az, amiért ennyivel megúszta. Tudtommal. Sajnos jogászként tudom, hogy az egyes bűncselekmények jogi szabályozása magát a bűncselekmény megjelenését mindig csak követi, azaz nem lehet "preventív" tényállást alkotni, sosem lehet úgy megfogalmazni valamit hogy ne lehessen alóla kibúvót találni. És sajnos az élet minden apró, egészen picike kis mozzanatát nem lehet jogilag leszabályozni, hiszen akkor annyira részletesen elő lenne írva a jogkövető magatartás minden egyes lépése, ami már gyakorlatilag ellehetetlenítené magát a jogkövető magatartást.
Szóval szerintem a "Császár Előd-ügy" nem a jogrendszerünk hibája, talán inkább az igazságszolgáltatásé, aki a jogszabály betű szerinti értelmezéséhez ragaszkodva a jogalkotó eredeti szándékával ellentétesen alkalmazta a jogot.
Ez persze csak vélemény, meg lehet érte kövezni, de Stohlt akkor se engedjék többet autóba ülni!"
Mit szóltok ahhoz, hogy szakmailag mellőzve lesz???
Egyébként én azt mondom a kutya is jó dolgában vész meg.
Mindene megvolt
További ajánlott fórumok:
- Stohl András és a Való Világ 4
- Járt e már valaki Kovács Magyar András táltosnál gyógyítás céljából?
- Melyik nevet választanád az alábbiak közül, ha csak egyet-egyet lehetne? (Andor, András, Nándor, Simon, Emma, Janka, Júlia, Kinga)
- Mivel fogyott le Batiz András 10 kilót?
- Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház vélemények
- Stohl Andrással álmodtam. 😄🫢