Mit szóltok Stohl András balesetéhez? (beszélgetés)
A bulvárlapokból sajnos sokan tájékozódnak. (Főleg azok akik erről soha nem beszélnek.)
Ha az a sok gyalázat nem lenne igaz, csak a 10%-a -ahogy te írtad-, akkor Stohl miért nem pereli be ezeket a lapokat. Vagy még ebből is pénzt kap?
Némileg úgy tűnik, hogy elbagatelizáljátok a témát. Különös. Pedig a balesete után maga Stohl nyilatkozta, hogy vége az életének. Talán meghallotta a lelkiismerete szavát? (Ha kijózanodott, elképzelhető.) A nyilatkozata értelmében mégis azt kell feltételezni, hogy súlyos dolog történt.
Nagyon igazad van. "Visszaeső az illető", ez itt a probléma. Talán nem kell megvárni, hogy valakit elgázoljon, vagy tolókocsiba kényszerítsen. Csak azért, hogy neki lehessen egy jó bulija a "barátaival".
Most meg a Tenkes kapitányát fogja alakítani. Mégha Buga Jakab lenne, azt megérteném.
Megjegyzem: Furcsa ez a drogelvonó. Azt hittem az ilyen helyeken el kell tölteni egy bizonyos időt. Úgy tűnik színészünk külön elbírálásban részesül. Az okát nem értem?
Fogalmam sincs, hogy terjesztésnek számít-e, de nem valószínű, hogy amikor a rendőrség a drogterjesztő-hálózat felszámolásáról beszél, kimondottan arra gondol, aki megkínálja egy slukkal a partnerét.
Amúgy nem hallottam arról, hogy valaki is azt nyilatkozta volna, hogy olyan drogot fogyasztott, amit Stohl-tól kapott. Igaz, nem olvasom a bulvársajtót.:)
Igazad van, végül is csak a szerencsének köszönhető, hogy nem okozott halálos kimenetelű balesetet drogosan.
Addig nem is csukják le, míg ki nem nyír valakit, de azt remélem, hogy Debrecent és környékét nagy ívben elkerüli....:/
SENKIT sem helyeznek előzetes letartóztatásba ittas állapotban elkövetett közúti balesetokozásért, ha nem volt halálos áldozat, nem rejtőzködik az elkövető, együttműködik a nyomozó szervekkel, stb.
Egyetlen példát hozzál, ahol hasonló esetben elrendelték az előzetes letertóztatást.
Az előzetes letertóztatásnak megvannak a maga szabályai:
"Az előzetes letartóztatás feltétele, hogy a szabadságvesztéssel fenyegetett bűnügyben fennálljon a gyanúsított szökésének, elrejtőzésének, a tanúk befolyásolásának, az okiratok megsemmisítésének, az eljárás megnehezítésének vagy a bűnismétlésnek a veszélye."
Kedves mamma2!
Bár megfogadtam, hogy nem szólok többet ehhez a fórumhoz, nem tudom most megállni szó nélkül.
Idézlek:
"Miért pont őt akarod keresztre feszíteni, naponta több 100 ember vezet ittasan,drogosan, balasetet is okoznak, gyorshajtással telefonálással figyelmetlenségből stb...csak a bulvár azokkal nem foglalkozik /és te sem/"
A válaszom: azért nem foglalkozik azokkal a hétköznapi emberekkel a média és az emberek, mert őket ilyen esetben már rögtön ELŐZETES LETARTÓZTATÁSBA helyezik, főleg ha visszaeső az illető. Bucika pedig még mindig szabadlábon van. Stimmt????
Ne haragudj, de már miért volna egy színész példakép? Kinek? Egy színész nem néptanító, az a dolga, hogy szórakoztasson. Ha én csak olyan filmeket néznék meg, amelyekben példás magánéletű színészek játszanak, talán sosem mennék moziba. Talán zenét sem hallgatnék, ki tudja?:)
Ugye, azért nem baj már az is, ha drogelvonóra jár? Gondolom, nem neki alapították az illető elvonót, járogat oda más is, mindenkinek megvan ez a lehetősége, akit drogfogyasztáson kaptak. Nem azonos elbírálás jár neki is?
Én nem ismerem, Stohl Andrást, az embert, ezért azt sem tudhatom, hogy "a családját félredobva az alkoholnak és a narkónak a világában él". Viszont hét végén mi is eljárunk szórakozni, és urambocs' olyankor még alkoholt is iszunk. Ki többet, ki kevesebbet. Azért még senki sem él az alkohol világában. És a családját sem dobja félre.
Drogos bulikra viszont nem járok, így azt sem tudhatom, hogy az ottlevő lányokat mennyire "használják". De ha lealacsonyító nekik, miért mennek oda?
Buci megkapja a büntetését remélhetőleg!!
És pont ennyi!!
Én nem sajnálom,se őt sem a gyerekeit se senkiét!!!
Egy színjáték amit művelt világ életében ,de jó műsorvezető és színész ez tény!!
De ember és ha bűnt követett el akkor hát vállalnia kell tettét.
A feleség meg egy szánalmas pi...,mert ilyen ember aki igy él biztosan nem kéne akár híres akár nem!!
De a jólét nagy úr!!
És szerintem nem hiába hozták hírbe annó Bucit ,mikor a Valóvilágos Segált lecsukták drog terjesztésért!!
Csak ő volt az a kis vki aki elvitte a balhét!!:))
Senki nem mondta, hogy Stohl Andrásnak nincs joga élni. Csak ne úgy éljen mint egy bűnöző. Nem köteles az ember kábítóaszert fogyasztani, alkoholos állapotban volán mögé ülni, és balesetet okozni.
A szeretetet pedig nem lehet pénzzel megvenni. Gyermekei szembesülnek apjuk életvitelével és ez nagyon hátrányos nekik. Azért írtam erről a bulvárban olvasott cikkről, mert a családja is ezekkel az infókkal találkozik.
El tudod képzelni, hogy ez milyen nyomot hagy egy család életében? Arról megy a beszéd, hogy a drogelvonóval megúszhatja-e a börtönt apa / a férj, vagynem. Szerinted ez semmiség? Semmiség a Dopeman társaságában narkózni és otthon azt hazudni, hogy munka van? Semmiség ittasan balesetet okozni?
Stohl helyzete jól szemlélteti azt a kiüresedett létet amiből meg kell találni a kiutat.
Igen kedves Titanilla, sok igazság van az írásodban. Csak az a probléma, hogy egy színész példakép is egyben. Stohl milyen példát mutat? Volt már egy ittas vezetése néhány éve. Most balesetet is okozott. Ráadásul drogozik.
Ma olvastam a Borsban, hogy drogelvonóra megy. (Ez jó!) De miért is? Így akarja elkerülni a börtönbüntetést.
A PR csapata jól dolgozik. Most a nemzeti vágtára akarják összekaparni. Az egész a megúszásra megy. Pozitív képet szeretnének kialakítani egy olyan emberről, aki a családját félredobva az alkoholnak és a narkónak a világában él.
Talán mégegy észrevétel: A drogos bulikon lányok is szoktak lenni. Ezeket úgy használják ezek az emberek, mint a tárgyakat. Lealacsonyító a nőknek is ez. /Nem véletlen, hogy már túl van egy váláson.
Már azt hittem, az autóvezetéstől akarnád eltiltani, aminek lenne értelme. De mi a csudáért kellene eltiltani a szakmájától, amit jól csinál? "de ha munkáról van szó, nem tűri a hanyagságot, és a precizitást elsősorban magától követeli meg" -- állítják a munkatársak. Gondolom, csak jobban tudják, mivel ők dolgoznak vele.
Mindenkit eltiltanál a szakmája gyakorlásától, aki balesetet okozott??
Ami azt illeti, elismerte "a tettének a súlyát", bocsánatot is kért mindenkitől, de miért vonulna vissza? És tovább mit csináljon? Tudod, Stohl színész, az a mestersége, az a végzettsége. Nem politikus, aki, ha esetleg valami b@szdmeget csinál, visszavonul és visszamegy könyvelni, vagy kenyeret sütni...
Szerinted megérdemelné?
Amit írtál nagyon durva. Nem süllyednék bele soha abba a bűnöző szintbe, ahol így intézik az ügyeket.
Csak sajnálom az ártatlan áldozatait és a családját. Képzeld el, hogy nőnek fel a gyerekek egy alkoholista mellett, aki drogfüggő. Ez olyan negatív életpélda, ami egy életre megnyomoríthatja őket.
Szerintem a közszerepléstől kellene eltiltani. Annyira hanyag és lezser, hogy ezt szankcionálni kellene...
Én jónak tartom, hogy több helyen búcsút intettek neki. Ha becsületes lenne, önként elismerné tettének a súlyát és visszavonulna. Az a minimum, hogy bocsánatot kérne az áldozataitól, a családjától, és az emberektől akik színészként elismerték.
Együtt drogozik Dopmen-nel? Ezt nem tudtam. Mindenesetre hihetetlen, hogy a gengszter rap egyik kultfigurájának több esze van. Még ő sem ül ilyenkor autóba. A cserbenhagyásról már nem is beszélve.
Komolyan mondom hihetetlen ez a felelőtlenség! Milyen példát mutat az ilyen ember? Alkohol, drog, és ami ezzel jár. Ezt hiába szépítgetik egyesek: az alvilág játékterén mozog a színész.
További ajánlott fórumok:
- Stohl András és a Való Világ 4
- Járt e már valaki Kovács Magyar András táltosnál gyógyítás céljából?
- Melyik nevet választanád az alábbiak közül, ha csak egyet-egyet lehetne? (Andor, András, Nándor, Simon, Emma, Janka, Júlia, Kinga)
- Mivel fogyott le Batiz András 10 kilót?
- Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház vélemények
- Stohl Andrással álmodtam. 😄🫢