Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Mit szóltok Stohl András balesetéhez? fórum

Mit szóltok Stohl András balesetéhez? (beszélgetés)

2010. máj. 14. 19:20
pont azért szenvedélybetegség, mert arra költi a pénzét, és pont ezért kellene kezelni, és nem tönkre tenni teljesen...
2010. máj. 14. 19:19

én nem tudom sajnálni az alkoholistákat

az italba menekülni szerintem a könnyebbik út

118. mandella (válaszként erre: 117. - D4464aaf8a)
2010. máj. 14. 19:19
igen, betegség, meg az is, hogy a havi x milliójából piára meg drogra költ - bár igaz, ehhez aztán semmi közünk
2010. máj. 14. 19:18

Igen, Őket inkább orvosi segítségben kellene részesíteni, és nem ellehetetleníteni...

Hisz az alkohol probléma az betegség...

2010. máj. 14. 19:03

én sajnálom őt, hogy őszinte legyek.

ugyanis körülöttem nagyon sok alkesz él, és van köztük olyan, aki szintén úgy járt, mint stohl (le is ülte a büntetését).

hiába művelt, okos, tanult, intelligens egy ember, ha a pia rabságába kerül... kivédhetetlenek ezek a dolgok.

2010. máj. 14. 19:01

Dehogynem vállalják! Ne vicceljetek már! Nem olyan aljas dolog ez az ügy. Nem ölt, nem fajtalankodott, simán vállalható az ügy.

Meg különben is! A veszprémi kézilabdás gyilkosát is védik, és az sem kirendelt ügyvéd.

Picit túllihegitek ezt az ügyet. Nem akarjátok tárgyalás nélkül rögtön főbe lövetni?

2010. máj. 14. 18:55
Van pár sztárügyvéd mint a Bárándyék, vagy Magyar György...
2010. máj. 14. 18:51
hát ez a kábítószerdolog már tényleg nem hiányzott még pluszba, így semmi esélye, sőt, amúgy sem.
112. tücsimücsi (válaszként erre: 108. - Tücsimücsi)
2010. máj. 14. 18:47

folyt.köv.

szerintem azért nem akarja senki vállalni, mert már nagyon nagy a közfelháborodás és aki elvállalná, annak a karrierje ki tudja a továbbiakban hogy alakulna...lehet nem tenne jót ez az ügy neki.

2010. máj. 14. 18:46
... mert jár neki a védelem ...
2010. máj. 14. 18:45
... ha nem fogad ügyvédet, az állam rendel ki mellé...
109. doresz7 (válaszként erre: 105. - B00a477277)
2010. máj. 14. 18:41
ne félj, van az a pénzt, amennyiért valamelyik majd elvállalja
108. tücsimücsi (válaszként erre: 105. - B00a477277)
2010. máj. 14. 18:38
nem mondod.....:o én ezt nem is hallottam....
2010. máj. 14. 16:10

jaj, ennyi hozzászólást nem bírok elolvasni pár nap alatt, én még kétszázvalahánynál tartottam, pedig érdekelne a véleményetek.

nekem már kinyílik a bicska a zsebemben, és szörnyen dühös vagyok erre a stohl andrásra, ahogy nap mint nap követem az eseményeket, az újabb és újabb napvilágot látott részleteket.

teljes mértékben elítélem ezt az embert, és szóval nézegetem a neten, hol mit írnak, meg képek, és nekem ma ami már sok(k) volt, az az a kép, amint a rendőrségre ballag befelé mittudomén mi okból, tán kihallgatásra, vagy nem tudom - A MÁSFÉL ÉVES KISLÁNYÁVAL A KEZÉBEN!

Na ez már nekem sok. Ez az ember mit képzel magáról??!! Mi a francért kellett azt a gyereket elvinni a rendőrségre. Nehogy már arra a fél órára ne tudta volna rábízni vkire.

Ez nekem pont olyan, mint az a videó, ami legelőször készült vele, vagy interjú, semmi köze a megbánáshoz, maximum annyi, hogy meg akarja bánni, ami(ke)t tett, de képtelen. Csak tudja, hogy most ezt kell mondania.

2010. máj. 14. 16:04
Az ilyen embereknek, mint a Stohlnak meg a hozzáhasonlóknak fél napra feltartják a forgalmat, ha baleset történik se jobbra se balra ráadásul még az autóját elkoboznám és soha nem engedmén az ilyet vezetni. Üdv.Ágnes
105. b00a477277 (válaszként erre: 104. - Tücsimücsi)
2010. máj. 14. 15:58
Az Aktívban azt mondták tegnap, hogy már egy csomó ügyvédet megkeresett Stohl, de senki nem akarja vállalni. Még a sztárvédőknek is túl nagy falat...
104. tücsimücsi (válaszként erre: 103. - Nyta)
2010. máj. 14. 13:58

azóta meg is húzza magát Előd...

stól viszont már visszaesőnek számít...csak a szerencsén múlt, hogy nem történt haláleset sem most sem a múltkor. Bár a bácsival nem tudom mi lesz, remélem túléli....

Valaki írta itt, azt hiszem szanád, hogy a férje mondta, hogy már Fót környékén nem volt olyan rendőr aki ne kapta volna el bucikát ittasan, csak elengedték, gondolom nem pusziért...na azokat is menten kirúgnám az állásukból, mert simán veszélyeztették ezzel mások életét.

103. nyta
2010. máj. 14. 13:47

a törvények arra is vonatkoznak akik hires emberek!

elég,hogy annak idején Császár Előd megúszta!

102. etikat
2010. máj. 14. 13:12
Hol vannak a "védő beszédek ?"
2010. máj. 14. 12:09

A toxikológiai jelentés alapján egyértelmű, hogy kábítószert fogyasztott a súlyos közlekedési balesetet okozó Stohl András. A színészt ellen súlyos testi sértést okozó járművezetés ittas vagy bódult állapotban bűntette és kábítószerrel való visszaélés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A Pest Megyei Rendőrfőkapitányság szóvivője - a most elkészült toxikológiai jelentés alapján - megerősítette, hogy drogot fogyasztott a május 8-án Fót közelében súlyos balesetet okozó Stohl András. Ugyanakkor - a nyomozás érdekeire és a gyanúsított személyiségi jogaira hivatkozva - se arról nem volt hajlandó részleteket elárulni, hogy milyen drogot, drogokat találtak Stohl vérében, sem arról, hogy mi hangzott el a színész gyanúsítotti kihallgatásánál.

A toxikológiai szakvélemény szerint a vizsgált vér- és vizeletmintában tiltott pszichotróp anyagot találtak. Stohl Andrásról már korábban bebizonyosodott, hogy alkoholt is ivott, mielőtt a volán mögé ült.

A rendőrség az érintett nevének említése nélkül közölte, hogy a május 8-i baleset ügyében a férfi gyanúsítotti kihallgatása "súlyos testi sértést okozó járművezetés ittas vagy bódult állapotban bűntettének és kábítószerrel való visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt megtörtént."

2010. máj. 14. 12:07

Stohl András drogtesztje pozitív lett

| 2010.05.14. 11:40 -

Stohl Andrást gyanúsítottként hallgatták ki ittas vagy bódult állapotban súlyos testi sértést okozó járművezetés és kábítószerrel való visszaélés büntettének alapos gyanúja miatt - írja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében [1]. A közlemény szerint a színész házában csütörtökön a drogteszt eredménye miatt tartottak házkutatást [2], azt nem írják, hogy a házkutatáskor találtak-e bármilyen drogot. Stohl fegyvereit azért kobozták el, mert olyan típusú bűncselekménnyel gyanúsítják, amely kizárja a fegyvertartást. A fegyvertartási engedélyét is visszavonták. A közleményben nem pontosítják, hogy milyen anyagokat és mekkora mennyiségben találtak a színész szervezetében.

A rendőrség az ügyekben mindaddig, amíg nem szerez kellő mennyiségű bizonyítékot, ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást, gyanúsítottá akkor válhat valaki, ha a nyomozók kellő mennyiségű információhoz jutottak és megalapozottá válik a gyanú, ilyenkor a feltételezett elkövető gyanúsítottként hallgatható ki.

99. tücsimücsi (válaszként erre: 97. - 1eb84e4bad)
2010. máj. 14. 11:57
Ha pedig ártatlan volt akkor meg túl sok...
2010. máj. 14. 11:54

Mostmár nincs találgatás, HIVATALOS:

[link]

97. 1eb84e4bad (válaszként erre: 96. - Andi6020)
2010. máj. 14. 11:28

nekem nem ez jött le.

És az a srác, aki megölte az anyját, és 12 évre ítlték, az sem semmi azért! emberölésért csak 12 év.

96. andi6020 (válaszként erre: 95. - Zikzik)
2010. máj. 13. 19:42
Ezek szerint aki csóró, és szar kocsija van, annak megbocsájtható ha piásan vezet. Gratulálok.
95. zikzik
2010. máj. 13. 17:13

Szegény Bubik nem élte túl a piás hazamenetelt, mert csak egy ócska bogárhátú VW-re tellett neki. Ő csak egy nagy színész volt.

Stohl nem nagy színész (hazai szinten jó közepes), hanem csak egy sztár. Egy sztárnak tízmilliós Subaru jár, amiben nem könnyen hal meg az ember.

Ennyit az életbenmaradási esélyekről és arról, hogy melyik hiányzik, melyik nem.

Mint színészt ezután sem fogom másképpen megítélni, mint ember nem érdekel (gondolom egy hisztis, narcisztikus fasz lehet az - a hozzám eljutott bulvárhírek alapján). Gondolom egy kis időre eltűnik a színről, jól megbünetik elsőfokon. Aztán másodfokon bagatellizálják a dolgot és kb. két év múlva ismét valóságsót vezet, széles mosollyal.

2010. máj. 13. 16:32
"Ha Stohl szervezetében valóban kábítószert találtak, akkor a színész-műsorvezetőt nemcsak baleset okozásával, hanem kábítószerrel való visszaéléssel is meggyanúsíthatják. Stohl három éve eltereléssel úszott meg egy drogügyet, ezért most visszaesőként súlyosabban ítélhetik meg az újabb drogfogyasztást. "
93. spinneli (válaszként erre: 89. - Andi6020)
2010. máj. 13. 14:43

aha.

:)

2010. máj. 13. 14:42
Nem értem én sem,miért nem lehet már leszállni erről a témáról.Már megtörtént ez van,ha egy nem ismert ember csinál ilyet az nem lenne téma,de hogy Stohl András okozott balesetet,arról miért kell oldalakat tele irni,meg szidni? Szerintem mindenkinek a saját dolgával kellenne foglalkoznia,nem mások életével.
91. genlips (válaszként erre: 89. - Andi6020)
2010. máj. 13. 14:33
nem is gondolnád, mennyi embernek sikerült megúsznia eddig, tényleg meglepő :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook