Mit szóltok Stohl András balesetéhez? (beszélgetés)
Itt tartunk. A média mint bevételi forrásról nem fog lemondani a színészről. Kár. Ki kellene tiltani!
Reméljük végleg kigyógyul ebből a betegségből ! Mert ugye, azt nem vonja senki kétségbe hogy ez is egy betegség !
Nem is értem ezt az egész színjátékot. Miért nem nevezik nevén ha valaki bűnöző, vagy úgy él. Milyen példát mutat az ilyen ember a gyerekeinek? Még belegondolni is rossz, hogy valaki ennyire felelőtlen. Balesetet okoz és ráadásul részeg, kábítószeres állapotban. Azután meg az amerikai sztárok módjára közli, hogy drog elvonóra megy. Ennyi? Ezzel valamit megold?
Amikor felnőnek a gyerekei és kipróbálják a narkót? Miért is ne, apa is ezt csinálta. Züllött felelőtlenség. Túl sok a pénze úgy tűnik. 1gr kokain 20 ezer forint. Még jó, hogy futja a gázsijából.
..hogyne! Otthon szívott Buci-Ancsika- meg a Kicsi lány is
unalmasssss.. úgyis mindig fognak valamit találni.. :S
teljesen ott van ez az interjú. :)
nagyon unalmas már, hogy Stohl-on csámcsognak...
"A rendőrség a tanúmeghallgatások alapján gyanítja, hogy a színész a barátainak is adhatott a drogból, márpedig ez akkor is terjesztésnek számít – és jóval súlyosabb büntetést vonhat maga után –, ha egy fillért sem kért érte. Informátorunk szerint jelenleg úgy tűnik, hogy azok a személyek, akik Stohllal együtt szórakoztak a baleset előtti éjszakán, nem rendszeres fogyasztók, nincsenek kábítószeres kapcsolataik, így erős a gyanú, hogy ők is a színésztől kapták az anyagot. A rendőrök szerint a hírességek egy bizonyos körtől vásárolnak viszonylag tiszta, 50 százalékos tisztaságú drogot. Stohl esetében azonban több terjesztői kör is felmerült. Ez feltehetőleg abból adódik, hogy hosszú évek óta él a tiltott szerrel, és ezalatt kibővült a kapcsolatrendszere. Ha bebizonyosodik, hogy másoknak is adott az általa vásárolt kábítószerből, elképzelhető, hogy indítványozzák az előzetes letartóztatását is a rendőrök. Közben, miután a színész autóját műszaki szakértő átvizsgálta, kábítószerkereső kutyákkal is ellenőrizték az összetört Subarut. Úgy tudjuk, többször bejeleztek az ebek, ami egyértelműen azt jelenti, hogy volt benne drog. "
Na, végre, valaki!!!!
Az embert nézzétek, amit eddig az asztalra tett.
+:
-:
Vajon hogyan állnak az arányok?
Ne legyen nagyobb, vagy kisebb a büntetése, mintha bárki tette volna.
Megnéztem....annyira igaza van.
Nagyon igaza van Bakács Tibornak !!!!!!!!!!!! Abba kell hagyni végre ezt a sok mocskot !!!!!!!!
Na ja! És milyen igaza volt! Kár, hogy semmi érelme, nem változik semmi.
ez érdekelne.hol tudom megnézni? Végre már valaki helyre teszi őket.
Settenkedő jól az orrára koppintott HP-nek, vele együtt a médiának tegnap este.
szerintem is... kicsit már unalmas... úgyis kiderül mi lesz vele...
Meddig rágjátok még ezt a csontot? Az összes "érintettnek" az lenne a legjobb,ha végre békén hagynák a dolgokat a törvényes úton haladni!
Igen, ha a sarki bácsi csinálja ugyanezt, akkor ejnye-bejnye. De ha valaki a képernyőről, akkor büntessük meg jobban?
Ti szerettétek a "Bucit" a balesetei előtt, vagy nem?
Emiatt kiábrándultatok belőle?
Ettől ő még jó színész?
Lehet, hogy valamennyi börtönélet után is ember marad?
Mi van, ha olyan joghézagok vannak, amik miatt felmentik? Volt olyan gerinces, hogy azonnal lemondott minden közszereplést. Megteszik ezt politikusaink is? Botlanak, s kivonulnak önként?
Itt ember kontra ember van, nem tv-s és hétköznapi ember. A törvény emberekre vonatkozik.
Sajnálom azokat, akik sérültek, s őt is, a családját is. Ne húzzunk mindenkire vizes lepedőt!
Persze. Engem például az a dilemma foglalkoztat, hogy ha börtönbe megy (amit itt többen kétlenek) mert jogos lenne, akkor mi lesz egy tehetséges ember szakmai életével? (Mondjuk jóval fiatalabb, mint Zalatnay, aki fel tudott állni, talán neki is sikerülne.) Ha nem megy börtönbe, akkor újabb példa: egy híresség megint megúszta.
jesszus ez a fórum még mindig él?
Sajnos a kényszerelvonóval az a baj, hogy hiába akarod te leszoktatni, ha ő maga nem akarja, akkor visszaszokik rá :S Neki a kicsi fejében kell rendet tenni....
Igen elitélendő, teljesen igazad van. Ezért kell tenni ellene, mégpedig úgy, hogy az ilyen embereket le kell szoktatni a piáról, drogról, és nem kell nekik jogsit adni.
De az esélyt is meg kell adni, hogy normálisan tudjanak majd élni.
Ugyan mit várnánk egy Hajdú féle f*s-tól??? Őt sem tartom többre bucinál. Egyformán elitélem a médiát és Stohlt is, és az összes embert aki részegen, (vagy belőve) kocsiba ül :S Ocsmány ez az egész úgy ahogy van....
Hajdúnak direkt jól jött ez az ügy, mert addig azon mentek a fórumok, hogy H. P. mekkora tahó, mert terepjáróval két mozgássérült parkolót foglalt le. Szidták, mint a bokrot minden felé, de most segít egy kicsit másra terelni a figyelmet.
Minden és mindenki felett a PÉNZ!!! Bár mi és bár ki megvehető. Jelenleg ez az értékrend, és aki nem így él az csodabogár, de ha nem is az, tuti nem vagyonos. Tisztelet a kivételnek, mert azért van olyan is.
Pontosan erre gondoltam, de te jobban megtudtad fogalmazni mint én !!!!! Én is olvasgattam sok fórumon , ezért írtam az előbbieket !!!!! Hová jut ez a világ ????????
Szerintem kamu az egész. Valahogy úgy működhetett, hogy mondák a kis hölgyikének, kap pénzt a fellépésért, és a Buciról is leakaszthat egy kis lóvét. Tudod, amit felkap a média, az egy darabig még a csapból is folyik.
Csak nehogy azon kapjuk magunkat, hogy a legközelebbi vacsora csatában már ő főzikézik.
Ami még számomra gusztustalan, hogy Sthol a konkurens csatorna berkeiben dolgozott, tehát a TV2-nek baromira nem kellett volna ebből műsort csinálni. Főleg nem ekkora színházat. Egyébként a következő vasárnap is erről a témáról lesz szó. Amennyi bőr lehúzható erről, azt le is húzzák.
További ajánlott fórumok: