Mit lehet tudni a SuperGreensről? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Egy tapasztalat a sok közül, melyet továbbítok:
A ciszták eltűntek a vesémből
2007 februárjában részt vettem egy, a cégem által finanszírozott általános egészségügyi kivizsgáláson.
Ott megállapították, hogy mindkét vesém tiszta ciszta, és a kéregállománya teljesen el van vékonyodva, és közölték velem, hogy bármely pillanatban leállhat mindkét vesém.
Ezután kezdtem fogyasztani egy lúgosító és energizáló italt, a SuperGreenst.
Mivel nem vagyok már éppen fiatal, ezért több betegségem is kialakult az idők folyamán. Egy hónap után legnagyobb meglepetésemre nem fájt többet a lumbágós derekam. Következő meglepetésem az volt, hogy a visszeres lábaim nem dagadtak meg és nem fájtak többé.
A kivizsgálás során kiderült még az is, hogy az EKG-m sem jó, és elküldtek szív izotóp vizsgálatra. Oda három hónap múlva kaptam időpontot - ez alatt az idő alatt ittam a lúgosító és energizáló italomat. Mire a vizsgálatra került a sor, az orvos csodálkozva állapította meg, hogy semmi baja a szívemnek.
Közben a vérnyomás gyógyszeremet le kellett csökkenteni negyedére az előírthoz képest.
Június végén kellett újra urológushoz mennem, ahol a nagy örömömre az orvos meglepődve közölte velem, hogy a ciszták eltűntek a vesémből és hogy meggyógyultam.
Ezután mindenkinek, aki szeretné visszaszerezni egészségét, bátran ajánlom, hogy kezdjen el lúgosítani és energizálni, és ha gyors javulást akar, fogyassza a SuperGreenst. Biztosan nem fog csalódni.
A termék nekem ártott, nem használt. Szerencsére már jobban vagyok, ezt a kolonoszkópia (béltükrözés) is bizonyította, nem találtak eltérést. A doki azt mondta, hogy terjesszem az "igét", hogy felelőtlenül ne lúgosítson senki.
Senkinek nem kívánom, amin keresztül mentem (kezdve az aranyérrel...), amíg normalizálódott az emésztésem. Nagy tanulság volt ez nekem, soha többet supergreens. A többieknek továbbra is javulást kívánok, ha meg nem használ a termék, inkább hagyjátok abba.
Én az orvosoknak? Hát, ezt igen kétlem!!! Szerintem nézz utána és olvasd vissza, talán az összes hozzászólásomat megtalálod a nevem alatt! Nem szoktam egyik mondatommal cáfolni magamat...de szólj, ha tévedek!
talán épp veled volt egy szóváltásom arról, hogy milyen jogon kezelem én magamat...csak annyi volt a hozzászólásom, hogy alanyi jogon...az élet jogán, amihez mindenkinek joga van! Talán erre emlékszel...
Néhány orvos nem megfelelően dolgozik...csak épp ha ezek vannak a toppon, akkor a kisebb, lelkiismeretesek nem vállalják a beteget, mert az állásukkal játszanak! nálam ez számtalanszor elhangzott és be is bizonyosodott! Ilyenkor pedig vesszen a beteg, hisz abból sok van...darab, darab!
A jókívánságot pedig köszönöm...jól kamatozik, szépen gyógyulok! :-)
Viszonteladó? :-))) Ha te valamire felteszed az életed, hiszel benne és fogyasztod az viszonteladót jelent? És az az orvos, aki azért ír fel xy gyógyszert, mert a gyógyszervállalatok (orvoslátogató) fizet a forgalom után és sose próbálta...azt minek nevezed? Egy inzulinpumpa beültetése anno 5 éve 150.000,- volt zsebbe egy orvosnak! És a gyerek??? Tönkretették! Egy cső áll ki örök életére a testéből! És elhitették a szülőkkel, hogy kell...és nekik is egyszerűbb lesz! És a cukra? Azzal ki törődik? Próbálta az orvos? Tapasztalta? vagy????
Én a greensről a tapasztalataimat írtam le...semmi mást nem tettem! 4.5 éve vagyok beteg...betegebb, mint amikor az intenzívről anno kikerültem...és ezt csak az orvosoknak köszönhetem! nem másnak, csak a presztizsnek...egy egyszerű tüdőgyulladással kezdődött! Csak antibiotikum kellett volna....
Szia! Tudod akit elszurtak az orvosok és nem csak
fruzsiról beszélek hanem sajátmagamról,engemis
elkezeltek rendesen na de ezt hagyjuk.Azok az em-
berek már mindent kipróbálnak hogy mentsék ami
menthető,te is igy tennél gondolom.
Ez a fórum már nem SuperGreens "tapasztalatairól" szól, hanem az étrendkiegészitő(k) forgalmazok
bevételéről:(
Lassan több a viszonteladó, mint a fogyasztó:)
Én csak azt irtam,hogy soha, senki, orvosi vizsgálat,javaslat,jóváhagyás nélkül ne kezdjen önkényesen semmi ismeretlen szer szedésébe.
És aki ennek ellentmond, az felelőtlen,nem a beteg érdekeit nézi!
Ami mindenre jó....az nem jó semmire:)
Viszonteladók(554,555..)ne itt ajánlják termékeiket!
Szia Cszsuka!
Köszönöm, hogy mellémálltál! :-) legalábbis én annak vettem! Leveleztünk már annyit, hogy ismersz és tudod, hogy fogyasztom a greenst és a tapasztalataimat osztottam meg mindenkivel, mert segíteni szeretnék...Csak sajnos ritkán van időm feljönni ide, mert ittragadok.
Nem tettem mást, csak levédtem magam! Hisz amire hivatkoztam, azon az oldalon azt írtam, hogy jóval a kiskerár alatt adom! ennyi és semmi más! Így nem köthet belém senki...de úgy tünik, azért van akinek így is sikerült! :-)
Váltottunk pár magánlevelet és megértettem, hogy az orvosokban hiszel...legyen, a te életed! nem kezdtem mesélni, hogy én nekik köszönhetem, hogy oxigénpalackon élek és lemondtak rólam...félretettek! ha te abban hiszel...a te életed! Szerintem engedjük el békében egymást :-) Tényleg gyógyulást és jó egészséget kívánok neked!
Már ne haragudj, de akkor ennyi erőből te is "megkímélhetnéd" az embereket az ijesztgetéseidtől.
Végülis itt a tapasztalatokról kérdezett a fórum indító, s miért ne lehetne egy érdek nélküli?
(Pl. az enyém is az)
Én szerintem csak jót akart lfruzsina nem rossz
indulatból,segiteni akart.
Gondolom van egy szabály a rendszeren belül ezt
a tákékoztatást irta.
legalább ezt a fórumot kiméld meg a "tapasztalataidtól"
Nem várja el tőled senki, hogy "érdek nélkül" mondj véleményt:)
Sziasztok! Az InnerLighttól most kaptam egy tájékoztató körlevelet:
"Ezúton hívjuk fel nyomatékosan a figyelmed, hogy tilos a napi szintű kiskereskedelmi ár alatt értékesíteni termékeket. Ezt korábban már többször jeleztük mivel az InnerLight irányelvei ezt tartalmazzák.
Amennyiben ezt tetted vagy teszed, azt a mai napon fejezd be! Ellenőrizd azokat a felületeket ahol hirdettél termékeket árakkal és korrigáld a helyes kisker árra azokat. Különös tekintettel az internetes felületekre Pl: Vatera, Tesz-Vesz, stb.
Amennyiben hétfőtől bármelyik disztribútort azon kapjuk, hogy az InnerLight cég irányelveinek nem megfelelően, a megengedett ár alatt értékesít, úgy azt a hálózatból való azonnali kizárásra javasoljuk.
Így kérlek minden általad tapasztalt információt juttass el az innerlight@mgeuropa.com e-mail címre, amely segít leleplezni, ezáltal megállítani az etikátlan és minden tisztességesen dolgozó disztribútornak kárt okozó értékesítést."
Ennek fényében, korábbi kijelentésemet módosítanom kell, mert tagja vagyok a rendszernek, így a feltételek rám is vonatkoznak...
Továbbra is nagyon jók a tapasztalataim, szívesen segítek bárkinek!
Hát, akkor én egy mázlista vagyok!!! De ezt bizony megerősítem, mert élek! és még sokan mázlisták akik ezt fogyasztják, mert bizony ők is élnek és hat is nekik!
Kezdem azt hinni, hogy pl. a Forever küldött ide! :-))) De nem rossz!!! Na, nekem az nem jött be...és még mennyi embernek nem! de nem kezdek ellenkampányba! :-)))
használhat egyeseknek..............ajjaj:(
sok véletlennek kell összejönnie......auuuuuu
mázlisták előnyben!
Nos, a helyzet az, hogy mi nem e tulajdonsága miatt ajánljuk elsősorban, s pár éve volt egy időszak, amikor a Tv-ben reklámozták a Q10-et, akkor említették, hogy fogínyvérzésre is ajánlják.
A saját józan paraszti eszemmel gondolkodva azért használhat egyeseknek, mert C vitamin és E vitamin is van benne, ezutóbbi pedig érfal erősítő.
Én azonban úgy gondolom, hogy nagyon sok véletlennek kell összejönnie, hogy egy Q10 önmagában elég legyen egy fogínyvérzésre.
Bár, ha meggondolom, egyes fogkrémeket is reklámoznak így.
A leírásában még az is van, hogy közömbösíti a szövetkárosító szabadgyököket.
Mint tudod, nem vagyok orvos, ezért én nem megyek bele a dolgokba olyan mélyen, hogy levezessek neked egy folyamatot, de mázlista az illető, akinek ettől elmúlik.
Szerinted?
Szia, Zsuka!
Leírnád (hatásmechanizmus), miért jó fogínyvérzésre a koenzim-Q10?
soha senki ne kezdjen el étrendkiegészitőket szedni, amig ki nem vizsgáltatta magát szakorvossal, és várja meg, amig a kiirt gyógyszerek hatnak (vagy nem)
A kivizsgálások mellőzése nélkül ki állapitja meg a betegséget?
És talán meg kellene győződni orvos által arról, hogy mi használhat, és mi árthat!
Soha senki ajánlatát se itt, se máshol ne fogadjátok el!
Első a k i v i z s g á l á s !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igen, már egy ideje:)
Az 533-ban nem akartalak bántani, csak a betegséged súlyosságára akartam utalni. Nagy esélyed van a gyógyulásra, a hozzáállásod miatt:)
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tudni a Lyonessről?
- Honnan lehet tudni, hogy valaki "pszichopata" vagy rendben van?
- Mit lehet tudni a Tibeti gombáról?
- Honnan lehet tudni hogy egy parfüm eredeti vagy nem?!
- Miből lehet tudni, hogy a jelenlegi párom-e a nagy Ő?
- Family Frost tapasztalatok: törzsvásárlói kártyáról mit lehet tudni?