Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Mit lehet tudni a SuperGreensről? Mik a tapasztalatok? fórum

Mit lehet tudni a SuperGreensről? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)

❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
536. 471d5eded8 (válaszként erre: 530. - Cszsuka)
2008. nov. 6. 10:18
Tényleg szerencsés vagy! És gratulálok neked! Én is az emberek egészségével szeretnék foglalkozni, ahogy korábban...tizen éve tettem. sajnos letértem erről az útról...ezt a betegséget figyelmeztetésnek veszem. és azt hiszem azokból válnak a legjobb gyógyítók, akiket már igazán próbára tett az élet. Szerintem ezt te is érzed!
535. Cszsuka (válaszként erre: 533. - 471d5eded8)
2008. nov. 6. 10:18
Érdekes, erre pont az előzőben válaszoltam, mintha megéreztem volna, mit fogsz kérdezni:)
534. Cszsuka (válaszként erre: 531. - 471d5eded8)
2008. nov. 6. 10:17

Itt félreértettél. A hozzád hasonló betegeknek rosszabb már nem lehet, ezért az SG sem iszonyú.

Sajnos azonban a legtöbben "csak úgy" nekilátnak, mert van néhány kilójuk feleslegben, vagy esetleg sok, vagy esetleg lúgosítani akarnak, mert azt hallották, hogy ez jó a candidára. Hatalmas felelőtlenség így hozzáállni.

Nem akarok bekavarni, de mondok egy példát, ami másról szól, de talán érthetőbbé válik, hogy mi ellen küzdök itt a fórumban.

Többen jöttek hozzám, hogy Q10-et akarnak szedni, mert az jó a fogínyvérzésre. Persze, így reklámozzák. Valóban belejátszik a fogínyvérzésbe, valóban vannak, akiknek ennyi is elég és elmúlik, de sok esetben áll egészen más mögötte, s akkor engem okolnának, hogy én azt mondtam, de mégsem használt. Ezért én el szoktam mondani, hogy mi mindenre jó a Q10 és mi mindentől lehet fogínyvérzése egy embernek- vagyis tájékoztatom a várható következményekről.

Itt is adtak ki könyvet, vannak orvosok, akik tájékoztatnak, mégis nagyon sokan literszám isszák, mert a fórumon olvasták, vagy a szomszédasszony azt mondta. A legtöbben azt hiszik, hogy a könyvben szereplő táplálékkiegészítők csupán önreklám miatt vannak ott. Egyáltalán nem. Rendszert kell felépíteni, de az nem rendszer, hogy ugyanúgy csinálok mindent, mint eddig, plusz megiszom a 3-4 liter SG-t. Vannak, akik változtatnak is, mégis rossz sínre futottak vele. Észre kellene venni, hogy a szervezetnek mikor ELÉG és ahhoz igazodi.

Itt ugyanúgy érvényes a harmóniára törekvés, az önismeret fejlesztése, a sport és az egészséges önzés törvényének figyelemben tartása. Sajnos ezeket általában nem tudják az emberek összehangolni. Az tud meggyógyulni, aki rájön, hogy ezek milyen fontosak és elkezdi művelni őket. Emellé jöhet akár az SG is, de bizonyos határok mellett!!!!

533. 471d5eded8 (válaszként erre: 532. - Cszsuka)
2008. nov. 6. 10:15
A fokozatosságot mindennel be kell tartani. Miben látod a veszélyeit? Az önmérgezésben? Az valóban felléphet, mint minden tisztulási folyamatnál...ezért nem lenne szabad csak úgy belekezdeni. Ebben teljesen egyetértek veled!
532. Cszsuka (válaszként erre: 529. - 471d5eded8)
2008. nov. 6. 10:06
Csakhogy közben veszélyes is. Sokan ész nélkül hagyatkoznak rá, csupán az alapján, hogy itt valaki ajánlja.
531. 471d5eded8 (válaszként erre: 521. - Cszsuka)
2008. nov. 6. 10:06

Minden szokás és akarat kérdése. A sima csalántea is hasonló számomra. Aki kóstolta a CODE teát, az azt mondja, annál rosszabb nincs a földön. Ezt aláírom!

Az is biztos, hogy minden az agyban dől el, és a hittel kezdődik! Ha valaki úgy áll neki, hogy márpedig bebizonyítom, hogy nekem ez nem hat, s majd én rácáfolok...akkor lehet az bármi, nem is fog! Én eddig bármibe belekezdtem, megadtam az esélyt magamnak, hogy hasson...különben miért kezdem? Kifutási idő pedig van...állítólag ennél 3 hónap. A szerencsésebbek korábban jön a siker. De senkit nem akarok rábeszélni, le pedig nem tudok!

530. Cszsuka (válaszként erre: 527. - 471d5eded8)
2008. nov. 6. 10:03

Nekem szerencsére nincs rá szükségem, mire az SG megjelent a piacon, én már meggyógyultam. Mivel azonban az emberek egészségével foglalkozom, ez is felkeltette a figyelmemet.

A véleményemet már megírtam erről.:)

529. 471d5eded8 (válaszként erre: 524. - Zöldségevő)
2008. nov. 6. 09:57

Amig az orvosok ki nem mondták egy "egyszerű" baktériumra, hogy ismeretlen és gyógyíthatatlan betegségben szenvedek, csak mert nem jutott eszükbe kivizsgálni, amit a SOTEn már az első évben tanítanak...addig nekem is ez volt a véleményem, mint neked! Egy egyszerű vérvétellel kiderült volna és nem kezelnek 2 évig steroiddal, amit be kellett vennem, mert olyan rettegésben tartottak, hogy az ember 3 kisgyerek mellett inkább beszedi, bár érzi, hogy árt. Kimondtak egy diagnózist, amit presztizskérdésből nem akartak vagy nem mertek felülbírálni és inkább vesszen a beteg. Csak azért nem chemoztak, mert észnél voltam! Ha hagyom, most a temetőben...Tudom, hogy szélsőséges esetnek tűnik az enyém...de sajnos nem az! És tegnapelőtt ott ünnepeltette magát az orvos a tv-ben akinek ezt köszönhetem! Engem azért bélyegeztek meg és dobtak ki mindenhonnan, mert élni akartam és nem álltam be a sorba, hogy az általuk is megfogalmazott KISÉRLETeiknek nem vetettem alá magam.

Tényleg rengeteg hókuszpókuszon átestem. Rengeteg dologgal kábítottak, szédítettek...a saját testemen tudom lemérni, hogy mi mögött van valami és mi mögött nem. Olyan állapotba süllyedtem, amikor a test már mindenre jelez...Jelenleg 4-5 olyan dolog van, amire esküdni merek! Egyik ilyen a greens...

528. 471d5eded8 (válaszként erre: 524. - Zöldségevő)
2008. nov. 6. 08:23
Ez így van! A pajzsmirigy is egy fő terület! de rendbetenni sem egyszerű! sajnos...Nekem is van pajzsmirigy gondom, a tüdőmben lévő baktérium támadta meg azt is...és a steroid is rásegített, amit ész nélkül nyomtak. Szedek ugyan gyógyszert (szerencsére szépen tudom csökkenteni), de a tüneteket a gyógyszer nem oldja meg. nekem az az elvem, az alapoknál kell kezdeni, az okot kell megszüntetni...egy házast sem kezdhetek a tetőnél! :-)
527. 471d5eded8 (válaszként erre: 525. - Cszsuka)
2008. nov. 6. 08:21
Igen, vannak...de egy másik fórumon már beszéltünk róla, hogy engem pl. hányszor kezeltek félre. Orvosok, temészetgyógyász orvosok. És sajnos ezzel nem vagyok egyedül! Én azt vallom, hogy legalább a terápia, amit arra fordítok, hogy meggyógyuljak, az ne ártson! Ebben az esetben nekem bejött! Ezek szerint te is próbáltad?
2008. nov. 6. 08:18
Sziasztok! de jó, hogy rátoktaláltam! Épp csak beleolvastam a leveleitekbe. Nekem úgy tűnik eléggé ellene van a többség a greensnek. Ezt tényleg sajnálom! Nekem nagyon bejött és örülnék, ha más, akinek használ is mesélne róla! Egy igazán súlyos betegségben szenvedek...4.5 éve. Megjártam a kómát, 1 évig magatehetetlenül feküdtem és jártányi erőm sem volt. Amit lehetett kipróbáltam. Az orvosok lemondtak rólam többször, csak a meditáció a hitem és a család tartott életben. És mindez 35 éves se voltam, amikor indult! Energikus, sportos valaki voltam, kitünő formában! A tüdőtranszplantáció többször szóbakerült, de nem adom fel...és a tüdőmet sem! Elkezdtem a greenst...tisztulásként kaptam egy tüdőgyulladást...majd a többi tünetet. ha valakit érdekel, részletezem...Mégcsak 1.5 hónapja iszom a greenst, de a folyamatos köhögési és fulladási rohamaim már nem gyötörnek. Reggel max. 1-1.5 órát tartanak, az egésznapos helyett! Akinek volt ilyen vagy ismeri, tudja milyen. Sajnos még mindig oxigénpalackkal élek, de már van erőm! Nem esem össze, tudok sétálni és menni! És magassarkú csizmát hordok!!! Eddig laposban is alig vonszoltam magam! Két tenyérnyi ekcéma szünt meg a hátamon! gyönyörű, sima, fiatalos lett a bőröm, minden apró ráncom eltünt! A térdem nem "akad ki" minden lépésnél és nem kattog. A gerincsérvem a tisztulás alatt fájdogált, de teljesen elmúlt...és sorolhatnám! és mégcsak 1.5 hónapja iszom!!! Tehát mindenkinek csak ajánlani tudom! Ha nekem segít, higgyétek el, nektek is fog! különbözően reagál minden test és különböző szintű betegségek vannak. van aki alig érzi meg a méregtelenítést...nekem durván, de lezajlott...viszont sokkal elviselhetőbb volt(sőt végig tudtam csinálni!), mint előzőleg, bármilyen kúrába belekezdtem. Azokat mindig abba kellett hagynom, mert túl erősek voltak a méregtelenítési tünetek, életveszélyes! Én csak ajánlani tudom! És persze az egész családom fogyasztja...a fiam is, aki 1-es típusú cukorbeteg. Hamarosan fogok tudni tapasztalatokat is mondani, sőt! Sikerült Amerikából megszereznem a könyvet, amit direkt cukorbetegről adtak ki.(1-es és 2-es) természetesen én beléptem és ha valakit érdekel, írjon, jóval az ajánlott ár alatt adom. Szeretném, ha mindenki sikerekről számolna be és egymást erősítve tudnánk fogyasztani. Egy nagyszerű csapat alatt vagyok, ahol mindenki komoly betegségekből gyógyult és szintén sokat segítenek egymásnak. Sok sikert mindenkinek és jó egészséget! Az ellenvéleményt is meghallgatom!
525. Cszsuka (válaszként erre: 524. - Zöldségevő)
2008. nov. 5. 06:46

Teljesen igazad van!!

"hókuszpókuszolni" azonban a kivizsgálások után is lehet, nem kell megvárni, amikor már senki nem tud segíteni. Vannak nagyon jó kiegészítő kezelések, amik sok esetben sokat segítenek- de hozzáértő szakember segítségével tegye mindenki, s nem holmi mondva csinált gyógyítókhoz meg varázsitalokhoz kellene fordulni.

2008. nov. 5. 01:08

valaki azt ajánlotta, hogy minden bajnak okozója lehet a rosszulműködő pajzsmirigy, ezért ennek a kivizsgálását aki teheti tegye meg.

Főleg aki babát akar( itt sok problémát okozhat!)

Itt is van két oldal, ahol meg lehet beszélni az ezzel kapcsolatos problémákat.

Miért nem halljátok meg azokat, akik komolyan segiteni akarnak!

Az orvostudománnyal nem veheti fel a versenyt egy

"étrendkiegészitő "sem!

Ha gyógyitani nem is lehet mindent, de a bajt a kivizsgálások,laborok...megtalálják!

Elöbb tudjátok meg, hol romlott el "valami" és milyen gyógymód hozhatja azt rendbe.

És ha már nincs segitség, akkor jöhet a hókuszpókusz:)

523. emagdi (válaszként erre: 521. - Cszsuka)
2008. nov. 4. 17:00
jaja, én sem bírtam meginni:))
2008. nov. 4. 16:48

Megmondom őszintén engem egyáltalán nem érdekel, hogy milyen ismert ember issza ezt a port. Engem a tönkrement egészségem rendbehozása érdekel, semmi más. Lehet benne 49 féle zöld növény, vitaminokkal, ha egyszerűen nekem nem vált be. Én őszintén örülök, ha valakinek jót tesz, és tényleg javul pl. a magas vérnyomása, tud aludni tőle, de az ergo nem én vagyok. Valakinek beválik, valakinek nem. Lehet nekem érzékenyebb a szervezetem. Tudom, hogy nem egy-két hét alatt "fejti ki jó hatását", de nem merném kockáztatni tovább az egészségemet. Főleg már csak azért sem, mert babát tervez(t)ünk, és minél előbb rendbe szeretnék jönni. Utána semmi lúgosítás, csak folytatom továbbra is az egészséges életmódot (sok zöldség + mégtöbb mozgás). Nem tudom, valahogy az az érzésem, ha valaki leírja a negatív tapasztalatait, máris ezt meg akarják cáfolni (Ilike), példálózva, hogy Pokrivcsák Mónikának ugyan miért vált be?? Ha ő issza, akkor törvényszerű, hogy az jó is? Ez egy békés eszme-csere oldal, én is azért mondtam el a tapasztalataimat.

Zöldségevő, te rendbe jöttél már? Egyébként teljesen egyet értek az utolsó hozzászólásoddal.

521. Cszsuka (válaszként erre: 520. - Emagdi)
2008. nov. 4. 15:46
Igen, de ez nem víz, és a legtöbben szörnyű ízűnek titulálják..
520. emagdi (válaszként erre: 518. - Cszsuka)
2008. nov. 4. 15:02

mondjuk úgy önmagában 3 liter folyadék bevitele nem lenne olyan rossz ötlet szerintem :)

ha az ember rászoktatja magát, akkor nem is kínzás, talán csak az, hogy óránként kell járni a mellékhelyiségbe.

519. zöldségevő (válaszként erre: 517. - Illike)
2008. nov. 4. 15:00

7 hónapig ittam a "zöld löttyöt"

Mindent betartottam, ami vele kapcsolatos!

Arra volt jó, hogy mivel semmi pozitiv eredményt nem értem el,rákényszeritett 1 kivizsgálásra.

Minden szakorvos felháborodott a hallatán, és az azonnali befejezést javasolta!

Én is csak azt javaslom, mindenki keresse meg a megfelelő szakorvost, mert ezekkel a csodaszerekkel elterelődik a figyelme a konkrét problémáról.

Ami tovább romlik, esetleg ezekkel az ismeretlen eredetü "csodaszerekkel" árt magának.

Ne ajánlja senki másoknak, mert lehet, hogy kiderül, hogy önmagának is ártott!!!

Ami étrendkiegészitő, az nem gyógyszer!!!!

Mielött eltelne a megfelelő idő, és gyógyszerré lehetne ezeket az étrendkiegészitőket minősiteni....már rég feledésbe merülnek!!

Ki emlékszik már az 1-2 évvel ezelött beharangozott "csodaszerekre"

518. Cszsuka (válaszként erre: 517. - Illike)
2008. nov. 4. 14:26

"Én napi 3,olykor 4 litert megiszom belőle, és jobban vagyok köszönömszépen!"

És vajon teljesen jól leszel? Biztos vagyok benne, hogy Mónika is tett mást is, nemcsak ezt itta.

Nekem a 3-4 litert akkor tudnák belémdiktálni, ha azt tudnám, hogy talán nincs holnapom. De akkor is csak addig, amíg muszáj.

Nem tudom megérteni, hogy embereknek miért kell kínozni magukat? Senki ne mondja, hogy ez nem önkínzás?

Rendben van, jobban lettél, de mostmár így akarod leélni az életed? Ezzel a napi sok literrel? Egyszer ez is visszájára fordul. Mindennek van egészséges határa!

517. Illike
2008. nov. 4. 12:58

Sziasztok!Augusztus óta iszom:nem fáj a fejem, előtte naponta azzal ébredtem,feküdtem.Nincs gondom a klimax-al-ez nagy dolog,mert még ápr.ban hormont szedtem,de minek is??Nem tudtam aludni csak altatóval évek óta, az altató havi 2 ezer ft volt, és éjjel 1-2 között vaciláltam:bevegyem, ne vegyem?DE mivel aludni kell, igy be vettem.A supergreens fogy.óta nem kell altató!!A rossz kedély állapotom is megszünt.Az idegekre is nagyon jó hatással van,hisz van benne pl. citromfű, amit teában szoktam fogyasztani..Vastagbélgyulladásom ellenére iszom,mert káposztát is tartalmaz,és előtte káposztalevet ittam a bélflóra helyreállitása miatt, de a káposztalétől gyomorgörcsöm volt,- bizonyára a vegyszerezett káposzta.A fogyasztása előtt saját magam készitettem a zöldségleveket:megvásároltam,cipekedtem a piacról,megmostam,kicentrifugáltam...egy tortúra volt.Mert szükséges a zöldség-gyümölcs,- nem a húsok, az állati termékek. A Teremtő vajon mit adott az embernek eledelül?

Az összetevőket kell megvizsgálni,mit is tartalmaz:49 féle növény, benne gyógynövények pl. zsálya, ami gyulladáscsökkentő!Persze nem egy-két hét alat teszi rendbe a károsodott szervezetet,mert nem is egy-két hétig lett a szervezet "mérgezve".Ja, a vérnyomást is helyretette-nálam.Fogyasztó hatása akkor van, ha nem eszünk hizlaló ételeket, de akkor tartósan.

Én napi 3,olykor 4 litert megiszom belőle, és jobban vagyok köszönömszépen!Azt a sok zöldségfélét,növényeket,gyógyfűveket mind beszerezni,- csak körül kell nézni, egy zacskó gyógyfű 300-500 ft-is van, és csak 5dkg!

Vajon a Mészöly Kálmán, a Koós János miért issza?

A Pokrivtsák Mónikának a candidáját gyógyitotta meg, ami évek óta kinozta...arra aztán mit adnak az orvosok? Van rá gyógyszer?Persze szigorú diéta!

Aki csalódott benne,vizsgálja meg a készitmény összetevőit.Sajnos mindenben van üzlet. Ha bemegyünk egy bármilyen üzletbe ott nem tesznek rá hasznot?Ott nics Áfa? Az energia is üzlet,pedig nélküle nincs élet!!

Segitségképpen osztottam meg a tapasztalataimat!!

Szeretettel:Illike

2008. nov. 3. 20:45
Sziasztok! Egy-két hete írtam, hogy nekem nem vált be a por és egészségügyi gondjaim is lettek. Folytatva: olyannyira gondjaim vannak, hogy a gasztroenterológián kötöttem ki. Valószínű, teljesen felborult a bélflórám és ezért gyulladás alakulhatott ki. Még több vizsgálat is vár rám sajnos, amíg teljesen kiderül mi a baj. Mikor a dokinak megemlítettem a lúgosítást, fogta a fejét,és jól leszidott, mert nem én vagyok az első, aki megjárta. HA VALAKINEK EMÉSZTÉSI GONDJAI VANNAK, BAJ A SZÉKLETÉVEL, HAGYJA ABBA A FOGYASZTÁSÁT ÉS MENJEN EL MINÉL ELŐBB ORVOSHOZ! EZ NAGYON KOMOLY!!!! Őszintén remélem, hogy az, aki azt írja, hogy bevált neki, nem hazudik, mert az emberek egészségével nem lehet játszadozni!!! Higgyétek el, ha pár hónap alatt nem fogytatok, nem lett jobb, csak fel vagytok pl. puffadva, nem is lesz jobb, nem fog használni. Mesélte a doki, hogy járt nála korábban egy olyan beteg, aki teljesen tönkrement, ő candida diétát csinált, össze-vissza szedettek vele mindenféle táplálékkiegészítőt. Én tudom, hogy mindenki csak jobban akarja érezni magát, én is ezért próbáltam ki a port, de TÉNYLEG NAGYON GONDOLJÁTOK MEG!!!
2008. okt. 31. 19:03

folytatva az eszmecserét....

a "más terméket is ajánl"-hoz még a véleményem az,hogy mivel 1 étrendkiegészitő áruház "orvosa", a részére megküldött leirtakhoz étrendkiegészitő termékeket ajánl:( Nem kivizsgálást, nem szakorvost,..hanem ismeretlen eredetü, orvosilag nem tesztelt "terméket".

ehhez nem kell orvos, csak idő...hogy végigolvassa az ember a csodaszerek felbecsülhetetlen, világra szóló hatását.

És a tévedésért senkit nem lehet felelősségre vonni!!!!!!

514. Pirosalma (válaszként erre: 513. - Cszsuka)
2008. okt. 31. 11:44

Talán lehet ezt mondani - bár én nem fogalmaznék ilyen sarkítottan -, és éppen ezért hiba indoklásként orvosokra vagy egyebekre hivatkozni.

Arra viszont fölhívnám a figyelmet, hogy hivatalos intézményeknek (OGYI, OÉTI, ANTSZ) általában lehet hinni, ha valamit pl. károsnak tartanak, mert ők kutatási eredmények alapján mondják, amit mondanak (mást ugyanis nem tehetnek, mivel a kutatási eredmények többé-kevésbé hozzáférhetőek, ha hazudnak, az kibukik egyből).

513. Cszsuka (válaszként erre: 512. - Pirosalma)
2008. okt. 30. 22:02
Na jó, tudom, hogy nem ide tartozik, de erről jutott eszembe, s talán közvetve mégis: a gyógyszer ajánlás sem érdektelen. Ma már minden a pénzről szól, sajnos. Ettől függetlenül még lehet valami jó, vagy rossz.
512. Pirosalma (válaszként erre: 511. - Mamiszka)
2008. okt. 30. 21:52

Szia!

Mindenféle utalás nélkül, csak általánosságban írom ezt: egy orvos, de bármely ember (vonatkozik ez természetesen csak azokra, akik így cselekszenek) ahhoz adja a nevét, amit megfizetnek (és nem egyértelműen ciki - mert hülye lesz lejáratni magát, pl. a tablettázott vákuumenergiához nem adnák a nevüket:-) -, csak "alternatív").

Az viszont igaz, hogy amihez az embernek anyagi érdeke fűződik, abban hajlamos tényleg hinni (egy ismerősöm - villamosmérnök és orvosbiológiai mérnök - mesélt ilyen esetet).

"nem elfogult, más termékeket is ajánl" - persze, nektek nagy a 600-as Merci, vegyetek 300-asat!;-) (Nem tudhatod, hogy melyik buliban van benne, valószínűlkeg nem kürtöli világgá.)

511. Mamiszka (válaszként erre: 510. - Zöldségevő)
2008. okt. 30. 20:45
Úgy gondolom, hogy egy orvos csak ahhoz adja a nevét, amiben valóban hisz. Nem kell idézőjelbe tenni, mert tényleg az. Ha veszed a fáradságot, hogy kérdezz tőle, meg fogod látni, hogy nem elfogult, más termékeket is ajánl. Nem hiszem, hogy mindegyikben anyagilag érdekelt.
510. zöldségevő (válaszként erre: 509. - Pirosalma)
2008. okt. 30. 13:27

megméztem az ajánlott oldalt (amit itt nem is lenne szabad reklámozni)

1 étrendkiegészitőket forgalmazó áruház.

Az ott lévő "orvos" véleményére nem igazán vagyok kiváncsi, mert közben viszonteladó, tehát nem elfogulatlan!!!

Mindig megpróbálja valaki itt is forgalmazni a terméket:(

509. Pirosalma (válaszként erre: 506. - Mamiszka)
2008. okt. 30. 13:18

OÉTI-engedélyszáma minden étrendkiegészítőnek van, mert csak úgy lehet forgalmazni. Ez NEM jelent bevizsgálást, bevizsgálttani az étrendkiegészítőket nem kötelező.

Sokszor hozakodnak elő az OÉTI-számmal, ami valójában semmit nem jelent.

508. eszmi35
2008. okt. 30. 09:05
Sziasztok!Én már lassan 1 éve fogyasztom.Izületi problémáim miatt keztem inni.Tapasztalatom:izületi,emésztési panaszok megszüntek,nem száraz a bőröm,tele vagyok energiával,és FOGYTAM!!!:D Két gyermekem ,8 órás állásom van,de emellett van energiám a háztartásra és eljárok edzeni is.Előtte ezt nem tudtam megcsinálni,mert fáradt voltam állandóan. Napi 1,5l-t iszom, 3-4 havonta egy "átmosatást" végzek(azaz napi 4l).Nekem eddig nagyon bevállt!
507. Cszsuka (válaszként erre: 505. - Emagdi)
2008. okt. 30. 06:56
Most az egyszer (nem mindig:) teljesen egyetértek veled.
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook