Mit lehet tenni a körömgomba ellen? (tudásbázis)
Kedves Oopsz!
Véleménye másnak is lehet szerintem - még ha az épp nem is egyezik a Tiéddel. Csak azért nézel fel ide, hogy másoknak otromba megjegyzéseket tegyél? Erre semmi szükség. Felnőtt emberek vagyunk, mindenki eldönti, hogy melyik véleményt fogadja el tanácsként.
Neked azért szép napot kívánok!
Nem kell csúcstechnológia, hogy valaki azonosítson egy körömgombát. Tetűt, ótvart, gombát egy tapasztalt orvos felimer 100 méterről.
Nem kényszerít senki senkit "mérget" szedni, lehet a gombábal együttélni, és az ingyen van. Sőt: mosakodni se kell, akkor szappanra se kell költeni.
Ugyan jó régi a hozzászólás, de egy megjegyzésem lenne: nekem semmilyen kaparékot nem vettek!! Messziről megnézte a doki, mintha leprás lettem volna, és felírta a gyógyszert. vérvétel?? hahahaha!szedtem azt a mérget, és semmilyen vizsgálatom nem volt. Ezt tanítják, de hol az alkalmazás?
amúgy egy év múlva meggyógyult a körmöm.
ha családom lett volna, nem tudom, hogyan bírtam volna anyagilag...
Én egy erős antibiotikum kúra után kaptam (láb)körömgombát. Mindkét nagyujjamon.:(
Majd egy év kellett ahhoz, hogy elmúljon. A legjobb gyógyír rá, a LAMISIL tabletta. Havi 5000 Ft költség sajna.. kaptam cipőfertőtlenítőt is.. szóval kecmere az egész... :-(
En meg nem talalkoztam gombas korommel soha az ismeroseimnel es a csaladomban sem.
Nem kezdik el az emberek idoben kezelni, hogy szanaszet terjed a kormokon?
Nnnna ez nem megoldás! Ne tegyétek!
Nekem költözés közben, balesetben szakadt fel félig a nagylábujj körmöm. Hezitált a doki, de végül leszedte. Az új köröm már gombásan nőtt, azóta másik 3 körmömet is megfertőzött már. Előtte sosem volt semmi ilyen gondom, és most nem tudok tőle szabadulni!
megoldás:
Azt szeretném kérdezni, hogy az ezüstkolloid -bol többféle erösségü oldat van? vagyis miylen mennyiséget tartalmazzon egy üveg, hogy hatásos legyen? Nem tudom, hogy miylen mértékegységben mérik ezt, csak azt furcsálom, h a flavin ezüstkollloidja fél liter 1700ft, máshol meg 2dl 2500. Valaki ha tud segitsen kérem, köszi!
Már sokat hallottam rola, bár egyik ismerösöm csak belsöleg használja, és ö csak betegség ellen, és ö meg furcsálta, hogy erre is jo, mivel nem épül be a szervezetbe , hanem kiürül teljesen állitolag! köszi mégegyszer a választ!
EZÜSTKOLLOIDRÓL !!!! Olvassátok el a következő cikket : Mi ébressze fel kételkedésünket ? A
Kattincs rá !!
helyileg kezeled csak, vagy iszod is?
és is vettem, de annak a neve nanoszilver, én nem látok változást, vagy ez nem egyenlő az ezüstkolliddal?
Lehet tenni a körömgomba ellen : biológusként saját készítményemet ajánlom .
1teáskanál "zeanett" + 1liter melegvízben feloldani = talpat körmöt áztatni benne . A felpuhult körmöt-bőrt alaposan le kel dörzsölni.
Majd tiszta vízzel leöblíteni .
Súlyosságtól függően 1héten 2-3X megismételni .
1 kávásksnál "zeanett" + 1dl víz = ezzel ecsetelni a beteg körmöt másnaponként.
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni kancsalság ellen?:(
- Túlzott stresszes izzadás! Mit lehet ellene tenni?
- Miért akadok ki minden apróságon? Mit lehet tenni ellene?
- Mit lehet a szem alatti sötét karikák ellen tenni?
- Mit lehet tenni a pattanásos bőr ellen? Hogyan lehet elmulasztani?
- Milyen óvintézkedéseket lehet tenni a körömgombásodás ellen?