Mindmegettük (beszélgetés)
érdeklődni szeretnék kinek van villanysütője?
hát nem bedöglött, elvették a villanyt két nap is, és állitanánk be az órjáját és nem csinál semmit.
a villanyszerelő szerint program hiba lehet?
valakinél volt már ilyen? megcsinálható ez még?
hu elég már ebből a sok rosszból szerintem meg van már a 3 plussz 1 nem?
helló csajok, nézzétek már meg az adatlapomon belül blanki milyen franyó képösszevágást csinált:))) szeintem nagyon jó.:)
na megyek mert blankinak készen van az egyik szakdogája és azt kell olvasnom, helyesirásilag, fogalmazásilag, és mindenhogy:) szép feladat, legalább meg tudom, hogyan beszéltek tószegen régen és ma..:)
pusz
ma meg péntek:D
kérnék főzési ötleteket hétvégére finom, lájt, gyors, és olcsó - ennyi a kitétel:D
szeszike, remélem nagyon jól fogjátok magatokat érezni, gondolom már alig várod?
már összeirtad mit viszel magaddal? Ott most milyen idő van? vigyázzatok nagoyn magatokra, a kinti forgalom, és az ottani szokások biztos mások mint nálunk a vezetésnél. dupla odafigyelés kell tuti.
Hát Zuzmika ez van, mindig abban csalódunk akiben nem kellene, de hiszen abban nem csalódhatunk, akiben meg sem biztunk mi?
de azért rossz érzés nagyon még nekem is, jó hogy nekem nem volt ilyen barátnőm.
Amugy nem is meséltem még, hogy megjött a független orvosi szakvélemény a barátnőmről (aki 2006. telén halt meg, akinek a gyomorgyürüt tettek be pesten, akit annak idején meséltem)
ember ölés a vád a pesti doki az első számu vádlott, mivel a laboreredményei annyira rosszak voltak, nem szabad lett volna müteni, csak biizonyos idő után, amikor helyre jött mindene.
de mivel egy millió volt a tét, a doki megcsinálta, még a mütéti sorrendet sem tartotta be. igy nyereségből elkövetett emberölés a vád, a kórház nem áll ki a doki mellett, sőt...
azért nem elháboritó? maszekban müteni az állam helyiségében, az állam mütőjében és eszközeivel, a pénz pedig elrakni?
kinek volt ebből haszna?
miért jutott ide az egészségügy? miért nincs pénz a gyógyitásra? hát ezért.
ha lezárul az ügy, akkor a barátnőm tesója, felteszi névvel, arcképpel együtt a gyilkos orvost a netre, és a kórház nevét is nyilvánosságra hozzák.
nem is szabadna engedni praktizálni a rohadékot.
43 évesen meghalni? azért mert kellett a pénz neki, ugy mire kellett, még nem volt melegvize a saját uszodájában? vagy kifogyott a szoláriumcsöve?
és itt maradt egy 8 éves kisfiu anya nélkül? ami még nagyon fáj, hogy már a mamája neveli a kisfiut, mivel az apa "munkaköre" miatt nem tudja az élettársával ellátni:((((((
ja amugy a kisfiu örökbefogadott volt, mivel a barátnőmnek nem lehetet babája, a nagy tessuly végett, és most ujra árva lett:(
a többiek hol vannak?
amugy már a torkom nem fáj, de most állandóan küzdök a lerakódással, mint egy nagy bagós. állandóan strüszölni kell a torkom, nagyon rossz.
Zuzmika remeélem a kis fancsa nem kapta el, mert erre nagyon sok a megbetegedés. kerüljétek most a közösséget.
ancsika is hol van ugyan?
Húúúúúúúúúúúúú, rég voltam itt és nem győzök visszaolvasni...Bocsi, hogy hanyagoltalak egy kicsit Titeket, de beteg voltam egy kicsit, ráadásul bent sok volt a munkám és idehaza nem jutok ám géphez egykönnyen.
Danyusom! Együttérzésem a mandulagyuszi miatt - "tudom milyen érzés..." - coldrex. :)))))
Az albérlet eset szerintem is vérlázító. Szerintem semmiképp ne hagyjátok annyiban.
Eszembe jutottál többször is a napokban, én is kaptam ugyanis egy gőzfelmosót. Most gyűjtöm a tapasztalatokat.
Tagikám! Vigyázz azzal a vérnyomással - nagyon nem jó, hogy ilyen fiatalon ennyire magas. Vizsgáltasd ki mindenképp! És van egy-két természetes alapú "vérnyomásnormalizáló". Életmód-váltás és ilyesmik...Tessék jobban vigyázni Magadra!
Schybiekém! Remélem, tart még a kezdeti lelkesedés és így is marad mindvégig.Azért az esőben való bicajozással csak csínján...;))) Nem lenne jó rögtön táppénzzel indítani.
Zuzmi! A te Fannidban egy műszaki zseni veszhetett el. Előbb-utóbb nem csak elállítani fog mindent, de meg is tudja majd csinálni, meglátod! Hagyd csak, hadd érvényesüljön! Amit ebben a korban megtanul, azt sosem fogja elfelejteni. Gondolj csak arra, hogy az óvodás verseket a mai napig fújjuk mindannyian. De ki emlékszik a később megtanult dolgok nagy részére?
Egyre kevesebbet leszek mostanság, mert már csak 4 nap és irány Írország. Van még néhány elintézendő dolog a neten (pl. autóbérlés, útvonalterv), így a gépidőm nagy részét ez biztosan kiteszi. De ígérem, az elutazásunkig jövök még! Addig is jók legyetek!
Puszi, Szeszi
Telóm egy Sony Ericsson W 200, remélem jól írtam.
A probléma megoldódott, de nem volt tele a memória, mert miután kitöröltem majdnem mindent, akkor sem mentett sehova, sőt még küldeni sem küldött.Szóval semmit sem akart csinálni ami képekkel kapcsolatos.Aztán addig nyomkodtam , állítottam még jó nem lett.Gyanítom Fannus keze van a dologban, mert mindet elállít.Iderohan a géphez, elkezd össze-vissza nyomkodni aztán közli hogy ktörölte az állatkás képeit.Megnézem és tényleg kitörölte.Egyiknap meg felhívta anyukámat és egy visszahívást kért, aztán meg mikor anyu hívott csak ült az ágyon és nevetett.Olyan mint egy kis veszedelm.A dvd-t is úgy elállította hogy nem tudunk felvenni vele, de még a könyv alapján sem jötünk rá hogy mi a baj.
Szegény Dalma!Szörnyű érzés mikor az ember a barátjábann csalódik, na de milyen is lehet akkor ez az állítólagos barátnő, ha így átvágta őket.
Bocsi mennem kell, mert Fannus szomjas, én meg hulla vagyok, mert 5 óta fent vagyunk, azt mondta már reggel van és ő nem alszik ovább.
Majd jövök
jó reggelt asszonyok, lányok:)
tagika, hát ez nem valami jól hangzik, mostantól méregessd, és ha ilyen kiugrások lesznek akkor menni kell vele tovább. sajnos néha az enyém is ilyen még a rendszeres gyógyszer mellett is. örökletes betegség, anyukádéknál mi ujság?
és nagyon régen jártál fent, mi van veled, még msn-en sem láttlak soha, remélem jól mennek a dolgok, csak a pénzt számolod, azért nem érsz rá ide jönni, ugye? olyan magas a bevételed:D
én is birom ezt a nyers erőt amit hous képvisel, mondjuk nem tudom, ha velünk igy beszélnének? hm?
Melcsi, még mindig csiped a munkahelyed? kialakult már ki a szimpatikus és ki nem?
dalmának a barátnője vállalta a tablójukat, (én naiv azt hittem ingyen, hiszen ez gyakorlásnak is fel lehet fogni) dalmy mondta neki, hogy olcsón akarnak szépet. persze, persze... de azt tudni kell, hogy ez a lány györgyi elég megbizhatatlan az életben, szóval én nem hiszen hogy rábiztam volna.
a lényeg, hogy 40 eft-ban egyeztek meg, és megállapodtak, hogy most péntekre készen lesz, és vihetik el.
a multhéten elmentek somával megnézni, amikor is dalma rájött, hogy az egyik igazgatóhelyettes rajta csincs, de már az összes le van ragasztva.
megkérdezte, hogy hol van a kép? de azonnal letagadta, hogy neki lett volna olyan. ez egyszer.
majd később mondta, hogy kell még 20.000 ft, mert keveset mondott. ja...
és akkor ugrott a majom a vizbe, ebben a keretezés nem volt benne na de ő tud egy nagyon olcsó keretezőt, még 18000 ft, és persze nem lesz készen a megállapodott napra.
most ki van akadva dalma, hogy mit várhat egy idegentől, ha a saját barátnője ezt müveli vele?
szerintem egy idegentől talán többet is várhatunk...
de annyira hülyék voltak, hogy meg sem kérdezték, hogy mások mennyiért csinálnák meg a tablót.
soma egyik ismerőséknek miskolcon 25.000 ft-ba került mondjuk üvegezés nélkül.
és ugye most hogy nem lett kész dalmát cseszegetik, azért is, hogy még szerezni kellett még egy képet a tanárról, mondjuk amugy szép lett, majd felteszem a képeim közé.
most kicsit mi az árnyékos oldalon vagyunk, kisüthetne már végre a nap, kicsit unom, hogy bármi is van az csak problémába ütközhet.
a kilóim is 78,8 nem hogy lefelé menne, hanem felfelé dzsal....
az élet kereke amugy forog tovább, hogy lent hol fent.... jó lenne már felfelé forogni végre.
Tagi,
a vérnyomásod egy 80 évesnek is dicséretére válna!?
Mit csináltál, hogy ennyi? Csak az időjárástól nem lehet. Kaptál rá valamit? Kicsit lassítanod kéne!
Zuzmi,
a teloddal az lehet a baj, hogy a képek mentése fullon van, nem lehetséges? És már nincs benne hely több mentett fotóra. Egyszer már jártam így, nem figyeltem oda, hogy mennyit lehet. Igaz, kiírta, hogy töröljek valami mást. De azért nézd meg és próbáld ki. Az ikon ezt is jelentheti. Milyen készüléked van? Az interneten is rá tudsz keresni és ott van ún. hibajegyzék és segítség program is.
Schybie,
én is néztem a Dr. House-t és most magam alatt is vagyok egy kicsit a sztoritól. Ilyen fiatalon meghalni egy semmiségtől! Borzasztó. De egyébként tényleg nagyon bírom a pasit, őmiatta nézem. A könyvét is megvettem, A balek-ot. Jó. Olyan igazi 'angol' humor.
Puszi mindenkinek és jójcakát.
Kösz Pusi az infót, én imádom ma is nézem tv2-n:)
Tagi, ez nagyon durván hangzik?! Amúgy van baj a szíveddel? Szoktál gyógyszert szedni?! Ez téyleg magas. Vigyázz magadra. Te nem is vagy annyira túlsúlyos és mégis, hát igen, a stressz is fel tudja nyomni, na meg ez a kerge időjárás, én pl. egész délelőtt szédelegtem mint aki becsiccsentett.
Délutánra elmúlt a vihar, rossz idő, azóta benyugodtam, előtte tiszta hiszti voltam, élmény mellettem az élet:) Jelenleg ölni tudnék egy kis csokiért de szerencsére nincs itthon:) Csak keksz de azt nem fogom felbontani ha lekaparom is a falat, így is stagnálok még pont az kéne. Az előbb lett kész a holnapi ebédem: fini spárga, de most édesre vagyok programozva, megyek és átfutom az újságot még film előtt.
Jók legyetek
sziasztok!
a 182/118-as vérnyomásom elég szép? szét megy a fejem ettől az időtől, meg talán egy kis stresz is van bennee, ma voltam az orvosnál 2* mérte meg a vérnyomásom nem hitte hogy ennyi, majd jövök, ha tudok, fullon vagyok mindennel.
remélem ti jól vagytok
Sziasztok,
aki szereti a Dr. House-t, az AXN adó május 1-én és 2-án - egész nap, folyamatosan - ismétli a sorozatot elejétől kezdve.
Amúgy meg fázom, rosszkedvem van és útálom a szelet!
Helló csajok!
azért nem hagytuk ott, mert jó környéken van, elvileg jók a szomszédok, de már ez is kétséges, mivel tavaly félévig ketten laktak ott, igy még annyira drága sem volt.
Amikor a másik lány elköltözött akkor sem lett kevesebb a viz ill. áram dij. Ezt sem tettük szóvá.
na mindenesetre az uram elég lökött volt, de azt mondja, hogy nem akarta már tovább huzni, hagy tanuljon már nyugodtan blanka, ne idegesitse, ki tudja, hogy nem e hivogatta volna. stb.
na majd este..
pusz
szijjasztok!
otthon nincs gépem, csak itt jutok hozzá, de itt meg egyszerűen nincs rá idő
danya, ezt ne hagyjátok. milyen alapon fizetteti a rezsit, ha nem hajlandó megmutatni a tényleges számlákat.
egyébként bejelentve adja ki a lakást?adózik utána?esetleg ezzel is meg lehetne fogni.
az apeh örül az ilyen bejelentéseknek.
Danya!Látom megint vészhelyzet van náltok.Igazat adok Pusinak, mert szerintem annyi pénzértmár lehetne találni másik albéletet, na meg az írottak alapján ahogy kinéz, attól csak jobbat találnátok.
Sajnos kétféle tulajdonos van, ezt már a saját bőrömön is tapasztaltam, mivel 14 éves koromtól 24 éves koromig albérletben éltünk, igaz én 19 éves koromtól kezdve a saját albérletemben.Volt olyan tulaj, aki olyan rendes volt, hogy még edényeket is ozott, sőt ha arra járt a közelben akkor felugrott, vagy hozott valami finomságot, volt olxyan is aki azt mondta hogy egy idős vagyok a lányaival, nem lenne e kedvem eljáni velük uszodába vagy teniszezni...de sajnos volt olyan is, aki hetente ellenőrzött, bejárt a matávhoz, nézte hogy mikor kit hívtam, rám akarta verni az előző lakó telefonszámláját, meg hogyő felújítja a lakást, de én fizessem ki...aztán meg a végén hozott egy papírt hogy 8 napon belül hagyjuk el a lakást...pont karácsony volt
Szerintem titeket is le akarnak húzni.Mond meg neki hogy feljelented, meg hogy bemész az apeh-hoz, akkor ő is megijed mert lehet hogy nem jelentette be hogy ki van adva a lakás, deezek utéán, én elhúznék onnan.
Na mire kell jönnöm, ismét áll a bál?! Sajnálom Danya úgy nézem Ti vonzátok a szemét embereket. Remélem megoldódnak a gondok, értem miért nem akarjátok Blankit most elköltöztetni, itt vannak a szakdogák, államvizsga, alig van hátra pár hét, hónap. Könnyen oszt tanácsot az ember kívülállóként, így nem teszem, gondold át, okos nő vagy, biztos lesz megoldása ennek a témána is ahogy eddig mindegyikenek!
2-5ig dolgoztam aztán visszafeküdtem, nem kellett volna mert olyan vagyok mint akin átment az úthenger, jelentem esik de én akkor is bicajjjal megyek ha békák fognak szakadni az égből. Nyűgös és hisztis vagyok, jaj ma mindnekinek:)))
Veletek kivételt teszek, szép napot! :))))
Danya, ne beszélj butaságokat. De miért nem hagytátok már ott ezt a csajt? Nincs más albérlet? Amennyit most fizettek, annyiért biztos van, szerintem még Pesten is. (Ezt nem dicséretnek szántam Pestre nézve, hanem a drágaságra.)
Szerintem kicsit utána kellene nézni és gyorsan, hirtelen otthagyni.
de mire is?
össze vissza hazudozott, hogy ki tujda hányan fürödnek blankánál, hogy él blanka, blanka szemébe meg nyalja a seggét, hogy igy blankica meg ugy.....
hát ez nem komplett már mint az uram....:((((((
eddig is szivatott bennünket, és még most is sikerült neki.
hát szavakat nem találok erre most.
és most az uram is meg van sértődve, hogy ezt szóvá tettem, de miért engedte magát hülyének nézni?
tegnap este óta ma reggelig a főbérlő irta fel a mérő óra állását egy egész köbméter fogyott el fél nap alatt?
de mivel az óra már nem hiteles, igy ezzel nem lehet mit tenni.
ma kicserélték az órát és az is 17.000 ft-ba került.
de ehhez is mi a fene közünk?
most megbeszéltük blankával, hogy legalább 6 hónapra visszamenőleg adja oda az összes számlát, mondtam neki adja be ugy, hogy ugy érezzük, hogy ráfizetéssel van a rezsi, mivel állandóan ilyesmiket mond.
szerinted megmutatja?
3 év alatt semmit nem tett, csak az ablakot ragasztatta be ilyen szivacs csikkal, még a 15 fokot sem érte el télen a szoba hője, melegitőben aludt, meg 4 takaró alatt. még sem szóltunk azt a pár napot szegénykém kibirta.
rohad a fürdőszobában a fal.
a fürdőben sosem volt világitás, mi vettünk ilyen elemes lámpát, hogy legalább fogat mosni lásson, mivel ablak sincs.
az egyetlen szobában a csillár már 2 éve nem ég, szólt már neki, de még nem csinálták meg.
na nem baj, vittünk kis éjjeli lámpát az is elég ugye tanulni????
és sorolhatnám, és soha semmiért nem szóltunk, nem követeltünk.
és ezek szerint eddig is hülyének nézett, most meg még jobban.
hogy bennünket mindenki szivat? de csak azt lehet, aki hagyja magát mi?
már olyan öregek vagyunk, hogy lassan szagunk lesz, és tessék....
Pusika:)
sehonnan nem tudjuk, bemondás alapján, soha az életben még nem mutatott egy számlát sem, hogy mi mennyibe kerül. megbiztunk benne, de ugy látom kár volt, képzeld az uram beszélt vele, kurvára mérges vagyok, kb. egy bő fél órát, majd én elmentem mamiékhoz, hát mire jövök haza? hogy azuram küld majd neki 12.000 ft-ot:(
Szia, Danya,
de ez egy bazi nagy szemétség. Ha kifizeti a bért és a rezsit, az egészhez már semmi, de semmi köze.
A fiam és a barátnő-menyasszonya (vagy kije is) bérel egy lakást Zuglóban nem kevés bérért+rezsivel. De ha probléma adódik, azonnal ott terem a tulaj és intézkedik! És fizet!!! Mert azt a tulajnak kell! Fenyegesd meg egy ügyvéddel, vagy egy azonnali elköltözéssel. Tényleg és honnan tudjátok, hogy pont 15 ezer a rezsi? Ezek szerint azt mond a tulaj, amit akar.
sziasztok:)
nekem is fáj a fejem, pedig nekem jó formán sosem szokott, de kicsit felidegeltem magam.
képzeljétek -
blanka albérlete röviden - 3 éve lakik albérletben ott. 3 fiu lakott előtte ott, annak a fogyasztását hagyta meg a tulaj 30.000 plussz 15000 rezsi, ketten költöztek be, majd másfél éve egyedül él. ugyhogy sem a viz, sem pedig az áram nem csökkent. 12 hónapot fizettünk mert ha nem akkor olyat keresett volna, aki fizeti.
vasárnap este ért le mindig, csütörtök hajnalban jött haza.
most jött egy vizdijjas számla, hogy fizessenenek be 67000 ft-ot még. mivel eddig csak keveset számláztak, de az óra már lejárt, igy beméretni sem tudják, hogy valójában ez reális e? és ezzel nincs mit tenni. ezt már két évvel ezelőtt le kellett volna cserélni, mert 6 évig lehet fenn.
na már most, azt mondja a tulaj, hogy felezzék meg a költséget....
de hát miért is? mert eddig mi oda adtuk a pénzt, csak neki nem kellett annyit fizetnie? vagy azért, hogy mi nem tudtuk, hogy a 6 év már régen lejárt? vagy miért is?
már amugy is emelt 4 000 ft-ot az idén, mert drágább lett minden.
nem is vitattuk, na de ezt?
3 éve mióta ott lakik blanka, azóta erre a lakásra annyit nem költött mint mi a tyukolra, mivel nekünk nincs. akkor milyen alapon akajr aő bevasalni rajtunk ezt a pénzt?
igyis tulajdonképpen egy évből szerintem a felét sem tölti ott. és ráadásul másoknál nem igy müködik, csak az albérletet kérik el a szünetre, a rezsi költséget nem. hiszen nem is használ semmit.
mit szóltok ehhez?
mert én felháboritónak tartom ezt a pofátlanságot. hát biztos szar most előrántani ennyi pénzt, de ha már mi a ránk eső részt kifizettük, akkor mit akar ő?
sosem láttunk még egy rohandt csekket sem, szóval azt sem tudjuk, hogy valójában mennyibe kerül ott a rezsi.
Ja és azzal érvel a csaj, hogy nem időben adta le blanka a vizeseknek az óraállást.
de hát ha ez ig ylenne, akkor sem lenne pénzileg több a számla, csak most később egy összegbe fizetné, amit mi minden hónapban oda adtunk.
heti egyszer mos ott, 5x fürdik, és azt az egy tényért mossa el? hát mennyi lehet ez ugy őszintén?
nem szemétség?
Én is nyűgice vagyok, el is húzok tornázni.
Szerintem jön a telihold mert zabáhatnékom lenne így elkerülöm a hűtőt, nem lesz nehéz mert fáradt vagyok, ha hazaérek biztos nem kell altató, ezért mára el is búcsúzom. Nagyon megcsappantunk, mi van?!
Sziasztok,
itt vagyok. Vásároltam, főztem (paprikáskrumplit virslivel) holnapra. Most megy a mosógép, aztán teregetés. De most már tele a hócipőm és fáj a fejem. Biztos az időtől.
Na, remélem, este jöttök.
Pusz.
:(
sehol senki
Jó reggelt,
csak aláírom a jelenlétit és délután jövök.
Puszi.
én is beköszönök, vagyok igaz nem a legjobban, fáj a mandulám, taknyos vagyok, rossz a közérzetem, és bent is a probléma probléma hátán. amit nem tudunk megoldani sem sajnos, nem rajtunk mulik.
tele vannak cégek felénk tartozással, és ezért már lassan mi sem birunk fizetni. és még kilátásba sincsenek, hogy meg tudják adni a lovét:((((( ki tudnám nyirni őket.... mert az árut csak eladták, de a pénzt hová tették?
és sajnos itt nem százezrekről van szó:(((((
és ez a hiábavaló küzdelem kicsinál teljesen, hiába tesszük mi magunkat 1000 %-ig a munka mellé, ha a partnerek xarnak az egészre, lopnak csalnak, és lelépnek a lovéval.
hiztam is, nem hiszitek el mennyit? 79.6 voltam ma reggel....., azért ez kicsit durva nem?
na szóval most ilyen borus a heten, tettem fel egy képet, majd nézzétek meg a cipőmet rajta... hát gyönyörü a kis piros, és kecskeméten hármat vettünk kettőt fizettünk. ugyhogy mindhármunknak lett egy egy csukája 11000 ft-ért.
hát nem tudom, szolnokon ilyen nincs.... ennyivel lepusztultabb vidék
Jelentem nálam dolog van:) És mást se csinálok csak a gép előtt ülök, hol itt, hol ott, de dolgozok rajta:)
Pusi tényleg gratulálok, ez már eredmény. Szerintem ha a következő 3 hétben sem tapasztalsz nagyobb súlykilengést akkor a hízástól már nem kell tartanod.
Ma este torna igencsak rám fér, teljesen el vagyok gémberedve. Este 8kor már bealudtam mint a kisbabák de legalább most fitt vagyok.
Tegnap zabpehlyes túrógombóc volt a kaja, ma lencsefőzelék lesz, holnap zöldbab, aztán rakott padlizsán, jó kis keményítős hét.Ja jön a spárgaszezon, imádom, nyam-nyam.
Jelentem más erre nincs, a héten a könyvtárban végig ugyanazt csináljuk mert nagy meló, de elég jó
Amúgy szerintem mindenki megpattan ebbe a szép időbe, ki is kell használni mert hétvégére tuti elromlik ismét. Engem mondjuk annyira most nem izgat mert költöztetjük majd a barátaikat, de május 1-re szép időt szeretnék.
Kellemes hetet mindenkinek