Mindmegettük (beszélgetés)
szia pusi:)
jaja ő az, priviben egy jó párszor már beszélgettünk, ugyhogy várom, hogy hazaérjen és majd elmondja, hogy milyen ruhanemü kell.
állandó tavasz azt irják, ami azt jelenti, hogy 20 fok körül, hát az nekem nem elég meleg, igy nem tudom hány hosszu ujju felsőt vigyek. mert szerintem én anélkül nem tudok lenne majd. na majd meglátjuk
megyek, függönyt cseréltem már, most meg lecserélem az étkezőben a teritőket. és fel is kellene mosni, ha a hétvégén jó idő lesz akko rujra csak kint töltjük a napot, és akkor megint nem tudok bent csinálni semmit.
jó lenne ujra kint főzni valami fincsit, a harcsapaprikás is finom lett, de mivel csak ketten ettük és anyunak adtam, és a tesómnak, három kiló azért kifogott rajtunk. 3 napon keresztül azt ettük.
már az uram nem bánta, hogy végre elfogy:D
na valamit majd kiötlök.
na pusszantok mindenkit, megyek
Sziasztok, itt vagyok, nem vesztem el.
Danya, azt hiszem Évára gondolsz, most van a Kanári Szigeteken, pénteken jön haza. Azt mondta, ismer Téged (a masszázsról beszélgettünk, onnan kerültél szóba, bocs, én említettem). Ha kell a telefonszáma, meg tudom adni, de elég sok fórumon ott van. (csorieva)
Pusszantok mindenkit, jó éjszakát.
sziasztok.:)
hát áll. a matek is jól sikerült, olyan 80-ban jó is, mert már feltették a tételeket a netre.
a magyar is jó lesz ugy ahogy megirta. hát majd elválik, de jól ki vannak fáradva szegény gyerekek. holnap töri, csütörtökön angol.
május 16-án indulunk pénteken hajnali 5-kor indul a repcsi, ugyhogy már itthonról indulni kell 2 óra körül. elég huzós lesz.
és ami még majd necces lesz, hogy másokkal mi jó régen nyaraltunk főleg ennyi emberrel. mert ha mi elmegyünk igy két-három napra akkor arról szól az életünk, hogy alszunk, eszünk, sétálunk, alszunk, pihenünk, olvasunk, tévézünk. mivel erre egész évben nincs lehetőségünk.
most nem tudom mennyire kell majd alkalmazkodni a többiekhez, de mivel látni is szeretnénk sok mindent, a régi tendendiát el kell hogy felejtsük, mert akkor ki se menjünk. na értitek mit akarok kinyögni:)
olyan kb. harmincan megyünk vagy még többen is kicsit. és bizti sok közös programot akarnak. na majd meglátjuk.
én minden esetre a delfináriumba minden képpen elmegyek, az ottani állatkertet is szeretném megnézni, és nyilt óceáni hajózásra is szeretnék, mert ott lehet látni szabadon palack orru delfint, és bálnát is.és erre már ezer éve vágytam, hogy lássak ilyet élőben.
itt a hoxán van egy csaj aki most van ott u.ott ahová mi megyünk csak két hétre, majd tőle informálódom kicsit még.
összeirtam, hogy mit viszünk.
voltam adidas boltban, de ez a szolnoki egy kalap xart ér, jóformán semmi nincs. sport cipőt sem tudtam venni az uram lába 39- és ezen voltak kiakadva, hogy uristen milyen kicsi.
de 20 edzőcipőt is gyártanak, akkor miért nem tartanak a 39 lábú férfiaknak, fiuknak?
3 fajta melegitő volt.
egy fajta nyakas poló, vagy vehettem volna 48 éves pasinak narancssárga polót, vagy citromsárga-kék melegitőt.
na szóval elég gyenge valami.
bánom is hogy vettem egy melegitőt, ami kicsit nagy, mert csak levásárolni lehet.
amugy hamar hazajöttünk már itthon voltunk fél ötre, és csináltuk a francos kertünket.
vettem hatalmas szemü piros szedret, amit elültettünk, remélem sok fog teremni, hogy nektek is tudjak küldeni:)
a festés lassan készül, félig anyu lefestette a hitaágyat is már, a butorok, kerités, terasz-korlát kész két soron. már csak a virágládák, és az erkély hiányzik.
de jön a hosszu hétvége, tehát lehet doglozni ujra :) jó családi házban lakni... na:)
ja amugy ma voltak a meghallgatások, vettem is fel egy csajt. csütörtökön fog kezdeni 4 órában.
hát nem könnyü választani egy 5 perces beszélgetésből mit tudunk levonni?
képzeljétek voltak többen diplomával is, két nyelvvizsgával, felső OKJ papirokkal... egy ilyen sansz semmi állásra.
ugy próbáltam választani, aki csak tényleg 4 órát tud, akar dolgozni és komolyan, mert annak nincs értelme éreztem olyat is, hogy óó hát itt leszek egy-két hétig, és ha lesz 8 órás akkor majd átmegyek oda. na az ilyen nem kell, csak ezt nehéz kiszürni.
na ennyi történt semmi több.
holnap megyek masszázsra, csütörtökön értekezlet, és lassan vége is a hétnek.
na jól van menek mert fáradt vagyok, le kell hogy feküdjek:)
puszi nektek
remélem semmi baj pusival hová tünt?
Ti mit terveztek a hosszu hétvégére, van már program? Melcsi valami kis baráti összejövetel? Zuzmika haza utazás?
Lám-lám!Egész nap nem járt erre senki!Mi van veletek?
danya, hogy ment az érettségi?
Jó reggelt!
Danya mikor indultok pontosan? És meddig lesztek?
Ma torna, Maszat is 16 órázik, legalább kicsit pihen a PC-nk. Éjjel nem kellett dolgoznom így egy rövid felébredés után visszahunytam.
Legyen szép napotok!
mindenkit kicsinált a hosszu hétvége? nem szabad nektek szabadnapot adni:) ja meg nekem se.... nem, hiszen most kell egy hét munka, hogy jól kipihenjük magunkat:)))
ma jelentmeg az ujsághirdetésünk, sok asszonyság jelentkezett, holnap hivtam be őket, még jó nehéz lesz dönteni.
dalmy megirta az magyart az érvelést választotta, hiszen erről az erdélyi iróról még hallani sem hallottunk eddig, a 2. nak is csak a feléről.
na holnap jön a neheze a matek.
amugy tudjátok, hogy ujra hosszu hétvége lesz? és egyre közeledik a kanári utunk, hát nem is tudom, várom én ezt? na majd meglátjuk, össze kellene már irni, hogy mit viszünk ruhákat, hiszen elszalad ez a pár nap.
az uramnak még kellene vennem egy melegitőt, mert ami volt neki "ünneplő" hát nem le pillanatragasztózta? a hervisbe nézett, de áll. nem volt rá való. érdekes nem?
na majd én, de mikor? holnap jönnek a felvételisek, csütörtökön értekezlet pesten, pénteken bevásárolás a heti, és fizetés. szerda akkor még nincs semmi ugy hiszem.
na szóval ezek vannak most
jelentem én is megvagyok, de úgy elment ez a hosszú hétvége, mintha nem is lett volna hosszú
szerdán ballagtunk, nagy vendégség, éjfélre már el is csendesedett a ház
másnap koncertre mentünk, mert a fiam barátnője énekel a Karda Bea stúdióban és fellépésük volt, aztán kerti parti volt
szombaton kecskeméten voltunk grill partin a párom nagynénjééknék
vasárnap sütés, főzés, anyáknapja
ma reggel meg kezdődött az érettségi
mindenkinek boldog névnapot és születésnapot, és utólag is minden jót anyák napjára
Jó reggelt! Szép napot!
Zuzmikám! Utólag is nagyon boldog névnapot kívánok! Nem jártam erre már napok óta.
Ez a hosszú hétvége is elszaladt... Csütörtökön a lányomék ballagtattak a suliban, pénteken anyósnál voltunk, szombaton vendégeink voltak, tegnap meg anyák napja. Reggel átmentem anyukámhoz egy csokor fehér orgonával, aztán ebédre ők jöttek - és még a lusti öcsémet is sikerült rávennem, hogy eljöjjön ebédre. Kint akartam főzni, de az eső másképp döntött. De azért a gázon főtt gulyás sem volt rossz...;) Anyukám meg prezentálta a desszertet: isteni epertortát. Nem mondom, hogy fogyókúrás hétvége volt.:))))
Jó reggelt!
Én is felköszöntöttem édesanyám és anyósjelöltet is felhívtuk, mert már egy hete németbe van, jól érzi magát még kevés a munka.
Igazatok van, néha elgondolkodok és ép a hétvégén mondta is Maszat hogy kicsit lazábban kéne vennem az életet és élni, nem mindig a jövőn görcsölni és dugdosni a pénzt ínségesebb időkre. Nem tehetek róla, így szocializálódtam, hál Istennek mindig volt itthon pénz, mégis azt hallottam: ne költs annyit, mert nincs pénzünk:) Szombaton megyek is vásárolni, sajnos melltartóvadászatba kezdek, ezt már egyszer kibeszéltük, nagyon nem szeretem, és egy cuki táska is mosolygott rám a minap:)
A hetem durva, kedden-csütörtökön tornára rohanok, szerdán hosszús leszek, este 7ig, de majd jövök mert már bentről is tudok irogatni, ha ráérek.
Dalmának szorítok és minden érettségizőnek, nem egy leányálom, bár jobban fél tőle az embert, mint amekkora kunszt. Blanka már írta hogy végre kész a szakdogákkal, jó lenne ha mozgosítaná magát és egy mailt is összedobna, majd írok is neki!
Indítom a reggelt mert Maszat már hajnalban elment, így enyém az ágyazás, stb...
Szép és verőfényes napot!
én is pusikamellé állok, tulajdonképpen egy szempillantás az élet, alig születünk már vége is. nem tudom, hogyan kellene jobban és hosszabban megélni sajnos.
hála az égnek az életem tulnyomó részére rá mondhatom, hogy boldog voltam, voltak nehezebb és kissé könnyebb évek, de aki mondhatja még azt, hogy anyu, apu és van egy jó férje és két csodálatos gyereke akkor mi hiányozhat az életből? csak egészség legyen mindenkinek, lássam a lányaim boldogságát akkor mi már ettől boldogok vagyunk.
hu belekavarodtam a mondandóba, de biztos érzitek ti is amit én le akartam irni?
holnap igzuljatok dalmiért irja a magyart.
blanka adja be a beadandóját, szép fekete bőrkötésben van már.
na megyek, a négy nap kicsinált, festettünk, meg csiszoltunk, meg festettük. nemhogy pihentünk, hanem jól elfáradtunk. de jó volt végül is. a ballagás is jól sikerült, szépek voltak a gyerekek. teszek fel egy ballagó képet.
reggel jövök, most fekszem le.
szép álmokat nektek is.
Lányok! Mindenkinek nagyon köszönöm a névnapi köszöntőt, igazán kedvesk vagytok.A páromtól kaptam egy nagyon szép, és nagy kereszt medált, ennek örültem a legjobban, mivel kereszt mániás vagyok.Ja meg vettem magamnak 2 felsőt, persze ezt is a drágám fizete.
Pusi!Ne szomorkodj itt nekem, majdcsak jön már az az unoka!HA már tervbe van véve, akkor nagy baj nincsen!
Köszönöm szépen, Danya. Nagyon meghatottál.
Sose hittem volna, hogy leszek hatvanon túli! Reggel felébredek és azt mondom, nem léteziiiiik! Ezt csak álmodom!
Lányok,
nagyon figyeljetek oda, a fiatal évek olyan hamar elszállnak!
Zuzmi, Schybie, Ti vagytok a legfiatalabbak, élvezzétek az életet, nem a túlélés a cél!
40 év úgy elszalad, mint egy sóhajtás, csak bambulsz utána nagy szemekkel, hogy hova tűnt?! És a gyerekedet látod (aki még gyerek a te szemedben), akinek kezd őszülni a haja és akkor döbbensz rá, hogy ha ő..., akkor én is!
és még azóta sincs egy icipici vacak unokám sem.
Puszillak benneteket és mégegyszer köszönöm.
Zuzmikának pedig nagyon boldog névnapot kivánok:)
Ma csak élvezd az életet,
Örülj, aminek csak lehet!
Dallal köszöntelek téged,
Pohár csendül, Isten éltet!
Boldog névnapot,
Legyen egy szép napod!
Amibe ma belefogsz,
Sikerülni fog!
Pusikó szivem:)
most olvasom, három napja nem is voltam fent, hogy most ünnepled te is azt a bizonyos huszat? Hát fogadd az én jó kivánságaimat is, szivem összes melegével köszöntelek téged és kivánom, hogy lelkileg, testileg még vagy husz évig ennyire fiatal és friss legyél mint ahogy mi itt megismerhettünk, utána pedig még egy kicsivel frissebb:)
Nem az a fontos, hogy meddig élünk,
Hogy meddig lobog vérünk,
Hogy csókot meddig kérünk és adunk,
Hanem az, hogy volt egy napunk,
Amiért érdemes volt élni.
Ady Endre
Kedves Zuzmika,
kívánok Neked nagyon boldog névnapot!
Sok puszi.
Kedves Zuzmika, kedves Szeszi és mindenki!
Nagyon szépen köszönöm a gratulációkat, csak így öregesen. Tagika, Neked is, az Anyámnapit. (A fiam mondta kicsi korában, hogy anyám napja van.)
Szeszi, kicsit elgondolkodtam és sóhajtottam egyet: majdnem a lányom lehetnél! Ha még egy picit igyekezem , anno.
Mégegyszer köszönöm mindenkinek és puszillak benneteket. Ági.
Drága Pusikó!
Nagyon boldog születésnpot kívánok Neked, az Isten éltessen sokáig Téged!
sziasztok csajok, tudom elvesztem...
remélem mindenki szépen fogyogat, és jól van.
vérnyomásom lassan helyreáll, már a második gyógybogyót szedem, ezzel már nem 140 felett/ 100-120 a mérésem. majd jöszök, de most hétvége anyáknapja mint tudjátok
tehát BOLDOG ANYÁKNAPJÁT az érintetteknek!!!!
Pusikó drága!
Tegnap nem voltunk itthon - anyósomhoz utaztunk -, így nem volt alkalmam felköszönteni Téged. Most pótolom!
Az isten éltessen még nagyon sokáig békében, boldogságban és szeretetben! Nagyon boldog szülinapot kívánok!
Puszi, Szeszi
Szia, Annácska,
Köszönettel e-mail-en megkaptam a képeslapodat. Örülök, hogy itt vagy, rögtön hozzá is szólhatsz a fogyitémához, bár nem tudom, Téged ez érint-e egyáltalán.
Puszilok mindenkit! Hahó! Álomszuszkók!
Sajnos nem sikerült a képet feltennem.
Anna
Sziasztok!
Kedves Ági!
Születésnapodon sok szeretettel köszöntelek.
Puszi.Anna